Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Hey man. Jeg opplevde noe av det samme som deg, bare jeg fikk det ganske mye mer opp i trynet. Men hey, det var det som fikk meg til å sjekke ut dette!;) Hadde vært fett om du kunne sendt meg en PM om hvilke punkter du snakker om, for selv om dette begynner å bli en stund siden, så merker jeg at det sitter i ennå.

 

Btw, hvem er han Jeffy-fyren folka snakker om? Er det verdt å sjekke ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeffy er en RSD-instruktør, I thinkz. Jeg har ikke sett på the Jeffy Show, men mange på forumet har sett det og anbefaler det.

 

SasaB: "Tidsrammene" har jeg allerede "opplyst" om, det er akkurat det som gjør det vanskelig. Vi har jo begge bestilt flybiletter og slikt og har mye å ordne før de respektive turene vårene, så jeg har liksom én uke å få til noe helt magisk på. Jeg ser hva som skjer, hun er rett og slett for flott til å bare gi slipp på så enkelt. (spesielt når man har interesse begge veier)

Lenke til kommentar
Jeg ser hva som skjer, hun er rett og slett for flott til å bare gi slipp på så enkelt. (spesielt når man har interesse begge veier)

 

Tid vil alltid være en mangelvare, men det er nå eller aldri scenario hos deg. Hadde jeg vært deg så hadde jeg tatt sjansen. Jeg har tatt sjansen mange ganger, i helt andre situasjoner. Klart at det kan gjøre vond senere, men det er lettere når du ikke står der med et digert spørsmålstegn.

 

Men, det er opp til deg ;)

 

Hey man. Jeg opplevde noe av det samme som deg, bare jeg fikk det ganske mye mer opp i trynet. Men hey, det var det som fikk meg til å sjekke ut dette!;) Hadde vært fett om du kunne sendt meg en PM om hvilke punkter du snakker om, for selv om dette begynner å bli en stund siden, så merker jeg at det sitter i ennå.

 

Btw, hvem er han Jeffy-fyren folka snakker om? Er det verdt å sjekke ut?

 

Den "avvisningen" som jeg fikk, om det kan kalles det var egentlig ganske bra skrevet. Ikke for kald, eller for varm men konkret. Det er alltid bedre, enn å bli skjelt ut eller hva nå enn skjer.

 

Jeg skal sende deg punktene mine, så får vi snakke mer om det slik...

 

Jeffy er en RSD-instruktør med sitt eget show, og kanskje den mest utrolig fyren du kommer til å høre noensinne. Jeg har hatt latterkramper, oppvåkniger, aha-øyeblikk og rett og slett kost meg med stoffet hans. ;)

Lenke til kommentar
Etter ei lita stund med venting på bussen så snudde hu seg til meg og spurte om jeg visste når 9-ern kom. Og jeg sa at jeg ikke gjorde det, men om jeg fikk nummeret hennes kunne jeg ringe hu når jeg visste det, og ga hu et lite smil når jeg sa det.

 

Haha, smooth! ;)

 

Haha, det funket jo utmerket :p

 

Har funnet ut at for meg iallefall, så er det de små, litt teite og flaue kommentarene som sjarmerer damene ;)

Lenke til kommentar
faen at rsd bootcampen er 2 uker før jeg blir 20!

det måtte jo bare skje. nå er det sikkert ikke før neste skuddår at de kommer igjen.

og så er de her RETT før jeg er 20

Stemmer det ikke at disse bootcampene koster 10k pluss? Med mindre du har veldig god råd ville ikke jeg brukt så mye penger på noe slikt. Ville jeg heller brukt de på en feit garderobe, en utvendig shining av deg selv og mye sosial aktivering.

Lenke til kommentar

Bare gøy å hjelpe Sasab :)

 

Men, jeg syns gamet ditt skal være basert på din kjærlighet for kvinner :)

 

Som Tim sier ;p

 

 

Var på kjøpesenter i dag og gikk og sang på "Heartbreaker" og så huker en misjonær tak i meg for å spre det glade budskap.

 

Jeg tenkte jeg skulle høre på det hun hadde å si for å se hva jeg kunne lære av henne, og mens hun snakket oppdaget jeg et par morsomme ting:

 

-Opener: Åpner med et spørsmål som søker felles likheter --> Bygge Comfort

 

-Fortsetter med å gi meg en cold reading blanding av barnum statements og fine flattery (For de som har lest Full Facts Book on Cold Reading). De som har lest Rockstar's blog kan sammenligne det med å dele ut positive roller.

