Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor i helvete snakker vi om spill her??

Sheesh!

 

Freddern: Egoiste i torggata. Si du snakket med Anders og jeg anbefalte stedet så kanskje de fikser deg en bra pris.

 

Sjekk ut merker som Kaporal, Ed Hardy, Egoiste etc... Finner ikke fetere klær

 

 

Feber eller?

 

Nå kommer det riktignok an på kroppsform til de som skal ha klær, men om du virkelig er fit og veltrent trenger du ikke gå rundt som en dass og skjule fettet bak baggy klær :)

 

 

Når det gjelder bukser er det et merke som teller: GABBA JEANS.

 

Jeg er stor fan av Justine og Omha modellene, men det er mange forskjellige. Evanaki i bogstadveien (siden av Brooker) har sykt peil på merkene. Men GABBA selges også i en butikkjede som heter 4 men (vet det ligger en i markveien). Normalpris på disse er 12-1400, men kan oppleves på salg for en 700.

 

I det du prøver en Justin for første gang er du solgt. Dog må du ha store fete sko til GABBA buksene dine, og her kan du kombinere tøft og klassisk :)

 

 

Klær er dog individuelt, men skal du vise litt høy DHV så er klassisk rent antrekk å foretrekke. Du vil neppe oppfattes som en wannabe b-gjengen dude uten smak og stil. skjorter er ikke viktig på merke, men den bør ha et fint snitt (om du da ikke er belfeit).

Selv er jeg en sucker for fjordårets Prada, forifjors Christian Lacroix (dog er vel ikke disse å oppdrive mer). Merker du skygger unna:

 

D&G, Guess, BOSS = Oppbrukt og blitt et allemannseie

 

Men igjen handler det om å finne sin egen stil, og selv om Chosen_One velger litt vel harry merker er det enkelte av oss som faktisk har en stil å ta vare på ;)

 

 

 

OT:

 

Min helg var som vanlig fantastisk. Skulle ønske jeg hadde mer fri, dog fikk jeg ikke tak i LBP så det får bli neste helg. Spilte oss lei på Far Cry 2, da man skulle tro det var et bilspill og ikke et fps spill :fun:

Lenke til kommentar

Må også si at jeg regagerer på at Ed Hardy blir anbefalt. Ytterst få kler det.

 

Vil heller anbefale Filippa K, Tiger, Whyred, Cheap Monday, Acne, HM og Zara som baseplagg. Og til eventuell peacocking en t-skjorte eller to fra Raf by Raf Simons. Flanellskjorter er også jævelig kult hvis du har en mer rocka stil.

 

OT:

 

God artikkel, enig at det gjelder å holde hodet kaldt når man skal takle "neandertalerne". En venn av meg var litt for cocky mot en slik en forrige uke og fikk seg en på trynet.

 

Vurderer å bestille David DeAngelo "Double your dating". Er stoffet hans bra eller begynner det å bli utdatert? Ble jævelig keen på å lære meg litt c&f etter å ha sett den nye bond-filmen. Bond er bare "the man".

Lenke til kommentar
Vurderer å bestille David DeAngelo "Double your dating". Er stoffet hans bra eller begynner det å bli utdatert? Ble jævelig keen på å lære meg litt c&f etter å ha sett den nye bond-filmen. Bond er bare "the man".

Selv har jeg i grunn sansen for DeAngelo, jeg liker filosofien hans selv om jeg i grunn synes han har en tendens til å overdrive c&f-prinsippet en del.

 

Men om du er keen på c&f kan du sjekke ut det seminaret hans. Selve seminaret handler i grunn mest om hva latter er osv., jeg tror han tenkte han skulle vie et seminar til C&F, men at han ikke klarte å fylle tiden skikkelig. Jeg har ikke betalt for det, men du kan godt betale, for foredraget til Sean Stephenson er den mest inspirerende halvtimen jeg har hatt i hele mitt liv. Sean Stephenson er en av gjestene.

