Gå til innhold

PvP - Morsomste i hele spillet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vel, alt ettersom... Hvis du blir eid i PvP fordi du er en noob så er jo såklart PvE artigere med tanke på at datastyrte mobs ikke kan "lure" deg.

8921920[/snapback]

 

Nei! Men da må du blir bedre, legge deg i hard trening!

En annen ting, hvilken BG syns du er mest gøyal?

Jeg syns WSG er fantastisk' morsomt!

Lenke til kommentar
Vel, alt ettersom... Hvis du blir eid i PvP fordi du er en noob så er jo såklart PvE artigere med tanke på at datastyrte mobs ikke kan "lure" deg.

8921920[/snapback]

 

Det som nettopp er morsomt med pvp er jo å øve seg, bli bedre, for å så endelig vinne. :love:

Lenke til kommentar
Vel, alt ettersom... Hvis du blir eid i PvP fordi du er en noob så er jo såklart PvE artigere med tanke på at datastyrte mobs ikke kan "lure" deg.

8921920[/snapback]

 

Det som nettopp er morsomt med pvp er jo å øve seg, bli bedre, for å så endelig vinne. :love:

8921961[/snapback]

 

Nettop, og selvfølgelig finne sin klasse. Jeg blant annet spilte Mage, og jeg kan si at jeg var råtten i PvP. Så jeg rerolla druid, feral druid. Jeg som pvper endret seg betraktelig etter det :thumbup:

 

Nå for øyeblikket spiller jeg Paladin, jeg har ikke store forventinger før lvl 50 når jeg får Crusader Strike, da blir det andre boller!

Endret av Hansen
Lenke til kommentar

Syns PvP som hunter var grise gøy på lvl 60 da jeg hadde greit gear.

Nå etter TBC syns jeg PvP har blitt ganske kjedelig, spiller warrior, det er ganske kjipt når man er aggromagnet som ikke tåler noe, healers er skjeldene.

PvPing på palan er ikke spessielt morsmont det heller, er holy.

Prøvde retri et par dager, var ganske gøy det men ble litt for mye luck basert spør du meg... Sattse på auto attack critt + seal of command critt.

Lenke til kommentar
Jepp, alt går så fort for seg i WoW hvis dere skjønner! Andre spill jeg har prøvd kan jeg nesten si det er tur-basert.

 

Instant skills for the wind!

8921905[/snapback]

Mens World of warcraft er gear-basert :)

Etter TBC kom har det blitt mye vanskeligere å ta de med bra gear dersom du ikke har så utrolig bra gear selv. Feks å ta en skikkelig dårlig warlock med soul-link og full gladiator-set når du selv går rundt med blått/grønt er nesten umulig.

Uballanse i spillet når det gjelder PVP har jo også blitt et problem imo.

 

World Of Gearcraft anyone?

Lenke til kommentar
Har dere prøvd Guild Wars? PvP delen av spillet EIER PvP delen av wow... : )

8922214[/snapback]

 

GW fokuserer jo i hovedsak på pvp, noe som merkes godt i PvE-delen. WoW har ikke så stort fokus på PvP, så det er jo en selvfølge at GW sin PvP-del er bedre enn WoW sin da deres hovedfokus er PvP.

 

Personlig hater jeg GW, og vil aldri legge fingrene mine på det igjen. :( Men alt etter smaken.

Endret av Flaringo
Lenke til kommentar

Nei ikke enig. Wow starta som et pve spill og det er der det skinner. PvP er og blir (nok) bare tankeløs grindfest uten noen form for historie/Lore. Og nå som de allerfleste seriøse PvP'ere får fult Epic sett, blir det mer og mer likt CS, kamp på like vilkår der den Hellidgeste/flinkeste vinner.

 

Edit2 : AV for 2 år siden var konge kult. Sikklig krig. Men det er og blitt ødelagt gang på gang. :(

 

Edit: Jeg ser det er noen grufulle skrivefeil der, men gidder ikke rette de opp :p

Endret av kule-ku
Lenke til kommentar

Blizzard har på en eller annen uforklarlig(egentlig ikke, men det er hårreisende) måte prestert å gjøre PvP om til det samme, evige grindet som PvE liksom skal være. Det er vanvidd og tragisk.

 

Honor systemet kommer:

-> Du kan få phat epix fra PvP, i utgangspunket er det jo kjekt det - du blir honorert for å sløye din svorne fiende. Problemet er bare at jo mer du dreper jo mer får du => grind. På toppen av det igjen; ranking systemet: Grindinga blir en kunkurranse om å få mest cp for å bli premiert med den høyeste mulige ranken neste uke => grind grind => Grind^2

 

Battlegrounds kommer:

-> Honor systemet var i grunn ikke så ille, det ga en liten gnist til world PvP og det var kjekke premier; de som ville fikk sette igang å grinde. Litt mer ganking og griefing enn ellers, men det er ikke store problemet(ja hvis du holdt deg unna Kargath og Hillsbrad vel å merke). Så bestemmer Blizzard seg for at de som vil grinde honor fra PvP kan samles på ett sted(..eller 3). Fin tanke det, de som vil drive på aktivt kan herje løs på hverandre samla så trykket på ganking letter. Problemet er at:

1) Dette blir dødsdommen for WorldPvP

2) Rankgrindinga blir strukturert i kraft av Battlegrounds: Og følgelig blir det enda mer grind utav PvP.

 

Premades

->"Hurra" for premades! Siden rank nå er et jævla grind, og grindinga er en jævla konkurranse: tar det to sekunder og folk strukturerer grindinga enda mer. Premades høvler over randoms for maksimal effekt i grindinga si. Morroa drepes for de som vil gå AB/WSG for PvPens skyld, den blir dratt med i dragsuget til den evige grind for phatz.

