Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

En fyr i England, så tror nok ikke du ramler borti han med det første : ) Syntes det bare var litt artig at folk tror de er så jævla skilla og liksom skal lære bort til andre når dem selv ikke helt har kommet ut av chode-bobla si enda : )

Hehe, sånt er bare trist. Ser ikke hva det er med folk og juge på seg skills, lar folk gjerne være med ut og sarge jeg, uansett om dem er PUM eller AFC

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En fyr i England, så tror nok ikke du ramler borti han med det første : ) Syntes det bare var litt artig at folk tror de er så jævla skilla og liksom skal lære bort til andre når dem selv ikke helt har kommet ut av chode-bobla si enda : )

Hehe, sånt er bare trist. Ser ikke hva det er med folk og juge på seg skills, lar folk gjerne være med ut og sarge jeg, uansett om dem er PUM eller AFC

 

De gjør det for valedering så klart, men det kommer alltid rundt å biter dem i rompa.

Alltid være ærlig med hvem du er og hva du kan, men samtidig være ydmyk og ikke vis deg frem kun for å vise deg frem :)

Lenke til kommentar
Saykin, jeg tror vi to kommer til å bli gode venner.... :p

Haha, hur så McMuffin? xD

 

Etter at min AA plutselig forsvant og da mener jeg plutselig, har det vært utrolig lett å komme i high state og fester og eventyr ute på byen har også blitt mye mer gøy. Skikkelig befriende følelse.

Endret av Saykin
Lenke til kommentar

At det går opp og ned her i livet er det liten tvil om. Noen ganger føler man at alt går ens vei, mens andre ganger er det bare motbakke.

 

"Samhold gjennom aktivitet" er en frase jeg vil lansere.

Hvordan kan man holde sammen og få forhold til å vare?

 

I det siste har jeg dessverre vært lat og giddalaus ettersom vintern har vært pyton og jeg også ikke har vært flink nok til å aktivisere meg. Dessverre har det blitt litt for mange slag på Resistance 2 på min ps3, og dette er rett og slett forholdsdrepende.

 

Kuttet ut ps3 og måtte starte å aktvisere meg igjen, resultatet er et langt bedre samspill og forhold til min ltr.

 

 

Skal ta en lang prat med Chosen_One og se om vi ikke kan tilføre noe positivt ut fra frasen "Samhold gjennom aktivitet" :fun:

Lenke til kommentar
Allighiero, fokuser på det han er god til. Hva du kan lære fra ham. Men, du trenger ikke å plassere ham over deg. Dere er likestilte og likeverdige :)

 

Faen du er så jævla positiv hele tida : p Blir nesten irritert siden jeg ikke klarer å være det selv..

Endret av Allighiero
Lenke til kommentar

Awesome - It's a gift ;p

 

Men egentlig er tanken født ut av et veldig egosentrisk tankesett.

 

Jeg tenker, hvordan kan jeg tjene mest mulig på dette?

 

Det er egentlig den holdningen jeg har til det meste. "Hvordan kan jeg oppnå mest mulig glede?"

 

Derav oppstår holdningene i meg om å respektere å akseptere alle andre mennesker. Det er tross alt noe jeg kan lære fra alle mennesker. Eller hvem vet, kanskje en fyr har det fete kontaktnettet, kanskje han er girlfriend'en til DEN baben?

 

Derfor er jeg ikke keen på amoging. Man vet aldri hvilke positive goder man går glipp av ved å brenne broer. Dessuten, det oppstår glede i meg ved å gi til andre. Så, all in all, win-win :)

 

 

Hva kan du lære av kompisen din, hvordan kan han bidra til din utvikling?

 

 

 

 

Og selvsagt, for å oppnå balanse og likeverdighet. Alle kan lære noe av deg. Du har alltid noe å bidra med. Du, Allighiero, er en ressurs vi alle kan ha nytte av :)

Lenke til kommentar
Huhuhu har meldt meg på bootcamp nå jeg :)

 

 

Hvilken da?

 

Forresten noen her inne som har lagt merke til at Paradise har begynt på tv3? Må jo ærlig talt være et Mekka for personer med Game.

 

Virka ikke som om noen der inne drev med pua. Hvertfall ikke han bærums fyren som brukte lenger tid enn jenta på badet, eller når han skreik som ei jente når han skulle fange en gresshoppe eller hva det var, er det rart folk fra bærum har dårlig rykte ? :p

 

Også er det jo han som var helt motsatt av det og ville at jenta han fikk rom med skulle pakke ut bagasjen hans, også skulle han ikke dusje før til fredag for da var det gym :D

Lenke til kommentar

Jeg vil tro Bærumsfolk får det ryktet fordi man henter inn den deltakeren som er mest Bærumete når man skal lage et sånt show, da sånne show har en tendens til å appellere til folk som tror folk fra Bærum går med pannebånd og utlendinger knivstikker folk.

--

Fortell nikken! :)

 

shok and awe blir vel litt å kjøre på med superlativer til damå samtidig som man eskalerer med kino, men prøver å motstå det,samtidig som man skylder på henne for det du gjør! Det virke litt for godt til å være sant, men utrolig morsomt, få hu "turned on" i løpet av minutter :D

Once you have really amped her up by incidentally rubbing her vagina, move your hand around to the back and slip it inside her panties and touch her naked ass.

 

Next, move your hand all the way down and reach her vagina. Start first by touching the area around it. Then proceed to finger her from behind. Women never expect to have it happen this way. Trying to reach your hand down the front of her pants will often be resisted, but from the rear is unexpected and effective.

 

Yeah.. Weird...

Endret av Dorian Gray
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...