Lenke til kommentar
Gjest Rekesmak

Hei,

 

Etter å ha lest litt om dette, så tenkte jeg jeg skulle prøve å prate med litt damer på byen. Jeg husket ikke nok til å ta rutiner og slikt, men bare ideen om at god selvtillit er en god hjelp var godt nok utgangspunkt til å teste. Vanligvis tør jeg ikke ta initiativ til slike samtaler. Jeg kom før vennene mine til utestedet, og det var lite folk. Jeg begynte å snakke litt med en jente i baren, og jeg smilte og prøvde å virke så komfortabel som mulig. Husker ikke hva vi pratet om, men sikkert bare hvilke drink hun anbefalte eller noe. Hun inviterte meg i alle fall til å sitte sammen med henne og en venninne. Vi snakket litt om standard støff, som jobb og slikt - kjedelige greier, men jeg var overraskende komfortabel og greide å holde samtalen i gang.

 

Da vennene mine endelig kom, hadde ikke alle bestemt seg for å gå på samme utested. Men tre jenter kom, og jeg inviterte dem til å sitte sammen med oss. Dette var et sjakktrekk. Uten noen plan, fungerte de som jævlig bra wing"men". De fikk isolert den andre venninnen naturlig ved å prate med henne, slik at jeg fikk litt mer one-on-one tid med.... eh... "target" (får vel prøve å lære sjargongen). Da jeg bestilte drinker eller måtte tømme blæra, spurte target om meg og venninnene mine skrytte meg opp i skyene (igjen uten at jeg hadde sagt noe, fant det ut mandagen etterpå). Etter en stund sa hun at jeg måtte bli med på dansegulvet, og jeg sa at jeg "fikk se". Da jeg, etter å ha tømt drinken, møtte opp på dansegulvet, begynte ting virkelig å skje.

 

Jeg ble omsider alene med henne, og det ble masse kino. Hun tok meg til side (til en plass det gikk an å prate) og sa noe om venninnen som jeg ikke helt skjønte, men virket nesten som hun var bekymret for at hun var sjalu eller noe. Whatever, vi klinet iallefall da vi var tilbake på dansegulvet. Close?

 

Anyway, nå var det "gamet" mitt begynte å slingre. Jeg burde vel kanskje fått nummeret hennes og stukket da, men begynte å henge etter henne. Det ble mye pulling, ikke noe pushing. Jeg fulgte etter dem til et annet utested hvor hun hadde mange bekjente, jeg hadde ingen. Da vi danset og kysset hadde begge en sinnsyk "high state", men den forsvant da vi trasket rundt og trengte oss frem til det neste utestedet. Med venninnen sin tilstede, ble hun mye tammere, og jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle ta det videre med så mange av hennes "crew" rundt henne. Blant annet pekte hun ut to typer som hun sa var eks-typene hennes (wow, hvorfor i helevete ville hun at jeg skulle vite det?). Jeg bestilte en del drinker for å skaffe pusterom, men det førte igrunn til at jeg ikke greide å åpne meg inn igjen, og ble sittende litt i periferien, pluss at jeg nok ble litt fullere enn hva som er bra for et bra game.

 

Jeg ga henne mobilen og sa at hun måtte skrive nummeret sitt (jeg spurte ikke), og det så ut som hun trykte feil først, men så ble hun omsider fornøyd (hmm... hvem kan ikke sitt eget nummer?). Like etter sa hun at de måtte stikke, og at jeg måtte ringe. Snakkast. Nummeret var ikke hennes, såklart. Er en liten sjanse for at hun faktisk gjorde en feil, men...

 

Uansett... var glad og fornøyd med resultatet etter min første PU-kveld ved å bruke ett knep bevisst: virke selvsikker. Eller... kanskje 2. Tok meg aldri tid til å tvile, så fulgte på en måte 3-sekunders regelen. Det begynte å bli seint, men gikk bort til en dame i baren og slo av en temmelig god samtale etter at den første måtte stikke. Hun hadde mange venner som omsider dro henne med seg videre, men så lenge hun var isolert gikk det bra. Brukte faktisk en del push/pull på henne ubevisst.

 

Anyway... har nevnt et par bra ting som jeg oppfattet som gode strategier, samt noen som helt klart var dårlige. Ut over dette, har dere noen tips til forbedringer/flere ting som var lite bra?