 

Arena:

-> Nå har vi nådd punktet der spillet splittes i to nesten helt forskjellige deler: PvP og PvE. Det er her jeg ikke klarer å begynne å fatte motivet til Blizzard. Formålet er jo greit nok: Innføringen av den tammeste staten i verden; resilience, en ubrukelig stat i PvE og grunnmuren i Arena sammen med stamina. Målet er todelt: Først å gjøre det slik at gear du får fra enten PvE eller PvP ikke skal være såå bra til begge deler som det var før der Grand Marshal warriors toppa alle damagemeters i MC og full tier 2 characters slakta alt i PvP. Dernest å forlenge PvP kampene: Før dreide alt seg om burst, burst og atter burst, din gjennomsnittlige fight var over før world cooldown var vekke - det var jo tross alt uendelig mer gunstig å gå for damage enn survivability, jo mer damage du hadde jo mindre survivability trenger du. Problemet er at resilience og stamina har tatt heeeeeeeelt overhånd, PvP har blitt dørgende kjedelig og langtrukkent med bortimot 100% forutsigbare kamper. Blizzard presterer ikke bare en skivebom, men å skyte seg selv og alle tilskuerene i foten når de prøver å finne middelveien mellom burst og survivability.

 

Arena i seg selv er ikke så teit, grindefaktoren fra Battlegrounds forsvinner litt siden du ikke trenger maksimalt med kamper, bare mest mulig seiere i forhold til tap. Litt kjekt er det også med "arrangerte" multiduels. Men igjen; det er alt for strukturert: Sign -> wait -> join -> buff -> spring til midten -> dot'n'run -> rinse + repeat. Dessuten dreper som sagt resilience alt som heter morro i PvP: Hvis du faktisk vil vinne må du satse på å roe ned og kontrollere kampen slik at den blir forutsigbar. Arena blir til et det som i grove trekk ligner på et jævla gearcheck-PvE encounter.

 

Vi står igjen med to mer og mer separerte deler av WOW: Enten "går du" PvP eller PvE, og ironisk nok ligner de mer og mer og mer på hverandre. Før TBC pleide jeg å si at premades var mer "PvE" enn PvE selv, og det står jeg ved.

 

Nei huff. Jeg klarer heldigvis finne glede i enkelte deler av PvP(stikke arena med PvE spec og PvE gear for morroskyld - teste helt utradisjonelle builds som er langt fra optimale for PvP o.l), men det blir vanskeligere og vanskeligere med tiden :(

 

Edit: Jeg tror løsningen hadde vært å fjerne ca. ~alle rewards fra PvP og slutte å behandle det som en av to separate deler av endgame på lik linje med PvE. PvP skal jo liksom tilsvare PvE på alle punkter etterhvert? (Det er dette jeg virkelig ikke klarer å fatte) Hvorfor i svarte det være slik? :sleep: Premien burde vært ære og berømmelse, litt prestisje gjennom titler, tabards, kanskje et ytterst fåtall items - misc really. Det fins jo ingen fantasi hos Blizzard. Rewards er tilsvarende for alle delene i spillet; items, mounts, tabards. Om og om igjen. Hva med å for eksempel gi PvP vinnerne noe så radikalt som en ny ability?(passe balansert obviously) Eller noe annet flavor-aktig?

 

Et digert "snork" fra meg til utviklerene hos Blizzard på denne fronten.

 

 

** Redigert bort et rasistisk uttrykk. Mvh oysfaerg **

Endret av oysfaerg
Lenke til kommentar

PvP var morsomst i wow på lvl 60.

 

Men når jeg kom til Outland og blei 70, blei PvP mye kjedeligere. Så da fant jeg meg guild og fikk noen epix før alt sa bare stopp.

 

Jeg har egentlig ei morsom histiorie med Rougen fra 60. Som alle sikkert vet så var det jo extremt mange folk utenfor IF og duelerte. Da jeg kom utenfor dit en gang i tia, så var det en full T1 Rogue der som ville duelere meg. Han hadde Perd blade i Main haind og Coure hound daggeren i off hand.

 

Jeg godtok forslaget om duelen. Så klart dengte han meg første gangen, han brukte ingen CD. Etter duelen så /w han meg og sa L2P. Da blei jeg rimelig forbanna så jeg duelerte han på nytt. Og da knuste jeg han uten og miste 1 hp. Så da spamma jeg han med L2P. Og hvær gang jeg såg han i framtida, så /w jeg han og sa L2P. Han var full T1, alt han hadde var epix. Selv så hadde jeg to eller tre epix.

 

 

I 70 møtte vi arena teamet hans i arena, der tok vi di :D

Endret av TobzzZ
Lenke til kommentar
Premien burde vært ære og berømmelse, litt prestisje gjennom titler, tabards, kanskje et ytterst fåtall items - misc really. Det fins jo ingen fantasi hos Blizzard. Rewards er tilsvarende for alle delene i spillet; items, mounts, tabards. Om og om igjen. Hva med å for eksempel gi PvP vinnerne noe så radikalt som en ny ability?(passe balansert obviously) Eller noe annet flavor-aktig?

 

8922352[/snapback]

 

Slik er det faktisk i EQ2 om jeg ikke tar feil. Skal kjøpe spillet pluss alle tilleggspakkene til ~250 kroner i dag! :)

 

Beklager for off-topic. :D

Lenke til kommentar
Har dere prøvd Guild Wars? PvP delen av spillet EIER PvP delen av wow... : )

8922214[/snapback]

 

Der er jeg inne på tur-basert, altså man trykker på en "instant" skill, da må man vente 1-2 sek så kommer skillen. Blir kjedelig. Litt forskjellig med WoW kan man si. Mye artigere å spamme sinister strike som Rogue ehh?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...