Gå til innhold

offisiell iPhone demo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Apple lanserer aldri dølle produkter! For dere som har sittet å pratet PISS i lang tid om Iphone.. så ser dere nå at dette ER faktisk en revolusjon når det gjelder mobiltelefoner. bare det at det er en Ipod med mobil er helt sykt.. men dette er en ordentlig gjennomtenkt mobil!

 

Jeg har brukt HTC, Nokia og alle andre business telefoner.. men ingenting av det overgår Iphone.. og dere som mente den ikke hadde støtte for word, dere ser jo at den har det... og pdf filer osv .. alt kommer! bare vent!

 

Men Apple er apple.. de vil jo naturlig nok konkurrere ut han jævla tyven Bill GAtes som stjal ideen til mus og windows fra Steve Jobs..

 

For oss som bruker Mac så er dette en drøm:)

Lenke til kommentar

Nå er det nå sånn at steve selv stjal den ideen fra noen andre, så ikke noe poeng å prøve å gjøre apple til noen engler, da de har minst like mye svin på skogen som alle andre.

 

Uansett, on topic, den ser lekker ut, men prisen det snakkes om er alt fra lekker. Også spennede å se om den faktisk er så rask og effektiv som de prøver å få det til å se ut som i demo.

Lenke til kommentar

Veldig lekkert og utrolig smooth, men det er å forvente fra den kanten. Apple er konge på GUI og brukervennlighet. Likte spes den store skjermen og at man går over til landskapsmodus ved å tippe den.

 

Kommer nok til å bli kjempesuksess i USA, men kan ta lang tid før denne kommer til Europa, da den virker veldig tilpassa amerikanske forhold (ikke 3G, MMS, osv. Trafikkinfo, weather og aksjekurser er vel ikke så aktuelt heller)

 

Så ikke no nytt på funksjonalitet i forhold til f.eks. nyeste Symbian. Vrker heller ikke som det er no særlig støtte for bruke andre programmer enn de som er installert.

Endret av deeweef
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...