Gå til innhold

3 bruker lisens - Office 2007


Anbefalte innlegg

Hei

Har nettopp kjøpt meg Office 2007 med 3 brukerlisens. Meningen var å installere dette programmet på min 3 pc'er.

 

Nå er det slik at den bærbare (HP nx8220) har begynt å fjuske, det har også en av mine 2 stasjonære pc gjort. I verste fall så må jeg gå i ansakffelse av 2 nye pc'er. Slik jeg oppfatter det så er det svært domt å installere dette programmet nå på de "usikkre" pc'ene og registrere Office'n. Regner med at pc-data blir sendt ved registrering.

 

Hva anbefaler dere?

 

Kan jeg installere programmet og registrere Officen eller bør jeg vente med installasjonen til jeg får avklart problemene jeg har? :hmm:

 

takker for alle tips.

 

John Kr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det burde være lett å finne ut av hvis du leser lisensbetingelsene. Office 2007 home & student gjelder for 3 PC-er, og de er ikke bundet til noen PC (men man skal vente i 90 dager mellom bytte av lisensiert PC elns.). Ville vært rart om en 3-brukerlisens hadde dårligere vilkår enn home & student.

Lenke til kommentar

Home & Student er samme som jeg har, og som sagt er de ikke bundet til PC-er. Lisensbetingelsene kan du lese ved å gå til options, resources, about og trykke på view the microsoft software license terms. Hos meg er den relevante regelen:

 

14. REASSIGN TO ANOTHER DEVICE.  You may reassign the license to a different device any number of times, but not more than one time every 90 days.  If you reassign, that other device becomes the “licensed device.”  If you retire the licensed device due to hardware failure, you may reassign the license sooner.

Så office home & student kan altså være installert på opp til 3 PC-er i en husstand med disse overføringsbegrensningene. Hvis du blir tunget til å flytte pga. HW-feil så kan du flytte oftere, så du har uansett alt på det rene da :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...