Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Hun sa selv at jeg var den mest direkte hun hadde møtt, de hun hadde vært med før hadde vist gått mye mer forsiktig til verks med å spørre etter nummeret osv.. Jeg svarte bare at jeg er drittlei å grave i grøten for lenge, og gjør heller akkurat det som faller meg inn ;)

 

Og nei, dårlig med kino så langt, men hun jogger på kveldstider og jeg trener selv 5 dager i uken, så kan spørre henne om hun vil bli med på en joggetur en kveld ;)(Hun var ute å jogget da jeg møtte henne i stad) Hun bor 200 meter borti her.... Men ja, kan prøve litt i butikken o.l

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SasaB, du trenger ikke all den teorien.

 

Det blir som å pisse i urinaler. Prøver du å treffe flere på en gang så blir det bare søl.

 

Joda, det er masse bra teori der ute, men hvor mye av det trenger du, og hvor mye av det er meningsfullt for deg å lese akkurat nå?

 

Jeg ser du fokuserer på Inner Game at the moment. Selvtillitt er noe som bygger seg opp over tid og du bygger det mye raskere og mer stabilt ved å skaffe deg erfaring enn ved å lese deg til det, hvis det i det hele tatt går an å lese seg til bedre selvtillitt.

 

Jeg digger at du er så målbevisst og virkelig går inn for dette. Derfor ønsker jeg å se deg utvikle deg på en mest effektiv måte.

 

Føler du at du får så mye ut av det stoffet du leser nå?

Jeg tror du får mye mer ut av å ta et konsept og praktisere det. Se hva som funker og ikke funker, eventuelt hva du kan forbedre, og så gå videre med det som funker for deg.

 

Det er lett å bli for oppslukt i teorien. Husk alltid at:

 

The Field is King

Lenke til kommentar

Bra skrevet, og et par gode og viktige poeng der. Det med selvtillit er sant, selvtillit bygges mest av å gå ut og møte ting som kan virke sårende o.l. Etterhvert kommer jo tankegangen "Same shit, for all I know I'm the coolest motherf***er on this planet". Enten naturlig, eller om du har lest det. Jeg har merket at jeg lærer mest in field av slike ting, og ikke når jeg leser på det. Noen slike teknikker er gode å ha i bakhodet, men det gjelder å finne ut av det som passer best for en. Det er så mye materiale, og mesteparten kan lukes bort...

 

Jeg har faktisk et konsept som jeg skal teste ut i løpet av de nærmeste dagene, og noe jobber jeg ubevisst med allerede. Når det gjelder teori, så synes jeg mye av det er grusomt slitsomt. Jeg skjønner ikke hvordan man kan bli glad i stoffet, når en vet at det er så mange vakre kvinner der ute og at en kan få dem. Gjelder å jobbe og jobbe, ikke lese og lese... Eneste stoffet jeg liker er psykologibiten, men det er fordi jeg vurderer å studere atferdspsykologi om noen år...

 

Et spørsmål til, til alle som driver med PUA her inne... Når dere leser nytt stoff, hvor mye tid bruker dere i feltet for å kompensere det? Er det noen fast regel, eller tester dere det bare ut når dere får sjansen?

 

Personlig foretrekker jeg siste alternativ...

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk vært gjennom særdeles lite PU stoff.

Alt jeg har sett er faktisk The Annilathion Method, og Myserty Method (eller noe slikt, var Mystery hvertfall). Etter det begynte jeg å gå ut MYE.

Så gikk jeg over til bitelitt bøker om personutvikling og en god haug med sexbøker.

 

Konklusjon: Ikke les, gjør. :)

 

Edit: Kan også nevne at jeg har prøvd å lese og se på noe av greine til David Deangelo, men stoppet etter ca 20 minutter da jeg ikke følte det ga meg noen ting. Samme med Blueprint

Endret av Seth_pua
Lenke til kommentar

Enig med Seth. Alt jeg kan har jeg lært gjennom mitt natural game eller via diskusjoner / artikkler. Det eneste stoffet jeg har vært gjennom er sesong 1 & 2 av TPuA (og "The Game" hvis den teller...)

