Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1. Han var på danskebåten i 2003 . Der satt han i baren og det kom en dame bort til han. De starter å prate. Han forteller han er fra New York. Hun starter å beklage for det som skjedde med World Trade Center. Da forteller han at han mistet kona da og hun var i 87 etsj. Hun spør va han gjør her. Han forteller at han er på båten for å prøve å komme igang igjen med å date damer. Fordi han har ikke enda kommet over tapet av kona som døde 11.sept. Dama spør etterhvert om han vil bli med på rommet hans, han sier " nei jeg vil ikke pule deg ". Dette ender selvfølgeli med at de kommer til sengs.. Når de er ferdi å ha sex sier han " jeg føler meg så skyldig , er ikke deg men er meg . Jeg må gå ned i baren igjen. "

 

Det der er bare en veldig ukoselig løgn. Et vellykket rollespill er også "løgn", men i tillegg gjennomskubart og veldig gøy.

Lenke til kommentar

hehe :D så opphengt alle ble i løgn nå. Virker nesten som om han er den eneste som lyger i verden.

 

Er ikke det jeg prøver å vise fram, men hvordan de rollene hans vekket interesse. Utifra selve situasjonen. Han valgte å spille den rollen utifra tid,sted og dato. Du kan jo gjøre det på en helt annen måte. Med å prate om noe annet

Lenke til kommentar

Hvis du er nysgjerrig på ordentlig rollespill så er Ni kon mester i nettop det :)

Han kunne fått hvem som helst stakkar til å tro at han var trollmannen fra Oz eller Gandalf den grå.

 

Sorry babe. Jeg og hobbitene mine må tusle videre mot mount doom for å bli kvitt denne ringen, gi meg nr ditt så snakkes vi kanskje.

Lenke til kommentar
Nei? Du er helt på villspor.

Jeg regner med at det var meg du siktet til, og jeg ville sette pris på om du kunne forklare hvor du synes jeg er helt på villspor.

 

La oss si at ei dame liker deg og har lyst å knulle deg. Tror du hun bryr seg om at du kan alt mulig om hvordan folk oppfører seg og hva som ligger bak sjekking og attraction?

 

Med mindre du allerede har vært med henne fire ganger på resturant, og har avtalt at dere skal kysse på date nummer førti, tror jeg svaret i de aller fleste tilfellene er nei.

 

Tvert i mot, du kan bruke det å fortelle henne om det her som et virkemiddel til å komme i mål. Chosen_one har blant annet gjentatte ganger i denne tråden nevnt at han ofte forteller om sosialdynamikk til damer på byen - correct me if I'm wrong.

 

Jeg tror veldig mange har fått den oppfatningen at dette er noe som må være hemmelig - sannheten er at det du vet om sosialdynamikk bare er et verktøy du bruker, og det er ingen grunn til å holde alt hemmelig. Hvis du har den oppfatningen at kvinner er din fiende og PU er det eneste som kan gi deg hevnen du vil ha ved å manipulere damer til sengs bør du kanskje holde kunnskapen for deg selv, men om du deler min oppfatning er det ikke noe i veien for å dele den, men det er selvfølgelig valgfritt.

 

Damer har ofte mer peiling på hva som foregår enn du aner, og mange damer sier t.o.m. at de har lyst å møte en PUA som kan sakene sine, og bli forført. Om en dame sier "din drittsekk!" og slår deg, flørter hun sannsynligvis med deg eller "tester" deg. Det er mye mer som foregår enn det man bare ser på overflaten.

 

Det å komme seg under radaren går ut på å skille seg ut, ikke kamuflere deg som en venn for å få fri bane til å manipulere og lure.

Lenke til kommentar

Okey, jeg trenger noen råd og tanker rundt situasjonen min, here goes:

 

Forrige helg hadde jeg fest og endte opp i sengs med en jente jeg har rota med før. Avtalte denne uka at hun skal komme til meg på fredag og se film, men med en seksuell tone og vi begge vet hva som kommer til å skje. Men i dag så pratet jeg litt med hun og hun ville plutselig kjenne meg bedre, maste om at hun egentlig ikke kjente meg, jeg pratet litt med hun da og plutselig kom det ut av henne at hun var jomfru før hun møtte meg. Men hva faen? Hun har jo rota med en del så det kan hun jo ikke være. Nå etter mye prating så virker det som hun vil bli noe mer enn bare fuckfriends, det er jo noe jeg ikke vil, jeg ser ikke for meg henne som mitt ltr. Det er ikke noe konkret spm jeg har, men målet mitt er å ikke såre henne, samt ha henne som fuckfriend, litt kinkig situasjon, men hun kommer hit på fredag hvertfall så jeg får se det an da.