Lenke til kommentar

Jeg fikk ikke sove igår, og la meg rett etter å ha tittet innom tråden her..

Så ble jeg liggende å tenke på diverse da (som sagt driver jeg ikke med dette selv, men fascinasjonen er der).

Tenkte litt på typiske situasjoner vi "chodes" havner opp i på byen. Jeg har fått med meg at det kan være et sjakktrekk å få samtalen inn på sex, noe som sikkert ikke alltid er like lett å gjøre uskyldig.

Men jeg tenkte på at man ofte prater jobb/utdanning, hva da med å si

 

"<<insert hennes yrke>> ja.. jeg leste nettopp at (sykepleiere f.eks) er blant de yrkesgruppene som har minst sex. Stemmer det?"

(Hvor jeg leste det? "var en svensk undersøkelse omtalt på start.no" eller w/e)

Da har man vel på en måte servert henne en utfordring om å "bevise" at hun er seksuell av seg?

Jeg øyner kanskje også en mulighet for en snarvei her, med å dra

"ta f.eks ei jeg traff en gang som var bartender. For henne var det helt naturlig å dra meg inn på doen på utestedet for en kjappis. Hvis vi skal være ærlige er vel det strengt tatt ikke noe du ville funnet på?"

 

Kommer vel neppe til å fieldteste denne selv, men jeg må si jeg var ganske fornøyd med idéen min likevel.. :p

 

Hva tror dere som har peil, any good?

Lenke til kommentar
snip

 

Ikke drikk deg dritings, men det lærte du jo selv. Når det gjelder alkohol er det helt klar for enkelte en fordel å få litt innabords. Mitt råd er å holde seg unna tequilla, shots og alt annet som bare skal gjøre deg full og gal...

 

Hold deg til bitre/beske drinker som du kan sippe til. Be også gjerne bartender om svakere drinker. eks

 

2 cl vodka som fylles med litt is og cranberryjuice. Eventuelt også uten vodka. Gin tonic med samme forhold, eller rett og slett tonic. Folk tror du garantert drikker drinker og du har kontrollen :)

 

 

 

 

 

 

Når det er sagt har jeg inntrykk av at du så en del ting selv. Trekk seg ut selv, før man blir for mye. Det som er et key-element i sjekking er å være i sosial høy verdi. Dette oppnås lett med å være bizzy!

 

F.eks når man driver med lording blir man mentalt utkjørt og kan gå for å lade opp på toalettet. Når man står inne på en bås og er der i 10-20 minutter ute å gjøre en dritt, sitter alle i lokalet og lurer på hvor han drit kule personen er. Slik er damer også, når du er borte begynner de å se etter deg etter en stund. Når du merker at her er det masse IOIs og ikke minst at du har klint litt og herja, er det bare å baile ut. Si at du har en avtale med en annen kompis på et annet sted, og dra dit. Avtal om å møtes senere, og start gamet på sms der og da. Selvfølgelig møter du henne ikke den kvelden, for alle damer vil ha det de ikke kan få..

 

Dette er jo lett å gjøre i byer hvor det er flere utesteder, og det er derfor enkelt å være bizzy. Og her har storsjekkerne en fordel. De har så jævlig mange baller i luften at de blir naturlig bizzy og gjør ubevisst handlinger som gjør at damene blir ville etter de..

 

1) de er uoppnålige

2) de er alltid på et sted som er kulere enn det jenta selv er (i hennes hode seff)

3) de har det alltid kulere enn det hun har med sin gjeng

4) jenta må hele tiden ta kontakt (han er jo opptatt med å drive pu på andre)

 

Så dessverre er det slik at jo mer "damer" du har i luften, desto lettere er det å sjekke enda flere damer. Og her er det viktig å være en PUA og ikke en Player. En PUA er ÆRLIG med det han driver med, en Player driver skjult agenda, og utgir seg for å være singel og bare ha den ene jenta i halmen...

 

 

Motto er : jo flere damer du sjekker og holder på med samtidig, desto lettere vil det bli å sjekke enda fler. Men alt har sin pris, og du betaler denne prisen med ditt emesjonelle deg .)

