Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har noen dårlige kompiser som fordømmer meg etter at jeg har begynt å skjekke damer på byen. Latterlig. Er det virkelig noe galt i det?

Dette er helt normalt. Når du går gjennom en forandring for å forbedre deg til noe bedre, vil som oftest kompisene dine prøve å holde deg tilbake, fordi de vil ha den gamle "ArmenMinAU".

 

Spot on. Sikkert flere her inne som har opplevd lignende episoder med kompiser som ikke liker at du plutselig gror et par, og samtidig gjør ting som normalt ikke var lik "gamle deg". På den ene eller andre måten så må de akseptere det ;)

Endret av Mido
Lenke til kommentar

Akkurat den problemstillingen dere snakker om har jeg løst ved å dele opp kompisene mine i aktuelle PUAer, de som kan og vil bli noenlunde gode på dette og AFCs som ville ha gitt meg en tøff tid rundt det. Vil du ikke ha hjel så fortjener du det ikke.

 

Det er et serbisk ordtak rundt dette; hvis du er tilbudt noe, så er det som om du har fått det. Virker som en grei løsning for meg...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Disse kompisene er så og si kuttet ut. Tingen som irriterer meg er at de går rundt å slenger dritt om meg, nå som jeg er en bedre person. Men de vet hvor careface jeg er i forhold til dem.

 

We don't define other people with our judgements, our judgements define us.

Lenke til kommentar

En ting jeg lurer litt på, og det her er vel rettet mest mot unge folk som fremdeles er i videregående, men jeg er også interessert i å høre andres syn på saken også:

Holdt eller holder dere det hemmelig ovenfor vanlige kompiser/venninner at dere driver med PU? Jeg har vurdert å lese litt teori(hørt det før om det med balansen field vs. teori), men er litt engstelig for å bli avslørt....dumt er det sikkert, men hva synes dere?

Lenke til kommentar

Begynner du i den alderen kan det virke litt mistenkelig at du prøver å bli flink til å ligge med jenter (det blir oppfattet som det uansett hvordan du vinkler det). Hvis du derimot begynner å få deg litt stil og selvtillit og blir mer sosiale og folk reagerer på det så er den smarteste måten å håndtere det å være veldig ærlig: "Jeg prøver å være litt mer sosiale og bry meg om hvordan jeg ser ut, er det negativt? Hva er det du prøver å oppnå ved å påpeke det og gjøre det til noe negativt?" Jeg ville ikke nevnt at du leser e-bøker om å bli flink til å snakke med jenter. Det er faktisk ikke kult uansett hvem du er.

Lenke til kommentar

Driver med PU?

Driver du med Karate? Er det en hemmelig sirkel?

 

Dessverre er det mange unge her inne som tiltrekkes av PU miljøet som fluer tiltrekkes av dritt. Det å være PUA er liksom noe hellig, eller noe som er helt spesielt, noe ala en jediridder i star wars.

 

Alle mennesker kan utvikle seg til noe bedre, og man kan være klar over sine egne svakheter og kanskje gjøre noe med det. Det du vet og andre vet er offentlig, det du vet som ikke andre vet er privat, det du ikke vet som andre vet er utviklingspotensiale og det ingen andre vet og heller ikke du vet får du bare la ligge.

 

PU er med andre ord å gjøre noe 3 av de overnevnte områdene. Derfor er det viktig med en respons eller tilbakemelding, slik at du kan utvikle dine sosiale ferdigheter videre. Det HJELPER NIKS NADA Å TRO AT TEORI ENE OG ALENE KAN GJØRE DEG TIL VERDENS KULESTE DUDE.

 

Så da er kanskje ikke PU reddningen som mange tror. Personlig utvikling er derimot viktig, slik at man kan forbedre seg selv til det man ønsker. Men slik det er i den virklige verden er det og i star wars verden : mange vil bli en jediridder, men kun en håndfull av tusner klarer det.

 

Så om man er her inne og innbiller seg av gjennom PU kan man nedlegge hvilken som helst dame, og man kan trollbinde verden : Tro om igjen

 

PU er ikke en sekt hvor man mestrer alt og alle, men det er noe som skal bistå deg i å bli bedre i det du ønsker å bli bedre i. Ønsker du å bli en god selger, kan det være lurt med en salgscoach - dog er det ikke sikkert du får sjefsselger rollen til aker kverner med det første selv om mindsettet ditt sier at du fortjener det.

 

Så det beste med PU er nok å ha bakkekontakt og heller jobbe med de tingene du vet du utvikler fortest. Og den beste måten å utvikle seg på i forhold til andre mennesker er ikke å lese om det, men faktisk ha et samspill med de i praksis.

 

Helt til slutt vil jeg bare tilføre at vi er summen av våre handlinger og verdier. Så om du skulle være en av de få som kan nedlegge hundrevis av damer de kommende år, så vær du klar over at dette en dag kan bite deg i ræva. For når du møter den som målbinder deg på alle måter, kan fortiden din være den som ødelegger det hele.

