Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

ja, skjønner det. får tenke igjennom litt selv.

men bare dette hjelper meg litt ;)

 

Hun tar jo kontakt hele tiden. det er bare jeg som tenker for mye over om hu gjør det eller ikke. selv om hun gang på gang beviser at hu er interessert. jeg forstår problemet mitt, men klarer bare ikke å gjøre noe med det.

 

Nei, er ikke samme jente på nytt, heldighvis :p

Jeg hjelper alltid når jeg kan ;) Selv når jeg har dårlige dager, så hjelper det meg å hjelpe andre. Jeg tror på det med karma. Pluss at jeg elsker følelsen når jeg har gjort noe godt, hjelper med å holde sjela sunn.

 

Jeg forstår den feelingen ganske godt, det føles som om du aldri får nok av henne, eller hva? Det kan godt hende hun bruker mer tid på deg enn venninnene sine, uten at du føler det. Bare prøv å ta det videre, det er som med KINO. Jo fortere, jo bedre...

 

OT: SasaB, hvor blir det av deg på msn? ;)

Jeg er en lat jævel, bruker en del tid på å jobbe med en innlevering nå. Satser på at jeg kommer på i løpet av morgendagen, og et par ganger i helgen. Så snakkes vi ;)

Endret av SasaB
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som en liten sideinfo.

 

I siste episode av the mentalist er PUA-temaet berørt. En av offerets "bekjente" viser seg ganske raskt å være i miljøet (dette er ingen spoiler, man får vite det innen 3-5 minutter).

 

Går ikke så mye videre inn i dybden, men noen scener spinner rundt temaet.

 

 

http://www.tv.com/the-mentalist/crimson-ca...ide;ep_title;13

Endret av Ekko
Lenke til kommentar
hehe, så det. Synd at de profilerte ham som en creepy fyr som bare kompenserte for noe... Jeg vil se en natural i media :)

 

Ja, de malte vel ikke et pent bilde av ham for å bruke et godt norsk uttrykk. Kynisk og forbrukende.

 

Uten å ta dette off topic til en "mentalist"-diskusjon så ligger det vel litt i kortene at hovedpersonen selv kunne brukt sine kunnskaper til det samme.

 

 

Er de ikke til dels naturals alle heltene i ulike serier da? Selv om de ikke er "opplærte naturals" så spiller de jo den personen som alltid har den gode kommentaren på lur, kommer ut på topp i konfrotasjoner og alltid er kul, beholder roen og har selvtilliten osv. (man hadde feks vel en ganske tydelig alpha-male-scene i denne episoden av mentalist)

 

Apropo TV-serier så regner jeg ikke med at hotel cæsar er mye sett i denne tråden. Ser det ikke selv heller, men snublet over en episode en gang like etter jeg hadde settt The PUA sesong 1 for første gang hvor det var noen som skulle på et "sjekkeseminar". Der så det ut som de hadde en skikkelig peacock i rollen som "instruktør" for kurset, vet ikke om det var noen andre som fikk det med seg. Jeg så ikke episoden, så vet ikke hva som ble "preket", men så veldig MM ut i utseende og opplegg.

Lenke til kommentar

Joda, masse naturals i filmer og serier. Men jeg savner at pu ikke blir portrettert som noe creepy. Men, I guess, de fleste som kommer inn i pu til å begynne med sliter sosialt sett.

 

Ser du på psych? Shawn er sykt alfa! Digger ham :)

 

Jayne er morsom og kul til tider, men han er litt merkelig. Og han er bitter.

 

Ja, det var noe om et mm-lignende seminar på hotel cæsar. Nevnt laaaaangt bak i tråden et sted. Dog, jeg fikk ikke med meg detaljene.

Lenke til kommentar
Jayne er morsom og kul til tider, men han er litt merkelig. Og han er bitter.

 

 

Ja, han har et god selvtillit og et slags "ingenting å tape"-mindset. I tillegg har han en sekk full med triks.

Synes egentlig han minner mye om Crewes i "Life". Han og har selvtililt og en "leve i nuet"-tankegang.

 

 

Jayne, slik det skrives, har alltid tenkt han het Jane og bare hadde et litt jentete navn.

 

Samme med Crewes i life. Syntes alltid det var så rart at han har latinamerikansk partner, men at det var han som het Cruz og hun som het Reese. Jeje, nevermind.

 

 

Har ikke sett Psych.

Endret av Ekko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...