 

-Kino! (omg!)

-Mer comfortbuilding

-Close! : Få meg til å komme i kirka.

 

Hva hun kunne gjort bedre:

 

-Ikke være så keen på å overbevise meg --> Chasing the prize.

-Hun var litt nervøs følte jeg. Hun fortalte om hvor lykkelig hun var, for hun hadde funnet ekte lykke gjennom Guds kjærlighet, men jeg følte ikke at hun var så lykkelig --> Inkongruens.

 

-Eskalere fortere. Komme til poenget! Hun brukte voldsomt lang tid på å snakke om Guds kjærlighet og jeg datt ut litt da hun begynte å sammenligne det med havet og noe på bunnen eller noe.

 

-For keen på at jeg virkelig skulle dukke opp i kirka. Jeg sa jeg hadde lyst å komme, men jeg kunne ikke love noe. Da begynte hun å prøve å ovetale meg igjen.

 

 

Hva hun gjorde bra :)

 

- hun tok initiativ og berørte meg da hun åpnet meg.

 

- Cold Reading er alltid kult! Dog er blir folk mye mer enig i CR'en hvis man framer det positivt eller har en sterk realityframe.

 

-Dele ut positive roller. Ja, det funker! Jeg liker at folk sier at jeg er en positiv person ;p

 

 

Hun virket grei, og jeg har tenkt å stikke bort en tur. Se hva jeg kan lære fra kristendommen. Sikkert masse gullkorn der også, som mange andre steder.

 

Og så er det en perfect anledning til å sprad some joy :)

Lenke til kommentar
Var innom seher.no, så kom jeg bort til denne artikkelen. Noen som kjenner til han?

Han var innom NTNU og holdt et lite workshop/kurs. Tok for det meste opp basic stuff, noe som var greit nok da det var ment som en intro i sjekking. Hentet litt fra MM og litt fra natural. Har dog ikke sjekket ut boken. Virka forøvrig som en oppegående fyr, en smule arrogant men hey!

Endret av Dandor
Lenke til kommentar

ok, jeg får si det som det er, jeg er ingen racer på å sjekke damer, men jeg har lest en del her inne over lengre tid. Så vil tro jeg kan de grunnleggende, det som er, er at jeg aldri har prøvd noen av disse tingene i det virkelige liv. Jeg har rett og slett ikke turt. Skal på byen på torsdag og lørdag, og jeg har bestemt meg for å virkelig gi dette et forsøk, å være meg selv funker iallefall ikke, blir alltid stemplet som "nice guy" og "søt" og det er jeg lei...

 

Sitti her å tenkt over nå hva jeg i hovedsak gjør feil, og tror det må være at jeg ikke er noe damene må slite noe for å få, jeg kan tenke tilbake på de aller fleste situasjoner jeg har vært i på byen, og kommet fram til at jeg viser meg selv som altfor interessert, jeg bøyer meg frem til de hvis de ikke hører hva jeg sier, og jeg eskalerer aldri hvis jeg isåfall får i gang en prat. Så, til helgen blir det andre saker, tar med meg en kamerat, eller som PU folk sier, en wingman ;) Jeg får prøve KINO (gi gjerne noen tips) og ikke virke for interessert. Forøvrig har jeg aldri lest noen bok, om dette, men tar gledelig imot tips :)

Lenke til kommentar

Litt vanskelig å forklare, men prøver; En veldig pen jente jeg hadde møtt ved en tidligere anledning (bare vanlig prat) var på en fest. Jeg ankommer festen litt senere med noen venner og i dét jeg går inn døren roper hun "KJEKKEN!" og går bort til meg. Tar meg i hånda og geleider meg bort til sofaen. Hun setter seg på skrevs over fanget mitt og ser på meg. Jeg var litt smått usikker hvordan jeg skulle ta det derfra, var redd for å "blew it" med å vise for mye interest (way over my league imo), og det endte bare med litt casual talk der og har siden endt opp i litt flørte-LJBF-modus når jeg møter henne nå. Hvordan skulle jeg gått fram og misset jeg en helt åpenbar mulighet? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...