Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Djiiz, bar vs diskotek er urovekkende forskjellig. Prøvde å close hele kvelden på en tilfeldig bar men fikk ikke til, nesten som at alle jentene var innstilt på å være luremus. Fikk hele tiden *forsett forsett* og plutselig *BOOM* *Ikke interessert*. Har aldri opplevd noe lignede på diskotek. Hva er dette for noe piss? Skal sies at folk flest her var nøktern, men man skal da for faen kunne close folk som er edru...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ojda, du huka faktisk dronninga av dansegulvet. Nice. :thumbup:

 

Og kjære Underzor.... Jeg er da for faen jomfru jeg også! Det betyr ikke en dritt! :p

 

Hvis du vil ha en mening på FRen din, så vil jeg si at du burde kanskje gått for et kyss litt tidligere med denne HB du fant. På den annen side, du har jo lært en hel haug! ;)

 

Hold oss oppdatert, vi elsker oppdateringer! :D

 

Djiiz, bar vs diskotek er urovekkende forskjellig. Prøvde å close hele kvelden på en tilfeldig bar men fikk ikke til, nesten som at alle jentene var innstilt på å være luremus. Fikk hele tiden *forsett forsett* og plutselig *BOOM* *Ikke interessert*. Har aldri opplevd noe lignede på diskotek. Hva er dette for noe piss? Skal sies at folk flest her var nøktern, men man skal da for faen kunne close folk som er edru...

Aj, I feel for you, bro! :no:

Lenke til kommentar

Dude, det at du er jomfru trenger ikke å bety noe. Forandringer skjer ikke ved at du knipser fingrene, og så BOOM; du er tidenes beste player. Det viktige er at du får resultater i det hele tatt, og noe fikk du ut av det... gjorde du ikke?

 

Det er lett å tenke i slike negative baner, men det som ikke dreper deg gjør deg sterkere (til en viss grad da). Dette komme fra en som vet hva destruktive tanker kan gjøre med en. Så si dette til deg selv, og drit i folk som tror de er bedre enn deg:

 

- For all I know, I am the coolest motherfucker on this planet

 

----------------------------

 

Denne uken har vært helt syk på alle mulige måter, mindsettet mitt fikk kjørt seg som bare faen... men det står støtt som en mur! Har blitt skjelt ut, avvist, gitt bare-være-venner praten (!) og rett og slett fått så mye negativitet rettet mot meg at det ville ha knekket gamle-chode meg i tusen små biter... men her står jeg og gir faen, og bare trekker lærdommer ut av det. Field is the king, fo sho ;)

 

Tror jeg har lært mer i løpet av denne uken, enn alt jeg har sett av David D. Konklusjonen min er;

- Gi faen i teori, bare å være der ute og erfare ting er gull.

Haha, den neste uken må jeg game som bare søren. Mindsettet er virkelig på plass, så det er på tide å sprekke komfortbobla jeg har sittet og ruget på de to siste ukene.

 

OT:

 

Noen som forøvrig har hørt mixen til Tim? Ligger på bloggen hans, men varer i 40 min. Til gjengjeld er den ganske bra, tror den kan brukes til å pumpe state... Funker for meg i alle fall :wee:

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

Genialt Sasab! Et sånt mindset som skal til for å virkelig progressere, og det fort :) Bare drite i hva alle andre tenker. Bare pass på å ikke gå på en smell og lur deg selv til å tro at du ikke bryr deg selvom du gjør det i underbevisstheten, sånn jeg ble mindfucka opp og ned, men begynner å hjelpe til de grader nå som jeg er bevisst på grunnen :)

 

Har selv hørt mixen ja, var ikke så alt for verst den, men bruker selv sanger jeg har hørt når jeg har vært sykt i state til å komme i state. Blir på en måte et lite anchor i de sangene, så hører jeg på de eventuellt bare når jeg skal i state eller er i state, og ikke hver dag. Funker fjell! :)

 

 

Er forøvrig litt uenig i deg Sasab at det å bli en god PUA nødvendigvis tar lang tid. Det har jo stor sammenheng med hvor man er før man starter selvfølgelig. Men for noen kan det steget å få seg noe 30 % av alle gangene til 90 % bare være en liten quote som forklarer et helt mindset og der er det.

 

"Good things takes time, fantastic things happens in an instant"

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar

Joda, underbevisheten kan være en jævel. Jeg har opplevd tilbakefall til negative tenkebaner flere ganger.

Om dette virkerlig er the shit, vet jeg ikke før jeg har fått testet det ut... men det føles anderledes enn tidligere. Jeg føler en dypere ro rett og slett, jeg klarer å kontrollere ekstreme følelser ganske greiti forhold til før. Men, jeg må ut i felten for å kunne vite om det er ekte eller ei.

