Gå til innhold

Ønsker å kjøpe lisens?


Anbefalte innlegg

Mulig et dumt spørsmål, og håper ikke dette blir fjernet pga retningslinjer om piratkopiering.

 

Jeg lastet ned en versjon av Vista Ulitmate for å prøve dette. Etter en tid fungerer ikke versjonen lenger pga at den ikke kan aktiveres grunnet ugyldig key. Nå ønsker jeg å registrere min innstallerte versjon og spørsmålet er som følger:

 

Kan jeg gjøre dette ved å kjøpe lisens/key online? Eller må jeg kjøpe dvd med Vista og foreta en re-innstallasjon? For å spare tid ønsker ville det aller beste være hvis jeg kunne kjøpe en key online, skrive inn denne og så var alt ok.

 

Noen som har noen mening om hvor dette er billigst å kjøpe (hvis det går)?

 

Takker for raske svar da jeg er litt hemmet uten full tilgang til maskinen...

 

Som nevnt i innledningen håper jeg dette ikke fjernes pga nevnte retningslinjer om piratkopiering. Jeg vet ikke om fremgangsmåten jeg skaffet meg prøveversjon på var ulovlig, men jeg mener bestemt man har lov til å teste ut Vista for å se om maskinen er sterk nok til det.

 

Mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I aktiveringsdialogen som påpeker at du har en ugyldig lisens skal det være informasjon om hvordan du retter problemet. I XP var det i alle fall informasjon om hvordan du kjøpte en gyldig lisens på Windows Marketplace. Det burde være det samme i Vista.

 

Ultimate kommer vel ikke i volumlisens, så jeg tipper det er en retail-versjon som er benyttet/cracket. Da må du kjøpe en retail-lisens og ikke OEM for å slippe reinstallasjon. Nå er jeg generelt skeptisk til programvare andre har tuklet med, så jeg ville tatt backup av filer og installert fra bunnen av unasett jeg.

Endret av enden
Lenke til kommentar

Desverre så selger man ikke lisens koder på nett i Norge enda....det hadde fungert om du bestille via windowsmarketplace, men du må skaffe deg en amerikansk adresse (jetcarrier, gratis), og bruke engelske instillinger (språk) på internet explorer. Er vel eneste muligheten du har hvis du kun ønsker lisens koden.

 

Ellers kjøper du en Ultimate lisens i butikken og skriver inn koden du får med der, fungerer også bra.

Lisenskoden du får med den norske vista ultimate fungerer også på den engelske utgaven (dette har jeg testet selv)

 

Men som enden sier så ville jeg ha hatt en utgave jeg visst det ikke lå spyware, rootkit osv i. Det vet man jo aldri med de utgavene man laster ned fra nettet.

Endret av myhken2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...