 

Jeg hadde kanskje litt flaks som hadde et ganske godt natural game, og faktisk er grunnen til at jeg fant ut om PuA og gadd å sette meg litt inn i det at jeg ble fortalt at væremåten min rundt jenter passet veldig med PuA måten. Da ble jeg litt nysgjerrig på dette siden jeg aldri var en håpløs romantikker som spanderte det ene og det andre, slik som alle andre sjekkeguider fortalte menn at de skulle være. Men når jeg kom over det skjønte jeg med en gang at dette var the real deal.

 

Via å kun gå ut på byen å gjøre det som fallt naturlig for meg, og deretter diskutere de erfaringene med andre PuA's fikk jeg en oversikt over hva jeg gjorde riktig og galt, og fikk forbedret gamet mitt.

 

Så hvordan skal du introdusere teorien inn i deg selv? Alt du leser lagres i bakhodet ditt, og når situasjonen oppstår vil du ta frem det som passer. F. eks. har du lagret info om å befriende amog's, og dermed velger å gjøre dette når situasjonen oppstår. Slik får du også validert teorien og finne ut om den er kongruent med din væremåte. (Selvfølgelig er det ikke alt som funker første gangen ;))

 

For å bruke meg som et eksempel. Når jeg ser/leser noe nytt innenfor sex som appelerer til meg så blir jeg keen på å teste det ut. Når situasjonen oppstår, at jeg føler at her kan det passe å implinere(?) det jeg lærte meg, så gjør jeg det! Hvis jeg da føler at jeg virkelig fikk det til, vel yeah grats to me! Funket det ikke, så vurderer jeg om jeg brukte det feil eller om det kanskje ikke stemmer til min seksuelle oppførsel.

 

EDIT: Må bare legge til at Chromeo rocker sangen "Dizzee Rascal - Dance Wiv Me". (Har ingen ting med emnet eller posten å gjøre)

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar

Flott at mange er opptatt av inner game, dog tror jeg det kan være rimelig lurt å ha litt selvinnsikt og kjenne sin egen begrensning.

 

Her er eksempler på folk uten selvinnsikt:

http://www.youtube.com/watch?v=YHy-Nu9By1w

 

Så jeg er ikke helt enig i at inner game is the shit. Inner game bør ha litt rot i virkligheten. Og som din sosiale verdi er dritlav, så hjelper det ikke akkurat at ditt innergame mener du er verdens konge.

 

 

 

En annen ting rundt Kino er at den du skal utøve det på må være mottagelig for det. Om du er en skitten gris som står å skal betale i kassa på Rimi, og du på død og liv skal ha hudkontakt med kassedama vil du kanskje fremstå som motbydelig. Kino er vel og bra, og det handler her og om måtehold og eskalering.

 

Mitt innspill på å starte Kino med en fremmed er å gjøre ting som er sosialt akseptert og eskalere derfra. Hvertfall om vedkommende i utgangspunktet ikke er mottagelig for stimuli på denne måten.

Lenke til kommentar

Der kommer jeg fra et helt annet perspektiv, Touchdown. :)

 

Jeg startet livet som en total chode. Ingen, selv ikke noen som går inn i superchodemode, kunne vært mer idiotisk og Hollywood-inspirert, kombinert med en fraværende selvtillit! ;)

 

Jeg fikk faktisk damer, men dessverre bare de damene som var enda mer usikre og kjedelige enn meg. Det var i stor grad et produkt av at jeg hadde blitt indoktrinert med at man velger fra den hylla man selv står på. :p

 

"Redningen" så i måte var nok min bror, som introduserte meg for sjekkingen, og da i første rekke The Game og Blueprint Decoded. Må si at jeg syns man bør lese The Game som en historie som kan motivere, ved å vite at det går an! All ære til chosen som gir motivasjon også! :)

 

Så hvordan skal man introdusere teorien i seg selv?

