Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Uken er snart slutt, Dorian. Ikke utsett den skjøre sjelen din for mer enn den takler.

 

Jeg skal drikke meg full på barregningen min i kveld, jobbe i morgen og se film på søndag. Det er lenge siden jeg sluttet å ha mål. Alt ordner seg for meg uansett. Jeg er som Seinfeld. It all evens out.

Når jeg sier plan for uken så mener jeg fredaglørdagsøndag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf
Når jeg sier plan for uken så mener jeg fredaglørdagsøndag.

 

Når du sier plan for uken så er det akkurat det jeg tror du mener.

Lenke til kommentar
Jeg føler meg generelt svært svak akkurat nå, og choder rundt deluxe. Det er en del eksterne ting som har påvirket meg, pga jeg ikke har gjort ting på den måten som er riktig for meg. Jeg hater å synes synd på meg selv, så jeg er vel nødt til å fikse min indre dialog (håper jeg ikke virker gal nå). Jeg hater å ikke leve i samsvar med det som er riktig for meg.

 

Herregud, jeg kan virkelig være patetisk noen ganger.... men jeg skal nok finne en løsning. Ingen vits i å vente på en magisk pille, så det er viktig å ha en løsning på sine problemer...

 

Dagens visdomsord er sponset av DBS:

 

Husk å lev i samsvar med dine mål, og oppnå dem. Gjør du det ikke, så ender du opp i en ond sirkel...

 

Hva mener du egentlig? Når du sier at en del eksterne ting har påvirket deg fordi du ikke har gjort ting på den måten som er riktig for deg, kan du eksemplifisere litt? For på måten du skriver på her virker det på meg som om du har gått litt vel i dybden i deg selv/über-new-age-selvutviklingsteorier/noe annet, i tillegg til å kaste om seg med (det noe schizofrene) indre dialog, core man og onde sirkler. Hva med å slutte å grave seg ned i sin indre core man og bare leve litt? :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg må nesten si meg enig med Kaja_. Per min definisjon er alle mennesker idioter. Simple vesener. Vi må slutte å strebe etter umulige ting. Det er fint at du deler ting, SasaB, men hvis du har noe konkret å komme med, så er det lettere for andre å gi input. Vi har sikkert lest mye av de samme tingene, men jeg forstår deg fortsatt ikke.

Lenke til kommentar

Hahaha @ Dorian Gray. AFKJWPUA = Average Frustrated Keyboard Jockey Wannabe PUA kan beskrive meg ganske godt, med en touch av apati og non-chalanse. Eller var hvertfall sånn for et halvt år siden. Hakke rørt PU på drit lenge og driti i all mål med livet mitt. Not phun, not phun! :) Begynt serious nettby hustlin' nå, uten noen gode resultater utenom et par msn's og noen nummere, syns nesten det er tøffere game enn på ekte, bortsett fra at man slipper AA :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

WBKJFAAPUA - Way Below Keyboard Jockey And Average Pickup Artist.

 

Skal vi lage vår egen ordliste?

 

Edit: For ordens skyld var den forkortelsen IKKE tiltenkt noen brukere her i tråden :)

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar

Syns Way Below Keyboard Jockey og Pickup Artist egentlig virker som litt motsetninger! Men er vel de som klarer å kombinere det!

Lett D.NPUOL (Diskusjon.no Pickup Ordliste)!

Kan tilføye ABC = Always Be Moving (Merker jeg lever mer og mer for dette "uttrykket"). Det å alltid ha noe gående, om ikke akkurat i nuet, men da isåfall snart.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Way below betyr jo i denne sammenhengen "mye dårligere enn". Hvis ikke hadde det relativt velbrukte uttrykket WBAFC vært et synonym for PUA.

Lenke til kommentar

En bruker så det opportunt å gå på person og ikke sak. Brukere av forumet bes om å holde en høflig tone. På bakgrunn av dette forsvant ’1’ innlegg, samt ’9’ svar på slettet innlegg. Kommenter og debatter, men på en saklig og skikkelig måte.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Sociometer Theory er sannsynligvis interessant for mange av dere. Hvordan vil dere relatere selve teorien til ego-begrepet?

 

Den definisjonen av "ego" jeg foretrekker er David Shade sin (fritt sitert): Selvtillit er hva du tror om deg selv, ego er hva du tror andre tror om deg.

Lenke til kommentar

Innlegg som går på reaksjon på moderering er fjernet. Dette for å unngå at tilbakemeldinger blir spredd rundt på hele forumet, da det gjør det særdeles uoversiktlig for moderatorteamet å oppdage tilbakemeldingen. I tillegg er ikke moderering emnet for denne tråden. Er man uenig i moderering så kan man sende en PM til den aktuelle moderator.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar

Takk, Dorian. Jeg har nettopp innsett et par viktige ting... Badbeer, takk for å prøve å lede oppmerksomheten bort, men det trengs ikke. Jeg har godt av dette, men du må love å gjøre noe for meg...

