Gå til innhold

Deres mening om rikmansunger(ekstreme tilfeller)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du ikke sett hun som fikk en rød bil, men ville ha en blå eller noe... Bilen var fin den men hun skulle ha sin farge. Hehe

 

Ellers så hadde jeg ikke hatt noe imot at pappa hadde hatt noe millioner på bok. Men så bortskjemt så det der blir vel kanske i overkant mye, nakkeskudd anyone? :!:

Lenke til kommentar

Dette er omtrent det verste jeg vet på denne kloden. Bortskjemte skitunger som griner av alt. Synes foreldrene deres bør hive dem ut fra villaen uten penger eller noen støtte av noe slag og be dem skaffe seg en jobb.

 

Det hadde vært effings sweet.

Lenke til kommentar

Eg håpar linken i første post er eit ekstremtilfelle av dei sjeldne. Å være bortskjemt av foreldre kan for så vidt ikkje eit barn noko for, men oppfører dei seg som den jenta så blir eg forbanna. Det finnes sjølvsagt mange barn og ungdommar der ute som har rike foreldre, men er i stand til å oppføre seg som folk.

Lenke til kommentar

Nå må vi ikke ta alle under en kam. Det finnes rikmannsunger og det finnes rikmannsunger som er klar over hvilken situasjon de er i. Sistnevnte kan jeg ikke fordra.

 

Ingen kan velge hvilken familie en blir født inn i. Blir en født inn i en rik familie, men greier allikevel å holde beina på jorden, er de vel like som alle andre.

 

Det er kun de som tror de er noe bedre enn alle andre skulle hatt seg et nakkadrag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...