Jeg tror at å gå utenfor komfortsonen og erfare at ingen er like onde som man tror, med den påfølgende selvtilliten som effekt, er nesten alt du trenger. Det er ikke hva du sier, det er hvordan du er mens du sier det! Jeg har selv sjekket med å bare gå og stille meg ved siden av noen med et stirrende, skummelt blikk direkte i øya til target! :D

 

Neinei, det er fint at vi er så mange forskjellige mennesker som har den samme interessen for sosialdynamikk. :)

Lenke til kommentar
Så hvordan skal man introdusere teorien i seg selv?

Jeg tror at å gå utenfor komfortsonen og erfare at ingen er like onde som man tror.

 

Det er et viktig punkt jeg glemte, at man må være villige til å steppe ut av komfortsonen og tåle sosialt press. Det er selvfølgelig viktig for å mestre noe nytt. ;)

Lenke til kommentar

Jeg for min del begynte min egen selvutviklingsperiode 6 måneder før jeg startet med alt som het PUA. For å gjøre en lang historie kort, så ble jeg mobbet som liten, har ennå ikke vært i et eneste forhold (17 år gammel nå) og på ungdomsskolen hang jeg med folk som hadde mindreverdighetskomplekser og lot dem gå utover meg. Det ødela meg totalt, fram til jeg begynte på VGS. Da ble jeg totalt forelsket i en jente, og chode som jeg var ødela jeg alt med mine romantiske forestillinger. Vi snakker ikke sammen den dag i dag...

 

Så fikk jeg en dag en innsikt, om at jeg er mer verdt enn å være den en alltid skal tråkke på. At alle rundt meg har hatt erfaring med jenter siden ungdomsskolen, og jeg står der med like mye verdi som han som har seg med PC'en sin hver fredagskveld. Jeg klikka mentalt på meg selv, og begynte å hardtrene, skaffe meg nye venner og spørre om å finne på ting med folk. Siden da har jeg blitt en annen person, og Badbeer her er et vitne på det som har skjedd med meg. Alikkevel, når jeg har en dårlig dag så er det alltid en del av meg som sier at jeg ikke er noe annet enn en taper. Blitt bedre etter at jeg har fått inn The Power of Now mindsettet, og selvføgelig av å høre på vårt store selvfølelse-orakel: Rajin. Du er en legende ;)

 

Da jeg begynte med PUA var det på feil måte, det dreide seg om en jente. Nå er det på en måte slutt, og jeg driver med PUA fordi jeg liker det. Jeg elsker spillet, og jeg elsker å se hvordan verden fungerer mellom gutter og jenter.

 

Synd at når man bor på små steder, at folk tror at du alltid vil være den samme. Jeg hadde en venninne som plaget meg med at jeg ikke så folk inn i øynene, og jeg fikk høre det av alle en liten stund. Så, istedenfor å leke chode ("Buhuu, de plager meg") så begynte jeg å se folk inn i øynene når jeg snakker med dem. Selv nå så gjør jeg det enten automatisk, eller tenker på det under en samtale og gjør det. En dag fikk jeg høre av en jente i klassen min at jeg er blitt bedre, at jeg ser folk inn i øynene og er mer sosial. Snakk om den følelsen jeg fikk etterpå :D Så hørte jeg Jeffy snakke om dette senere, om at når folk kritiserer deg så er det som oftest for ditt eget beste. Hahaha!

Field is the king!

 

Det jeg har lært i denne prosessen kan det ikke settes verdi på, jeg har utvidet min comfort-zone flere hakk, og jeg prøver å utvide den hele tiden. Jeg elsker å utfordre meg selv, fordi jeg vil oppnå mine mål. Jeg vil føle at jeg kan leve med alt verden slenger på meg, og jeg vil kunne få jenter. Det er PUA for meg... og derfor er jeg redd for å ende opp som KJ.

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

Bare husk å ta hodet opp fra en bok og kom deg ut for å få litt erfaring, så slipper du å bli sittende som en KJ.

 

Gi deg selv utfordringer slik at du må komme deg ut, f. eks. en enkel som å hilse på alle som går forbi deg på vei til butikken eller starte en samtale med kassereren selv om det er en utolmodig kø bak deg. Dra en tur ned til sentrum hvor du må bli helt til du klarer å instadate / k-close en jente.

