Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så pr dags dato lever jeg drømmelivet. Bor i feit leilighet ved aker brygge, har drømmejobben, tjener bra, har verdens herligste jenter i livet mitt og sosialsirkelen er helt enorm.

 

Stolt av deg :fun:

 

Snart oppdager du også at livet ikke bare handler om drit fine damer og vaskebrett. Det handler også om en vellfylt bankkonto og en fet penthouseleilighet på frogner, og er par fete biler i garasjen.

Lenke til kommentar
er ikke noe å se etter, bare ga en liten oppdatering på mitt "game"

Du skriver jo ingenting om "game"?

 

Et og et halvt avsnitt gjennomsnittlig gjennom hele bloggen din, hvorhav mesteparten er ren oppsummering av typen "Jeg gikk på butikken. Sa hei. Gikk ut."

 

Prøv å skriv litt mer enn hva du gjør nå, og ikke minst mer utdypende! Får mer "PUA-blogg" fra twitterkommentarer...

Lenke til kommentar

Skal legge ved en liten kommentar til min dag.

 

Jeg jobber i sportsbutikk og i dag hadde jeg en HB8-9 som kunde. Hun kom inn med noe jeg trodde var kjæresten, men tydligvis ikke. Bare gode venner kanskje? Grunnen til at jeg fant ut det var at jeg utover salget sa at han kunne gi en vare til kjøresten sin. De begge presiserte at de ikke var sammen. Da sa jeg at jeg synes de så søte ut sammen, derfor trodde jeg de var sammen. De fniste og lo i hvertfall.

 

Det nærmet seg stengetid og da salget var ferdig hadde de vært i butikken en time overtid. De prøvde mye klær osv. Ting tok tid. Underveis i salget prøvde jeg å holde en morsom og leken tone med begge parter. Det var en high state samtale om man kan kalle det det. De var meget fornøyde med servicen jeg ga osv. Etterhvert snakket vi om litt ander ting dvs betydningen av opplevelser i livet sammen med andre, reising og turer i Norge. Jeg følte vi fikk god kontakt. Mannen var også med. God stemning.

 

Ettersom tida gikk sa jenta at hun ville jeg skulle bli med å ta en øl med dem etter handelen. Jeg bare smilte og jeg fortsatte med jobben min dvs ekspediere dem. Når de skulle handle betale sa hun igjen at hun ville ha meg med ut pga god service antar jeg. Jeg sa at det var hyggelig, men jeg står over. Hva faen?

 

Nå sitter jeg alene foran PC og lurer på hvorfor jeg ikke grep sjansen. Jeg har funnet ut at det bunner ut i at jeg har en frykt for noe. Tenk om jeg ikke lever opp til det de tror jeg er? Er jeg redd for å drite meg ut?

 

Angrer mye på at jeg ikke ble med ut. Sånn er det ofte med meg. Jeg sliter mye med AA, men til og med når jenta spør så blir jeg sjenert og reservert. Jeg hater det. Men tror at det bare er øvelse som gjør mester. Jeg tror jeg er sosialt klønete, og derfor stopper det meg. Ikke la den frykten stoppe dere. Jeg tror også at hvis jeg øver meg på å være sosial så vil jeg bli bedre på det. Tror dere?

Lenke til kommentar

Du skulle bare hoppet i det ja. Hvordan lære å bli sosial hvis du ikke tør å bli med på sosiale settinger?

 

Du hadde allerede hatt en god tone med dem i en time, i en mye mindre avslappet sosial situasjon. Hvorfor skulle du ikke klart det over et glass øl?

 

For meg virker det garantert som at du er redd for å drite deg ut. Du sier at du er redd for å ikke leve opp til det de tror du er, men er du sikker på at du ikke er redd for å ikke leve opp til ditt eget selvbilde? At du så på deg selv som han kule karen dem digget.

 

Nå vet jeg ikke hvor mye teori du har gått gjennom, men faren med å kunne mye teori er at man får et selvbilde av seg selv som en ekspert, og tør dermed ikke handle fordi en avvisning vil knuse selvbildet deres.

 

Uansett så var du nok såppas komfortabel i situasjonen som den kule fyren at du bare ville stoppe tiden her, og ikke gjør dette hærlige bildet til et kjipt minne. Men det ville ikke blitt et kjipt minne, NÅ er det et kjipt minne. Et minne om hvordan frykten tok overtaket.