 

Det med musikk er riktig, man kan gå fort lei av noe... så skal ta det med meg videre ;)

 

Edit:

 

Resultater kommer av forskjellig fart, avhengig hva målet er. Om en gjør slik som meg, forandring av mindsett, personliget og sjekking så tar det mer tid enn å bare plukke opp jenter for å bare plukke dem opp. Da er det bare å gå ut i felten, gjøre sitt beste og resultatene kommer.

 

Identitet er flytende, og vi utvikler oss alltid. Du er ikke låst inn i en viss identitet for alltid, med mindre du bor i en liten bygd... men det stopper ikke deg, gjør det? ;)

 

Inner value er veldig viktig, hvis du skal bli sinnsykt dyktig. Men nå beveger jeg meg mot noe helt annet... *gjøre lekser*

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

Sasab,

 

Fucking Awesome!

 

Jeg er glad for at du satser på erfaring fremfor teori. Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy! :)

 

Gratulerer med å ha nådd et nytt level :)

 

Hvordan føles det?

 

 

 

Velkommen til tråden Underzor,

 

fett at du har bestemt deg for å ta kontroll over livet ditt og bli truly awesome!

 

Det at du i det hele tatt tar steget, er sterkt, creds til deg :)

Men, som Sasab sier, du blir ikke The Man av å se litt teori for så å stikke ut.

 

Jeg kan love deg at du vil oppleve kvelder som er kjipe. Ikke bare én kveld, MASSE kvelder. Men så må jeg også si at du vil oppleve så mye utrolig kult! Du kommer til å oppleve utrolig fete eventyr :) Eventyr som andre bare drømmer om.

 

Om du velger å fortsette på stien, er selvsagt opp til deg, og da må du stille deg spørsmålet:

 

Hvor sterkt vil du dette?

Er det verdt tiden og kreftene du kommer til å investere?

 

 

 

Dicktator:

 

Hmm, jeg liker barer jeg. De har chille steder hvor man kan sette seg ned og snakke med folk, bli kjent osv. osv.

Lenke til kommentar

Jupp, det snur opp ned på tilværelsen. Så mye nye tanker, så mye nytt. Så utroligt mye mer GØY!

 

For 2 år siden kunne jeg bare drømme om alt, jenter, sosiale tilsettninger. Bare og spørre folk hva klokken er, var langt utenfor comfort zone. Mens jeg hadde dame en stund i fjord, ble alt litt for mye på auto-pilot, men i slutten av forholdet oppdaget jeg PUA og nå 3måneder etterpå, tviler jeg på at jeg noengang har hatt det bedre. :w00t:

 

---------

 

Er bare noe jeg lurer på, var en jente som sov over hos meg en dag. Vi bare sov sånn meste parten, men fikk K-closen i boks. Jeg følger bare at hun dodget en del av kyssene mine senere på natten, også nå i etterkant, prater vi, men jeg er så sykt dårlig på og ta inisjativ, noen tips til og hvordan kjøre på videre? Bare være med hun? Føler at om jeg skal kysse henne igjen er jeg liksom tilbake på scratch.

Endret av Soni1
Lenke til kommentar
Noen som har tips til:

 

Å holde staten hele kvelden.

 

Å komme seg ut på dansegulvet OG ikke se ut som en tosk.

 

(?)

Dansing har alt å gjøre med å gi herlig, fullstendig faen! :p

Hvis du bare gjør din greie, uten å bry deg en lort, vil folk synes du er fucking awesome. Vi ser alle ut som tosker på et dansegulv uansett. ;)

Lenke til kommentar
Noen som har tips til:

 

Å holde staten hele kvelden.

 

Å komme seg ut på dansegulvet OG ikke se ut som en tosk.

 

(?)

Dansing har alt å gjøre med å gi herlig, fullstendig faen! :p

Hvis du bare gjør din greie, uten å bry deg en lort, vil folk synes du er fucking awesome. Vi ser alle ut som tosker på et dansegulv uansett. ;)

 

Hmm. Jeje, får vel bare hoppe i det neste gang ;)

 

Hvordan kommunisere på steder hvor det er helt pissed høy musikk hvor man nærmest må skrike? Eller trengs det ikke? Som PUA sier, så står jo kroppsspråket for 55/95% av etc.etc. Meen...

Lenke til kommentar

Dansing funker bra til å opprettholde state siden man bruker kroppen, gjerne gauler litt og har det jævlig fett :)

 

Men, jeg husker selvsagt i begynnelsen da jeg begynte å gå ut edru. Dansing? Not cool. Følte meg så teit, det var så pinlig. Dansing var blææh....

 

Du MÅ jo ikke danse hvis du absolutt ikke vil, men jeg synes det er kult å kunne ettersom så mange steder har et svært dansegulv, ooog, ettersom dansing har vært og fortsatt er litt av et sticking point for meg, så ser jeg på det som en utfordring jeg skal naile :)

 

 

First rule of dancing:

 

Do NOT give a fuck.