Lenke til kommentar
Gjest Gjestguuuten

ey boys! Konge tråd :)

 

Jeg har et lite "problem"

 

Ofte når jeg er ute på byen, så roter jeg med damer. Ofte 2-3stk, men jeg klarer ikke å dra de med hjem. Jeg er skikkelig lei av å rote, uten nytte, spesielt når alle er veninner med alle her i området. Hva er det for noe da? Har liksom skjedd siste måneden. Noen som har no stoff å lese på for dette området? Eller film?

Lenke til kommentar
ey boys! Konge tråd :)

 

Jeg har et lite "problem"

 

Ofte når jeg er ute på byen, så roter jeg med damer. Ofte 2-3stk, men jeg klarer ikke å dra de med hjem. Jeg er skikkelig lei av å rote, uten nytte, spesielt når alle er veninner med alle her i området. Hva er det for noe da? Har liksom skjedd siste måneden. Noen som har no stoff å lese på for dette området? Eller film?

 

Jeg skrev en post for litt siden om closingmentalitet. Den gikk som følger:

 

Hey all

 

Jeg har snakket med flere i det siste om akkurat det og få med seg jenta hjem, og hvordan dette kan gjøres på en mer effektiv måte. Jeg lover ingen magisk pille her, men ved å sette seg litt mer inn i en sunn closingmentalitet, mindsettet, vil du øke sjangsene for å få mer konsistente resultater.

 

Først vil jeg snakke litt om mindset jeg har rundt akkurat dette med closing.

 

Første tingen jeg vil si, som jeg også sa på OWS for ikke så lenge siden, er: En pupp er bare en pupp.

 

Tenk litt på den setningen. Altså, en pupp er ikke mer enn en pupp. Og hvor mange pupper har du sett i livet ditt? Sikkert en god del, så hva i pokkern er så viktig med akkurat det paret med pupper du har snakket med denne kvelden?

Det er ikke mye. Betyr det virkelig noe?

For meg betyr det ikke mye og jeg får se et par pupper, en fin rompe eller har et digg ligg fra eller til.

Psykologien bak dette er at "det er ingen større deal enn det du gjør det til selv" (Unique's mantra). Hvis du gjør en big deal ut av noe, uansett hvilken fase du er i pick-upen, vil jenta speile disse følelsene tilbake til deg. Er du nervøs og legger mye verdi i utfallet, vil hun gjøre det. Gjør du ingen big deal ut av sex, vil ikke hun gjøre en big deal ut av sex.

Det er det jeg mener med at "en pupp er bare en pupp"...

 

Før var jeg en person som trodde at jeg måtte være slik at både jenta og jeg ble enige om at vi skulle ha sex. At det var en "felles avtale" mellom meg og henne. Og hvis jeg var for frempå, men for eksempel begynne å gå hjem til henne uten at hun direkte har sagt at jeg kunne være med, så ville det bli feil. Det å lede en jente til og gjøre noe hun direkte ikke har sagt hun ønsker ville blitt feil. Hvor feil kan man ikke ta? Det har tatt litt tid for meg og danne meg det mindsetet jeg har nå, men jeg VET at jeg godt kan lede dama hjem til henne for sex. Selv om hun ikke har invitert meg hjem til henne en gang. Men gutta, ikke tving dere på. Hvis hun virkelig ikke ønsker noe selvskap hjemme hos henne så respekter det, og heller ta telefon nummeret.

 

Tilbake til det vi snakket om med "det er ingen bigger deal" holdningen:

Dette kommer i stor grad av secret society mindsettet, som innebærer at man forstår seg på kvinnelig seksualitet, og ikke bedømmer. Hvis du er klar over kvinnelig seksualitet, og gjør det klart ovenfor henne at du er klar over det, vil hun speile dette tilbake til deg igjen. Hvis du har demonstrert dette i sargen, vil dette kunne lette på en del av presset hun har ved å bli med deg hjem.

