Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Jeg vil påstå at hun er en åtter. Den sjansen får jeg ikke igjen.

 

Her er første ledd til å ikke ha suksess med det som karakteriseres som "fine damer". Sier du at du ikke får det igjen, så får du det aldri igjen.

 

Patetisk, tåpelig, taperaktig. Kall det hva dere vil :D

 

Jeg syns ingen av delene. Men det faktum at du ikke tror du vil få noe slikt igjen, er derimot taperaktig :)

 

Men det hele virker veldig fail. Hun får lurt ut edlere dråper av deg og da har du ikke bare blitt utnytta (som i seg selv er ganske givende som mann), men du sitter da brått med et barn som du vet hun kan bruke mot deg ved en senere anledning.

 

Mus er aldri verdt det strevet der og skal heller ikke behøves å streves mye for. Og som alle dere selvutnevnte PUAs sier, er ikke en av teoriene å være "the prize"?

Endret av thaislap
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
PUA er ikke bare å få dama men å holde på henne, derfor er det Nikon sier relevant. Her er det bare en patetisk forsøk på å lure en dame.

 

Tja, det er jo åpenbart at det sterkeste fokuset er på å "få" dama, og ikke beholde de. Om noe så oppfordres det jo til å bare gi opp damer, kontra å streve for å beholde de.

 

AtW

Lenke til kommentar
Gjest Guest_yes_*
PUA er ikke bare å få dama men å holde på henne, derfor er det Nikon sier relevant. Her er det bare en patetisk forsøk på å lure en dame.

 

Ser ikke hvordan jeg lurer henne. Det er ganske fornuftig å bruke kondom, og jeg har fortalt henne at jeg dropper kondom først når jeg er i fast forhold.

 

Mulig hun har glemt det (en stund siden), eller håper at hun skal klare å overtale meg eller noe. Det skjer ikke. Jeg ser også at flere tror jeg skal ha ubeskyttet sex med henne.

 

Hvis hun vil ha sex med meg, med kondom, så ok. Jeg kommer ikke til å love henne gull og grønne skoger.

 

Angående manglende tro på meg selv så skyldes det minimal interesse fra jenter omtrent hele livet mitt, med noen veldig få unntak. Jeg fremstår ikke som desp andre steder enn her. Det mener jeg i hvert fall selv. Hun maser mer på meg, og jeg maser heller ikke på andre jenter.

Lenke til kommentar
Natural game er mye bedre enn Mystery Method, og gir mye bedre resultater både på byen og i hodet ditt, men det er samtidig mye mer komplekst og vanskelig å sette seg inn i og da er det veldig vanskelig å begynne med det hvis du ikke har noe grunnlag eller kunnskap for å begynne med det. Natural game bygger gjerne på at du allerede et grunnlag.

 

Til de som er sosialt inkompatible er nok Mystery Method en enklere vei å starte på. Du klarer ikke å løfte en tung vekt hvis du ikke har trent deg opp med lettere vekter.

Mine uthevninger.

Reagere på den første, er virkelig Natural>canned/MM? Har du noe bevis for dette? Eller er det bare egen påstand? Og på det andre, det går vel på det samme, gir det virkelig bedre resultater med natural? Hva med de som virkelig ikke får til natural? Snakket med en kompis jeg var på bootcamp med, og for han har natural bare funket så som så. Ok, han kisscloser innimellom, og numbercloser, men der er nesten alle flakes og han får seg ikke noe, noe som jeg tror er målet hans. For han vil jeg tro at MM ville fungert bedre. Rett og slett fordi det fungerer uten at du er sosialt kalibrert til å være en 'PUA' (bruker det i mangel på et bedre ord), noe en ikke blir med mindre man er natural i ordets rette forstand eller har hatt suksess med damer og blir 'natural'.

 

Og sist, det å si at personer er sosialt inkompatible er jævlig drøyt. Gå heller for sosialt ukalibrerte, dårlig sosialt eller lav EQ.

Natural og MM er nok ikke noe som kan settes opp mot hverandre vitenskapelig, så dette er bare min egen påstand.

 

Jeg er helt enig i at jeg drar den litt langt når jeg sier sosialt inkompatible, sosialt ukalibrerte er nok bedre, men da jeg satt og skrev i all hui og hast kom jeg ikke på noe bedre.

 

Med innlegget mitt ville jeg faktisk støtte MM fordi det stort sett bare blir høvla over her inne, og sett litt ned på. Jeg er enig i at kompisen din sannsynligvis ville hatt det mye enklere dersom han startet med MM. Når han da har komt så langt at han forstår at det er mulig, han har fått resultater og høyere selvtillit, han har prestasjoner å se tilbake på og Alpha kvaliteter har blitt mer integrert i kroppspråket og måten han snakker på - da mener jeg han har større forutsetninger til å se på natural game. Som du sier: sosialt kalibrert.