Jeg kunne ha skrevet 10 sider om hva som har gått galt for meg, og skyldt på situasjonen rundt meg... men her kommer den hardcore sannheten om meg, så spenn dere i setebeltene. Småbarn bør ikke lese dette, kan inneholde grov språkbruk til tider...

 

New Age-crapet hjelper litt på selvfølelsen, men sannheten er at alt du gjør berører oftest kun deg. Jeg har ikke lagt 100% i skolen, ikke i PUA, ikke i helsa mi og heller ikke i folka rundt meg. Nå står jeg igjen med en HBA1C på 8,8 (deep shit), et snitt som kan ødelegge planene mine for studier mine i Bergen, en haug med PUA-teori som jeg er bare forvirret av og en familie som jeg har mistet tilliten hos. Føler jeg mer great pga Eckhart Tolle sa jeg skulle akseptere det? Nei, jeg føler meg som en faens dum idiot av en annen dimensjon, som har en død Nokia til 3000 kroner ved siden av seg. What comes around goes around... Gir du ikke 100% i det du gjør, blir heller ikke resultatene 100% som oftest. Fy faen i svarte Satans granskau, som jeg har driti meg ut...

 

Jeg er ikke trist, jeg synes ikke synd på meg selv. Hadde det ikke vært mitt nervesystem, så hadde jeg dunka det dumme hodet mitt i veggen... men hjerneblødning sparer jeg til en annen gang. Jeg har kommet fram til en konklusjon; jeg har lite tid, men jeg må få gjort noe med situasjonen min. Jeg skal ikke si hva jeg gjør, pga det er usikkert... men forandringer må skje...

 

Derfor velger jeg dette, hvor enn dumt det virker. Jeg kommer ikke til å være pålogget på forumet, eller skrive noe her før jeg har resultater å vise fram. (Enten LTR, 15 #-closes, 10 kiss closes eller f-close). For at jeg skal gjøre dette, må jeg be et par forumbrukere om tjenester. Mido eller Badbeer dere har nummeret mitt, eller kjenner folk som vet hvor jeg bor. Derfor skal dere hjelpe Dorian eller noen andre som kan skaffe blodigler, og sende dem til meg... mens hele angrepet filmes og legges ut på Youtube. Dette skjer hvis jeg skriver noe her, hvis jeg har ikke har gjort noean av de nevnte målene. Høres det greit ut?

 

Så, bokmerk dette folkens. SasaB goes extreme. Bevisene vil komme ut via detaljerte rapporter, som jeg lagrer på PC-en til jeg er tilbake.

 

I will miss you guys, but a man gotta do what a man gotta do.

Endret av SasaB
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Nå står jeg igjen med en HBA1C på 8,8 (deep shit), et snitt som kan ødelegge planene mine for studier mine i Bergen, en haug med PUA-teori som jeg er bare forvirret av og en familie som jeg har mistet tilliten hos.

 

Screw Bergen, kom til Trondheim så lager vi diskusjon.no-lair :mrgreen:

 

For å være seriøs: Du minner litt om meg selv for noen år siden. Du befinner deg stort sett alltid i enten den ene eller andre enden av spekteret - uansett hva det spekteret måtte gjelde. Det må du slutte med. Du må normalisere tilværelsen. Du må sette deg ned og begynne å være litt selektiv. Ikke ta noe seriøst. Ingenting. Le av alt. Det funker.

 

Skolen? Den er ikke så viktig at det skal gå ut over selvtilliten din. Går du på VGS? Siste året? Vet du hvor mange av mine venner som begynte på seriøse studiere like etter VGS? Èn. En forbanna venn. Han er 22 år, snart ferdig med Master, har leilighet og dame. Nevnte jeg at han var 22? Herregud så kjedelig.

 

For å sitere en film av Erik Poppe: Du må lære deg å gi faen.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar

SasaB: Du vet hva problemene dine er, nå er det bare å kvitte seg med dem. Det ser ut som du har fått en solid motivasjon, ikke bare til å bli bedre men også å bedre situasjonen din. Du trenger ikke være så streng med deg selv, bare du vet inni deg at du prøver. Når alt er sagt og gjort så er det like badass å sjekke opp 10 jenter og faile som å sjekke opp 10 jenter og ligge med samtlige - begge krevde at du hadde baller av stål.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Når alt er sagt og gjort så er det like badass å sjekke opp 10 jenter og faile som å sjekke opp 10 jenter og ligge med samtlige

 

Det er mer badass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...