 

Dette er også en stor del av hvorfor det vil virke og lede henne hjem på denne måten. Du har jo forstått at det er en uting og dømme kvinner på denne måten, og du vil ikke dømme henne for at hun har sex med deg for og så evt aldri snakke med deg igjen. Du er innerforstått med at dette ikke betyr all verden, men at det heller er det mest naturlige som kan skje. Det er nettopp derfor det virker, fordi det ikke trenger og bety noe. Hverken for deg eller henne.

 

Men hvordan kan man bruke dette konkret i en closingsituasjon? Holder det med og ha det mindsetet at det ikke betyr noe om dere har sex sammen eller ikke? Jeg vil si nei. Man må også kunne lede jenta, og noen ganger også gi henne en "unnskyldning" for og bli med deg hjem, eller ta deg med hjem til henne. En liten notice her så kan jeg slenge inn at av min erfaring så fortrekker de fleste jenter og dra hjem til seg selv, da de er mer "trygge" der. Men hvordan kan man lede en jente hjem til henne?

 

Det jeg gjør er bare og spørre om hvor hun bor og følger henne hjem. Det er da hvis hun ikke bor så langt vekk. Men det hender jo også at dama bor langt vekk, hva da? La meg komme med et par eksempler:

 

La oss si at du spør jenta hvor hun bor, og det er ikke så langt og gå (opp til 15 minutters gange vil jeg si er maks). Skyt inn dette spørsmålet midt i en samtale, vent på svaret, og så forsett med samtalen. Det du gjør rett etter du har fått svaret er og begynne og gå i retningen der hun bor. Gjør dette mens du snakker med jenta og forsett samtalen, og kjør vanlig "game" på henne. Når du spør om hvor hun bor vil mest sannsynelig, hvertfall her i Oslo, få vite hvilken bydel det er. Men hva når du nærmer deg, eller kommer til et lyskryss og du ikke vet hvor du skal gå?

Stopp samtalene og skyt inn:

"Den eller den veien?"

Hun vil svare, og du gjenopptar samtalen mens du går i riktig retning. Skulle det være behov for det kan du også be om og spørre om å låne doen når du nærmere deg hjemmet hennes. Gjør du dette, så husk og i det minste gå inn på doen, hvis hun ikke gir en indikator på at hun er klar med en gang Et voila, du er nå hjemme hos dama.

Når du kommer inn på doen, og du faktisk ikke må på do, så bare vask deg før du går ut fra doen.

 

Men hva hvis hun bor langt vekk, og det blir for langt og gå hjem til henne?

"La oss dele en taxi, siden vi skal i samme rettning." Om dere faktisk skal i samme rettning eller ikke har ingenting og si, jeg har mange ganger sittet i en taxi som kjører stikk motsatt vei fra der jeg bor. Cluet her er at dere kjører hjem til henne først, betal taxien og hvis nødvendig spør om du kan låne doen. En annen ting jeg har gjort mens jeg har delt en taxi med henne er og si ting som:

"Når vi kommer hjem til deg skal jeg gjøre noe med deg som du aldri har opplevd før..." Sagt med mild stemme, hvisket i øret hennes.

En annen ting jeg har sagt da dama frøs mens vi stod utenfor hos henne og taxien kjørte vekk:

"Hva er det med jenter og sjekking egentlig? Dere kan gå ut på byen og få dere hvem som helst av gutter. Det finnes faktisk også et fåtall av gutter som kan gjøre det samme, som heller ikke lider noen nød. Men det gir jo ingenting og bare peke. Men vet du hva som er spesielt? Det er når du har funnet en person du kan ta med hjem og bare dele senga med, bare ligge og kose sammen... Kom så går vi inn"

Når man da har kommet inn døra hjemme hos henne er det mer eller mindre done deal. Sitt gjerne og snakk litt før dere entrer senga, sofaen, dusjen eller hvor enn dere måtte ønske. Ikke stress så mye med det, og vite at alle jenter er like seksuelle som det du er og enda mer til.