 

Drit i alt annet. Drit i hvordan du fremstår.

Skap din egen dancing bubble of Glory :)

 

Ha det gøy!

 

Inviter andre inn i boblen din.

 

Alle vil ha det gøy. Give it to them :)

 

 

 

Jeg starter som regel med å digge til musikken, og praktisere moves som jeg synes er enten dritfete eller så sykt teite at de ender opp awesome igjen. Merk, her danser jeg alene.

 

Nå som jeg har skapt min egen boble med fun & glory, så sprer jeg den.

Det er gøy å finne på kule moves selv, men det er mye gøyere å dele dem med andre eller komme på fete moves med andre. Jeg begynner å involvere andre. Gutta gir jeg som regel en high five eller noe. Spread the Happiness!

 

På jentene bruker jeg enten Spin of Glory eller så rekker jeg ganske enkelt ut hånden og holder øyekontakt. Så er det bare å ha det gøy. Tøysete dansemoves, løfteklem med spin, brudeløft + spinn, Lowerback pain ( Awesome! ), og hva annet du måtte finne på.

 

Og så er det fett at du kan lære DEM moves'ene dine.

 

 

Ah, MJ! Michael Jackson! Han har utrolig fete moves som alltid slår an :)

Lenke til kommentar
Sasab,

 

Fucking Awesome!

 

Jeg er glad for at du satser på erfaring fremfor teori. Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy! :)

 

Gratulerer med å ha nådd et nytt level :)

 

Hvordan føles det?

Det føles så bra, rett og slett! :D Fra før visste jeg at det ikke betydde hva folk sa/mente, men nå føler jeg det. Do you catch my drift? Samtidig vet jeg nå at det ikke er så ille å sprekke komfortbobla, det kan kanskje være vondt noen ganger... men så lærer man noe av å feile. Hvor gøy ville verden ha vært hvis alt gikk ens vei? Det er ikke sikkert man blir lykkelig av å oppfylle alle drømmene sine. Det er faen meg reisen dit som er det morsomme!

 

Dansing har alt å gjøre med å gi herlig, fullstendig faen! :p

Hvis du bare gjør din greie, uten å bry deg en lort, vil folk synes du er fucking awesome. Vi ser alle ut som tosker på et dansegulv uansett. ;)

Det der var bra sagt, har aldri tenkt over det... men det er sant! Det ser jo omtrent aldri smart ut når man danser, selv på "Do You Think You Can Dance?" finnes det mye drøyt. Men det er gøy, og det er det som er det viktige?

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

En ganske spesiell kveld jeg hadde i går må jeg si. Startet med og gå til en bar tidlig på kvelden, der setter jeg i barstolen ved siden av en annen fyr som plutselig begynner å fortelle hele livshistorien sin til meg :S

 

Så begynner jeg å snakke med ei jente som er 5 år eldre enn meg, jeg er 22. Etter og ha snakket med henne i ca 1 min så setter jeg meg ned hos kompisene. Etter kanskje 5 min så går jeg tilbake til hun samme og sier - Er ikke denne barstolen litt hard og sitte på eller, vil du ikke heller sitte i sofa'n der borte ?

 

Vi sitter bare i sofa'n og prater om masse rart. Når tida nermer seg 2 og utestedet stenger så drar kompisene mine hjem. Jeg ringer til en fyr og spør om han skal ha nach så drar vi dit. kl blir rundt 3-4 så spør hun meg - Hvorfor valgte du meg ? det spør hun flere ganger, husker ikke hva jeg svarte. Hva ville du svart på et sånt spørsmål ? Rett etter så drar hun hjem og jeg fikk ikke noe annet enn et lite k-close. Kan det har vært en shit test ?

 

Nå er det bare meg og en kompis med ei jente han hadde med som virka veldig uskyldig, så begynner ho plutselig og strippe mens hun ser på meg og smiler mye :S Alle klærna faller på gulvet og de to begynner og bli veldig intime, da finner jeg ut at det kan være lurt og dra :p

 

En av de bedre kveldene jeg har hatt egentlig selv om det ikke ble så mye på meg. hehe

Lenke til kommentar
Dicktator:

 

Hmm, jeg liker barer jeg. De har chille steder hvor man kan sette seg ned og snakke med folk, bli kjent osv. osv.

 

Dude, helt enig. Kommunikasjonen her er langt bedre, folk er ikke så drita som på diskotek og gamet skal i grunn funke mye bedre. Da blir gårsdagens resultat enda mer forvirrende...prøvde jeg for hardt? Var grundig innstilt på en skikklig close og det virker som om jo mer du prøver, jo mer feiler du. Hm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...