 

Lykke til

Lenke til kommentar
"<<insert hennes yrke>> ja.. jeg leste nettopp at (sykepleiere f.eks) er blant de yrkesgruppene som har minst sex. Stemmer det?"

(Hvor jeg leste det? "var en svensk undersøkelse omtalt på start.no" eller w/e)

Da har man vel på en måte servert henne en utfordring om å "bevise" at hun er seksuell av seg?

 

Jeg øyner kanskje også en mulighet for en snarvei her, med å dra

"ta f.eks ei jeg traff en gang som var bartender. For henne var det helt naturlig å dra meg inn på doen på utestedet for en kjappis. Hvis vi skal være ærlige er vel det strengt tatt ikke noe du ville funnet på?"

 

Kommer vel neppe til å fieldteste denne selv, men jeg må si jeg var ganske fornøyd med idéen min likevel.. :p

 

Hva tror dere som har peil, any good?

 

fin ide :fun:

 

Så lenge du er kongurent med materiale er det egentlig et fett hva du sier :)

Dog kommer du med en påstand som selvfølgelig må motbevises av jenta, så du spiller kortene rett :)

 

at du ønsker en sjappis på do, viser du nok mer med handling enn ord. Men du kan foreta de rasjonelle valg hun måtte gjøre (du er ikke en "gris" du, men om du "griser" med meg er det helt ok ;))

Lenke til kommentar

Utrolig bra dette Ni Kon skriver om Lording, jeg har vært ute med Seth fra forumet her et par ganger, og han er på en måte over alt. Og plutselig er han borte, og du bemerker det "Jøss, hvor ble han av?".

 

Men tror det kan være en vanskelig balanse gang å bedrive lording og newbee PUA, hvor sist nevnte åpner sett etter sett og virker needy. Det at man har flere damer i bakhånd gjør også noe med selvtilliten din som vil skinne igjenom, og flakes fester seg til hjerte ditt som smør i en teflonpanne :thumbup:

Lenke til kommentar
Jeg fikk ikke sove igår, og la meg rett etter å ha tittet innom tråden her..

Så ble jeg liggende å tenke på diverse da (som sagt driver jeg ikke med dette selv, men fascinasjonen er der).

Tenkte litt på typiske situasjoner vi "chodes" havner opp i på byen. Jeg har fått med meg at det kan være et sjakktrekk å få samtalen inn på sex, noe som sikkert ikke alltid er like lett å gjøre uskyldig.

Men jeg tenkte på at man ofte prater jobb/utdanning, hva da med å si

 

"<<insert hennes yrke>> ja.. jeg leste nettopp at (sykepleiere f.eks) er blant de yrkesgruppene som har minst sex. Stemmer det?"

(Hvor jeg leste det? "var en svensk undersøkelse omtalt på start.no" eller w/e)

Da har man vel på en måte servert henne en utfordring om å "bevise" at hun er seksuell av seg?

Jeg øyner kanskje også en mulighet for en snarvei her, med å dra

"ta f.eks ei jeg traff en gang som var bartender. For henne var det helt naturlig å dra meg inn på doen på utestedet for en kjappis. Hvis vi skal være ærlige er vel det strengt tatt ikke noe du ville funnet på?"

 

Kommer vel neppe til å fieldteste denne selv, men jeg må si jeg var ganske fornøyd med idéen min likevel.. :p

 

Hva tror dere som har peil, any good?

 

Jeg liker denne (noen kan ha sett den på TV, så beware):

 

Jeg: Vel, 93% av alle jenter masturberer i dusjen. De resterende 7% synger. Vet du hva de synger?

Target: Eh, nei.

Jeg: Ah, så du tilhører andelen på 93% da altså...

Lenke til kommentar
Utrolig bra dette Ni Kon skriver om Lording, jeg har vært ute med Seth fra forumet her et par ganger, og han er på en måte over alt. Og plutselig er han borte, og du bemerker det "Jøss, hvor ble han av?".

 

Seth klarer til og med å bli borte fra vors, for så å ringe dagen etterpå og spørre MEG hvor han ble av...

 

Flinke gutten! Hehe...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...