 

Du hadde tre muligheter.

 

1. Du blir med folka og storkoser deg. = Suksess

2. Du blir med folka, men det blir kjipt så du drar. = Litt kjip slutt, men du er stolt over at du ble invitert og var en mann som tok sjansen.

3. Du takker nei, går hjem og griner. = Du hater deg selv akkuratt nå.

 

Det er bare et utfall du taper på, og det er å takke nei. Du vinner på både 1 og 2.

 

Du må altså begynne å tenke på "Hvis jeg har det kult nå, hvor kult blir det ikke da?" istedenfor "Hvis jeg har det kult nå, da trenger jeg ikke noe mer..."

 

Hvis du har det kult med dem i en butikk som kunde - selger forhold, hvor kult vil du ikke ha det på en bar/pub som kompiss forhold?

 

I likhet med:

Hvis du har det kult når du kliner med hu heite jenta, hvor kult vil du ikke ha det når du puler hun?

 

Mange burde nok tenke på det siste der, da en stor grunn til at folk ikke eskalerer videre til f-close er nettopp fordi de er så fornøyde i den aktuelle situasjonen at de ikke ville rykket seg om jenta sto med buksa på knærne.

 

Hvis dere har sett The Pick Up Artist, sesong 2, så er det et kurant eksempel der. Han ene nerden sitter med to damer som sloss over han i en sofa. De sloss om å kysse han. De ber om å kysse han. Men han er så komfortabel der han sitter at han ikke vil gjøre noe som helst som kan ødelegge det.

Lenke til kommentar
Jeg tror også at hvis jeg øver meg på å være sosial så vil jeg bli bedre på det. Tror dere?

 

Det er fullt mulig, uten tvil. Så lenge du prøver litt, lær av dine feil og lær av andre som er flinke sosialt. Men husk å delta mye sosialt selv, da lærer du mest.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_unknown_*

Tenkte bare jeg skulle komme med en liten takk her. Ser ikke på meg selv som PUA i det hele tatt, men har tatt til meg enkelte ting jeg føler kan styrke meg som person. Mye av det går på instilling til seg selv, på det å drite seg ut, være fornøyd med den man er og lignende.

 

Har aldri hatt problem med å få damer interessert i meg, hørte ofte at jeg var kjekk før, men allikevel satt jeg igjen med den følelsen inni meg at jeg ikke var det og tørte ofte derfor ikke ta ting noe videre. Var vel det man kan se på som en "taper" på ungdomskolen og første året av VGS. Så leste jeg litt her.

 

Bestemte meg først for å bruke noen av teknikkene til å bli mer fornøyd med meg selv, skape lettere kommunikasjon med andre og for å bli en mer interessant person. Det gikk fint, og jeg begynte å få mange gode venner i andreklasse, ble invitert med på fest hver helg og hang plutselig blant de kule folka på skolen. Var fortsatt veldig sjenert ovenfor jenter, men gutta gikk det bra med.

 

Så i år. Tredjeklasse, har jeg endelig begynt å føle meg sånn jeg vil være. Er spontan, skaper liv og får mye bedre respons også hos jenter. Har kort og godt begynt å bli den personen jeg ønsker å være. Er veldig fornøyd med at jeg ikke lenger tenker "nå må jeg være litt spontan for å være kul og skaffe meg nye venner eller damer". Nå bare hopper jeg i ting uten å tenke meg om.

 

Møtte en jente nå for ikke så lenge siden og har bare oppført meg akkurat sånn jeg vil være. Har egentlig ikke gjort noe annet enn å prate mye med hun, fortelle virkelige historier fra livet mitt, mine drømmer og er åpen om det aller meste.

 

Nå er dama nesten plagsomt interessert i meg. Mange ville nok backe ut her siden hun er litt needy. Fikk en melding her om dagen der hun skreiv hun var redd hun var for kjedelig for meg. Jeg synes dama er herlig og kan godt tenke meg å bli sammen med hun etterhvert, men tar ting litt som det kommer. Sier ikke dette for å skryte, men er mer enn takk til de små triksene som kan hjelpe en person å skape seg et annet liv. Nå spiller jeg ikke livet mitt lenger, jeg lever det. Jeg er ikke redd for å drite meg ut, for jeg har uansett så mange folk rundt meg at jeg ikke kunne brydd meg mindre.