 

EDIT:

Hvordan forteller dere om sosialdynamikk og pua til jenter? Jeg har fortalt det til et par, men det blir fort litt rotetet og litt for mye. Noe kort og greit jeg kan si som blir tatt godt imot blant jenter sånn at dem bare ikke antar at jeg er en førsteklassesplayer med en gang?

Endret av indie
Lenke til kommentar
man er jo ikke ute etter å lure noen til sengs mot dems egen vilje.

Mange er nok det også, men hva mener du med mot deres egen vilje? De vil, men ikke hvis han er en PUA?

Noen kan nok la seg "lure" til sengs og ha lyst til det selv. Være med på leken. Denne guiden er ingen voldtekstguide, det er en guide til hvordan man sjekker damer. Og når man kommer i mål er dama med på det.

 

Jenter som lærer seg å "beskytte" seg selv er damer du sannsynligvis aldri ville scoret på uansett.

 

Alt i alt så har det liten betydning for damene om du har studert sjekking om de føler seg tiltrukket av deg.

Poenget med PUA er jo nettopp å sjekke jentene opp uten at de skal vite det. Komme under bitchshields og ikke virke farlig, men hamre løs med PUA stuff som gjør at de emosjonelt sett ser på deg som veldig aktuell å ha sex med.

 

Feil. Poenget er å skape et nytt og bedre jeg, som er uavhengig av "triks" for å komme ned i buksene på jenter. PUA er ikke noe du gjør, det er noe du er. En livsstil. Med mindre du ikke følger Mystery's metoder da. Natural ftw!

Jeg skrev litt uklart og udefinert her ser jeg. Du har helt riktig i det du skriver, men min kommentar var rettet mot Trasmykebus som mente at man aldri kommer inn til damer som har bitchshields.

Lenke til kommentar
hehe :D så opphengt alle ble i løgn nå. Virker nesten som om han er den eneste som lyger i verden.

 

Er ikke det jeg prøver å vise fram, men hvordan de rollene hans vekket interesse. Utifra selve situasjonen. Han valgte å spille den rollen utifra tid,sted og dato. Du kan jo gjøre det på en helt annen måte. Med å prate om noe annet

 

Folk ble vel kanskje opphengt i løgn, fordi det var usmaklige løgner han brukte? Og det er ikke svart eller hvitt, det er ikke slik at enten juger man ellers så juger man ikke, og det tar seg av alle moralske askepter, det er forskjell på hvor mye og "hvor ille" man juger.

 

AtW

Lenke til kommentar

Slenger meg på med atw og gutta her. Dette var på ingen måte rollespill. Rollespill skal gjerne være så overdrevne at dama skjønner det bare er kødd, og er designet for å lage deres egen lille verden fyllt med gøy og trygghet. En valuegiver

 

Det han gjorde var å skryte på seg historier for å få fitte. En valuetaker

 

Hvem vil du være?

Lenke til kommentar

Ikke like ille, vil jeg si. Det betyr jo bare at hun er villig til å drite i kjæresten sin p.g.a deg, som er et stort kompliment i seg selv.

 

Det å skryte på seg en livsstil/yrke/penger/sympati osv er bare latterlig. Hvem som helst kan gå rundt å si at de jobber høyt oppe i filmbransjen sålenge man er overbevisende nok.

Lenke til kommentar

Når jeg reiser til Praha om litt over 1 uke , så er jeg i en annen verden og omgitt av andre personer. Da ser jeg ikke problem med at jeg går ut på byen og utgir meg for noen annen.

 

Morro å gjøre det for skøy en gang . Men er en annen ting å dra ut på byen hver helg og bare lyge.

Lenke til kommentar
Er gøy å teste ut ting. Men hvis du lyge for å få suksess, hva sier du om deg selv da? At den du er, ikke er bra nok.

 

 

Da får det være slik. I Las Vegas kan du være hvem du vil. Vist noen vil dra til syden å bruke 20 tusen på 5 dager for å være en person de ikke er. Ja så ikke ta det vekk fra dem ;) La dem ha det morro , alle har rett og lov til å gjøre det.

 

De som må lyge for sukse er en annen ting. Men jeg snakker om dem som gjør det 1 gang i året . Ved en anledning når de er på ferie. Vist de må lyge for sukse , så la dem gjøre det . Så får de kjenne hvordan det er å ha sukse.

Endret av Vizzy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...