 

Å kjøre MM er som å spille gjennom et spill på easy, mens natural er hard. Easy er lettere å lære, men hard gir høyere poengsum og når du skal spille mot andre har du bedre forutsetninger til å slå dem.

 

MM er på en måte noe du gjør, mens natural er noe du er. Som natural er du utrustet til å takle enhver situasjon, mens du som MM har pugget en rekke scenarioer. I MM er det lett å føkke opp deg selv i større grad til å bli mer kynisk og robotish. Som natural har du mer flyt.

 

Jeg ser bare på ulemper og fordeler ved de forskjellige metodene. Det føles i alle fall mye bedre om dama liker deg for den du er enn det "fake" alpha-deg.

 

Mystery selv har jo sagt at første gang han fikk ideen om det her var en gang han gikk ut, og tenkte at han kunne prøve ta på seg en sosial sjekkemaske og skjule seg selv, og likhetene mellom det og tryllekunst som han også drev mye med. Mystery er langt over dette stadiet nå, han har fått det så integrert i kroppspråket - men grunnprinsippet er fortsatt det samme.

 

Natural bygger på at dama kan like deg for den du er. På en måte "hvordan være deg selv på en slik måte at dame liker deg"... vær ditt beste selv.

Lenke til kommentar
Hvordan er det egentlig med gaming i Trondheim?

Regner med at det i hovedsak er på 20-årsplassene om det er noe. Eller..?

 

Samfunnet + VIP = brukbart.

 

O no no no! Drar du på samfunnet eller VIP ender du opp med en forferdlig ræva kveld og brunkrem på skjortekanten. Du må på 20 års steder, om du kan selvsagt.

 

Brukbar/Supa, Downtown, Crash (mye dopa sluts til tider), Vista (lite, men det er bare positivt, et bra sted), TigerTiger (har ingen erfaring med egentlig, siden det er 24 års grense eller whatever). De jeg kommer på i farten som er bra mainstream utesteder. Du har jo særere ting som 3B feks, om du er gira på metall/emo-musikk og vin-torsdager.

 

Det er også mye bra på Solsiden. Sånn som Bare Blåbær, og Bare Bar. Det er også flere der, men har ikke vært der så mye.

 

Er i alle fall min oppfattning av utelivet i Trondheim, etter 1,5 år.

Endret av Audun B
Lenke til kommentar
Gjest Guest_trheim_*
Hvordan er det egentlig med gaming i Trondheim?

Regner med at det i hovedsak er på 20-årsplassene om det er noe. Eller..?

 

Samfunnet + VIP = brukbart.

 

Seriøst? Inntrykket jeg har av VIP er hvertfall at det bare er utlendinger i siste del av 20-årene som tror de kan ta på alt og alle der?

Og samfundet er jo greit, men det er jo så stort. Også er folk alltid i så store grupper der. Ser ikke helt for meg hvordan gaming skal foregå f.eks. på Edgar?

Lenke til kommentar
Ønske:

 

 

Chosen_One:

 

Kan du skrive litt om sjekking i sosiale sirkler og nettverk?

Absolutt spennende og ikke minst tror jeg dette er noe de fleste ser som en utfordring - altså hvordan komme inn i den sirkelen :)

 

Jess. Skal få gjort det. Vurderer å legge opp en blogg snart og, siden det er mye som skjer i mitt liv som andre kan dra lærdom av. Og der kan jeg snakke fritt...

 

Men nå skal jeg på jobb :) Talast

Lenke til kommentar
Gjest Guest_tolle_*

Jeg har hørt den på lydbok på engelsk og norsk (halve på norsk). Den norske er bra oversatt. Den engelske lydboken er det imidlertid Tolle selv som leser, og han leser etter min mening veldig godt.

Lenke til kommentar
Blog er chill.

 

Funnet ut at utelivet hjemme har blitt enda kjipere enn det var, når tilsammen 30 stykker er ute på en torsdag, og av de så er ti fra GSV. Til gjengjeld er det pimp 'n ho party på lørdag, så da må det jo nesten bli bra!

 

 

Garnisonen i Sør-varanger? holder du til i kirkenes? :)

Lenke til kommentar
Blog er chill.

 

Funnet ut at utelivet hjemme har blitt enda kjipere enn det var, når tilsammen 30 stykker er ute på en torsdag, og av de så er ti fra GSV. Til gjengjeld er det pimp 'n ho party på lørdag, så da må det jo nesten bli bra!

 

 

Garnisonen i Sør-varanger? holder du til i kirkenes? :)

Oh yes. Mer nøyaktig, Blåsbortmoen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...