 

Takk til dere. Hilsen en fyr som knapt kan noe om PU, men som har tatt til seg det han trenger for å bli en bedre person.

 

Grazie mile.

Lenke til kommentar
For meg virker det garantert som at du er redd for å drite deg ut. Du sier at du er redd for å ikke leve opp til det de tror du er, men er du sikker på at du ikke er redd for å ikke leve opp til ditt eget selvbilde? At du så på deg selv som han kule karen dem digget.

 

Du kunne ikke truffet mer rett på. Jeg var redd for å ikke leve opp til mitt eget selvbilde. Jeg var i high state modus etterhvert som samtalen gikk. Jeg hadde bygget m eg selv opp. Oi, jeg har greid å gjøre KINO, snakke og holde en leken tone med en vakker jente i 1 time. Hun maser om at jeg skal bli med hun på øl. Jeg er på topp, men plutselig begynner jeg å gå ut av nået og heller tenke fremtid og konsekvens. Da oppstår problemene inni meg. Jeg er redd for å ikke leve opp til det inntrykket jeg antar de har fått av meg. Kanskje SasaB kan si noe mer om det?

 

Om ikke det hadde blitt noe mer enn øl og number close så hadde jeg kanskje fått to nye venner, den ene av dem villt deilig.

 

Men som sagt, jeg tar med meg det positive og jobber videre med det som kan forbedres.

 

Godt observert Touchdown. Du må kunne litt om psykologi du ;)

Lenke til kommentar
Så pr dags dato lever jeg drømmelivet. Bor i feit leilighet ved aker brygge, har drømmejobben, tjener bra, har verdens herligste jenter i livet mitt og sosialsirkelen er helt enorm.

 

"There are those out there with no style, no taste, no selfrespect and no game.

Everytime a guy dresses in 'lawnmower-pants' and a 'striped shirt',

everytime a guy gives a girl a lame compliment and buys her a drink,

everytime a guy brags about his car and high-paying job, the chode is there, burning in his breast.

Remember the chode, as those who do not learn from history are doomed to repeat it."

 

Det er en spøk sant, fordi det er morsomt. :cool:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg er full, men jeg må bare gi massiv respekt til han jeg winger. Jeg spyr ut syke åpningsforslag til ham og han stanser de fineste damene og crasher med et smil.

 

"Sexy. Impulsiv. Kreativ. Men nok om meg, hva med deg?"

 

Dette er en sweet åpner hvis du kommer fra riktig frame, sa jeg. Det første han gjorde var å gå bort til den peneste han så. Did it fly? It fucking did.

 

26 år gamle sykepleierstudenter fra Molde? De er lave. Og pene. Og de klår. Takk.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Så pr dags dato lever jeg drømmelivet. Bor i feit leilighet ved aker brygge, har drømmejobben, tjener bra, har verdens herligste jenter i livet mitt og sosialsirkelen er helt enorm.

 

Så det er dette som tiltrekker dagens jenter. Jaja då kan jo me andre gi opp.

 

Les første post ;)

 

Det er dog noen som mener det er en sammenheng mellom menn som bruker mye penger og antall sexpartnere de har. (fant ikke artikkel på det nå, men flere aviser har skrevet om dette, dog er det noe om penger her:

http://www.klikk.no/samliv/sex/article294263.ece )

 

Selv tror jeg det er en sammenheng mellom karriere, lønn og kunsten å sjekke damer. En utadvent, kreativ, morsom og målrettet jævel får som regel også god lønn og en god jobb.

 

Uansett handler det å sjekke damer ikke om penger, utseende og slikt. Men det handler om sosialverdi. At Choosen_one har nådde drømmelivet (for han i denne fasen av livet) skyldes nok at han behersker sosial dynamikk og hele tiden driver med Personlig Utvikling :fun:

 

Men for andre er lykke en flott kjærste som man drar på jordomseiling med, eller stasjonsvogn hund to barn og rekkehus. Man er dog sin egen lykkes smed, og får å klare noe må man forsøke og ikke minst jobbe for det. Innergame er derfor viktig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...