 

With love

Seth

 

Håper den gir deg noe, og lykke til :)

Lenke til kommentar
ey boys! Konge tråd :)

 

Jeg har et lite "problem"

 

Ofte når jeg er ute på byen, så roter jeg med damer. Ofte 2-3stk, men jeg klarer ikke å dra de med hjem. Jeg er skikkelig lei av å rote, uten nytte, spesielt når alle er veninner med alle her i området. Hva er det for noe da? Har liksom skjedd siste måneden. Noen som har no stoff å lese på for dette området? Eller film?

Ser ut til at du mangler sex-appeal, du utstråler ikke sex og skipper det punktet. Kanskje for snill? Snille gutter sender ikke jenter utstråling som får dem til å se for seg at dem blir tatt hardt i senga. Mer kino, vær dominant, ta intiativ, vær frempå, ikke la henne ta stegene. Du er mannen, du er sjefen.

 

No sex, no sugar

Lenke til kommentar

Hvordan er utelivet i Oslo på tirsdager? Noen få uteplasser hvor alle henger (i så fall hvor), eller er det rimelig bra med folk overalt? Blir neppe noe flatfyll, muligens noen øl fra ganske seint på kvelden.

 

For øvrig mange som har "skjønt greia" her etter hvert, bra å høre hvordan folk utvikler seg.

 

Svenskekongen

Lenke til kommentar
Spurte om hun ville finne på noe en dag. Hun spurte om det var en date, hvorav jeg sa, nei, liker ikke å kalle det date, bare en vanlig dag i byen :) Hun er akkurat ett år eldre enn meg, så hun var litt skeptisk pga det (Jeg er 20, hun 21) hun sa hun skulle tenke på det siden hun vistnok hadde en tendens til å gå for fort frem med folk (noe jeg skjønner, herregud så henne for første gang for 1 uke siden), så skal jeg bare fortsette å holde den flørtende tonen og være som jeg har vært hittil, og heller ikke nevne noe om hun har bestemt seg, eller har folk her noen andre tips?

Jeg er ikke sjekkekongen, men har lest litt teori fra forskjellige guruer de siste 8 årene. Har flettet dette inn i mitt natural game og funket ganke greit for meg. Du har kanskje gjort en feil allerede med å vente med å be henne ut og havnet i vennefellen. Å be en dame ut etter 1 uke er overhode ikke for fort, for meg hørtes det ut som en dårlig unnskyldning. Du må gjøre det klart ganske raskt at du ikke bare er hyggelig men ser på henne som en potensiell partner.

 

Du skal i hvertfall ikke mase på henne, da virker du desperat. Dessverre har jeg ikke et konkret tips til hva du kan gjøre akkurat i denne situasjonen, det var mer ment som en kommentar på hva du allerede har gjort. Å venneprate med en jente du ikke har naturlig omgang med (skole, jobb, idrett etc.) ser jeg ikke noe mening med. Inviter henne på date før magien din forsvinner.

Lenke til kommentar

Bruker deg hvordan da?

 

 

_____________________

 

 

Fy faen har lest så mye personlig utviklingsbøker som krangler med hverandre innenfor teori at jeg har blitt helt fucka i huet nå. Føler meg hverken glad eller trist. Er på en måte helt følelsesløs og sosialt har jeg blitt mer og mer rett og slett stum. Før kunne jeg prate og være relativt morsom og sosial. Nå føler jeg det bare kommer bullshit ut av kjeften min hver gang jeg prater og det fører til at jeg prater mindre og mindre. Hvordan i helvette har dette skjedd? Føler meg helt sykelig forvirra inni huet. Plutselig kan jeg sette meg et bra mål, så av en bitteliten unnskyldning plutselig ødelegger jeg det og gir opp.

Begynner å bli litt desperat for å få orden på tankene mine og hvordan jeg føler meg. Pleide å føle meg jævlig bra for noe måneder siden men nå er jeg bare straight on confused, og som sagt ikke trist, i det hele tatt, men heller ikke glad.

 

Noe som også er jævli er når jeg prater med folk så har jeg plutselig begynt å tenke alt for mye over hva jeg skal si for å ikke føle at det bare kommer bullshit ut av kjeften min.

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...