Gå til innhold

Nye blekkpatroner Vs ny skriver


Anbefalte innlegg

Den prisen det er på blekkpatroner nå så må jeg ut med kr 600 for farge og svart patron. Skriveren min er 4 mnd gammel og kostet 1500 ny da,så det jeg lurer på er om det lureste er å selge skriveren for la oss si 700, legge til de 600 for nye patroner og heller kjøpe meg en helt ny skriver framfor nye patroner...

 

Noen synspunkt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Jeg driver www.blekkpatron.no og skal jeg anbefale noe så er det Canon skrivere, uansett om du kjøper den billigste eller dyreste vil du spare masse!

 

Laser skriver er et alternativ om du ikke er avhengig av fargeutskrifter.

 

Anbefaler deg Canon i550 til ca 1700,-

 

HP skriveren din får du kanskje 600,- for om du har orginal embalasje.

 

Epson skrivere er et alternativ, men Canon er udiskutabelt billigst i bruk

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da var dette prosjektet mitt ferdig. Fikk 1200 for skriveren min, må ut med 100 kr selv om jeg skal ha ny tilsvarende skriver, og da følger det jo med patroner. Så utrolig mye bedre å gjøre det på denne måten framfor å kjøpe patroner till 700. Sparte med andre ord masse penger :smile:

 

Valgte heller å betale litt ekstra og gikk for en cannon i850 framfor hp 5550 på nytt.

Lenke til kommentar

Selv kjøper jeg refill-kit av merke "Fullmark" på Clas Ohlson - både farger og svart. De leverer refill-kit for de fleste merker, Epson, Lexmarx, Canon, Compaq osv.

 

Meget gunstig pris, men kvaliteten er ikke like bra som originale patroner, selvsagt. Men absolutt et alternativ..

Lenke til kommentar

CANON!! Sinnsykt billige i drift!!! Jeg har selv en S600, kosta 2500kr, men var verdt prisen!! 4 patroner, a 73 kr pr. stk, og disse holder veldig lenge!!!!! Sinnsykt bra kvalitet og meget rask. Far min kjøpte seg en 830D (foto skriver inkl.compact flash leser, og mulighet for direkte tilkobling av canon kamera, den har også mulighet til å koble opp display som viser bildene) har usb2 og toveis kommunikasjon ved bruk av minnekort, dvs. at minnekortet som sitter i skriveren kan direkte brukes av pc`en. Skriveren har 6patroner (photo blå, photo rød, rød, blå, grønn og svart. Vinner alt av tester, prisen pr. bilde lå på halvparten av konkurentenes og ga bedre kvalitet og raskere utstkrift. Den koster ca 3500kr, den finnes i en billigere variant til ca 2400 (530D), denne har "bare" 4 patroner, og mangler litt ekstra utstyr.

Ett ord CANON!

Lenke til kommentar

Kjenner til det elendige problemet med dårlige og små patroner. Ble tilslutt lei og kjøpte meg en fargelaserskriver til 7000,-. Epson C1000 - Et svært beist på 43 kg. Skriver ut helt ok, og det følger med toner til 6000 sider med 5% dekning.

 

Den bråker noe satans når den starter opp, men det er noe man får leve med.... :D

Lenke til kommentar
CANON!! Sinnsykt billige i drift!!! Jeg har selv en S600, kosta 2500kr, men var verdt prisen!! 4 patroner, a 73 kr pr. stk, og disse holder veldig lenge!!!!! Vinner alt av tester, prisen pr. bilde lå på halvparten av konkurentenes og ga bedre kvalitet og raskere utstkrift. Den koster ca 3500kr, den finnes i en billigere variant til ca 2400 (530D), denne har "bare" 4 patroner, og mangler litt ekstra utstyr.

Ett ord CANON!

 

Ikke alle har flere tusen å bruke på en printer da...

Lenke til kommentar

Du skal fortsatt få solgt den gamle skriveren. Og hvem vil vel kjøpe en brukt skriver for 700 og så måtte legge ut ytterligere 600 kroner i patroner, da er jo prisen blitt 1400 og da kan de like godt kjøpe seg en ny skriver. Det er nok ikke bare du som tenker på denne måten!

 

Kjøp nye patroner. Skriveren får du ikke solgt for mer enn 1000 med nye patroner! Og da er vel poenget borte!

 

-Chief- :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...