Lenke til kommentar

edit:

 

Bare for å vise det banale. Jeg har sort belte tiende dan i PU. På mine PU Skills har jeg 270 + 1d10. Alle sosiale hendelser har jeg også PU Charm + 8

 

Har også umiddelbart attraction og ikke minst behersker jeg alle hemmelige ord og uttrykk i miljøt:

 

Fy f! Awsome. Var på den fete venuen i helga. Dritt sterk frame og ikke minst skyhigh DHV. Traff et par HB9 og eksalerte sinnsykt med KINO. Awsome dude! Åpna et par sett og blåste noen amogs. Helt SYKT.

Fikk #close umiddelbart, og damene bombarderte meg med IOIs og et par hadde bare doggy ball eyes. Kunne sikkert turne et par over som FBs bare der og da. Wingen min gikk amokk og prøvde å close pivoten min. Crash n burn, som var stygt å se på. Burna den venuen til slutt og ende med en FFM-some i den fete kåken min....

 

Herre!

Lenke til kommentar

Ser at jeg formulerte meg dumt med spørsmålet, men det får være...

Når det gjelder mine tenker om PU, så tror jeg ikke at jeg kommer til å tiltrekke hundrevis av damer, og det er ikke det som er målet mitt heller. Målet mitt da jeg ble interessert i dette var kanskje det, men jeg har vokst og har i mine egne øyne en ganske gos innsikt i hva PU faktisk er og hva det kan brukes til. Så for en person med lav selvtillit som har hatt en kjæreste på oppigjennom 17 år, så kan det her være, og det er, sinnsykt til hjelp.

Når det gjelder teorien, så er jeg igjen fullt klar over at dette ikke er nok alene, og det å komme meg ut i felt er noe jeg prøver veldig hardt å få til, men det er ikke alltid like enkelt å skulle prestere både på skolen og på fotballaget som spiller kvalikk til junior elite, samtidig som en skal ut i felt. Men tro meg, jeg prøver!

 

Men uansett Ni Kon, takk for ett sinnsykt godt svar!

Lenke til kommentar

Faen meg godt sagt Ni kon! Brutalt, vil enkelte si... men ærlig. Jeffy har sagt ca det samme et par ganger. Handler ikke om å vise seg fram for andre, handler ikke om å leke verdensmester i PUA. Handler om deg som person, og den helsikkes utviklingen fra en AFC/chode til en kul fyr som tiltrekker seg damer. Har du drømmer og mål, så er det fint... men jeg har prøvd å si det 1000 ganger nå. Dette er ingen magisk pille, det er som å trene styrke. Du får resultater, men det finnes ingen snarveier. Det krever trening, og det krever smerte.

 

Jeg begynte med PU, lenge før jeg viste om dette konseptet. Selv når jeg begynte med dette, så hadde jeg en feil oppfatning av ting. Det tok meg en del å innse ting, og fremdeles er jeg redd for enkelte ting i denne verdenen. Men helvete heller, det skal være smerte her i verden. Fordi når den er borte, så sitter du igjen og føler deg bedre enn du gjorde tidligere.

 

Derfor vil jeg få ut litt frustrasjon selv; jeg begynner å bli jævla lei av folk som hopper inn i tråden og skal ha hjelp til den ene spesielle jenta. Hun er ikke spesiell på noen måte, det er du som setter henne på en krone. Det hjelper ikke å opphøye henne, fordi da sitter du igjen nervøs når du skal snakke med henne. Noen ganger hjelper ikke all verdens erfaring deg, fordi hjernen blir kortsluttet av følelser. Følelser er så langt fra logikk som du kan komme. Jeg har vært der selv, men jeg innser nå at slike ting ikke bidrar til noe annet enn å gjøre ting vanskeligere enn de skal være. Ikke rettet mot noen spesiell btw :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Å sammenligne PU med karate er ganske korttenkt, i mine øyne. Når du setter personligheten din på spill så svir et avslag ofte mer enn et ballespark. For noen måneder siden sto det en sak i avisene om en fyr som hadde gradert seg til svart belte i karate på et år. La oss nå si at Jeffy har svart belte i PU, så vil de som har tilstrekkelig innsikt forstå at det han har vært i gjennom krever mer enn å avansere i karategrader.

 

Han jeg bor med har for eksempel svart belte i Taekwon-Do. Han drev med dette som en hobby på ungdomsskolen.

 

Jeg synes synd på gutter som sliter med å dra damer og må lære seg basics, takle avslag, drittsnakk, dårlig rykte, dårlig selvbilde und so weiter.

 

Jeg skjønner at folk blir gira på PU når det fremstilles som en "hemmelig" greie, sånn er nordmenn og det er kvalmt. Det er elitistisk og det er ødeleggende.

Lenke til kommentar

I fare for å bli "banka" nå må jeg bare få kommentere én ting. Det er veldig mange leke-PUAs ute og går, både i live og på forumet. Det er faktisk helt latterlig å lese diverse historier om hvor jævla awesome alt er hele tiden, når det for meg virker mer som en skalkesjul. Noen ganger er det faktisk sjarmerende med en gutt som kan føre en normal samtale, enn en som leker ape med magitriks. Litt generalisering nå, men jeg sikter fortsatt til de übercoole liksom-PUAS.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...