Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf
Du føler ikke sånne poster trekker statusen din litt ned da? Blir kanskje en smule skrytete.

 

Janteloven er utdatert. Image is Nothing, Thirst is Everything. Obey Your Thirst. Det er det Sprite sier om saken.

Lenke til kommentar

Hola Banditos!

 

Ser at enkelte sliter med å holde i gang en samtale, og her kommer mitt råd til dere som virkelig sliter:

 

ROLLESPILL!

 

Jeg snakker da om et rollespill hvor man tar på seg ulike roller og lever seg inn i den. Og ikke om World Of Warkraft eller det klassiske rollespillet med terninger og egen GM.

 

Siterer førsteposten til Chosen_One:

 

1 myte: "Vær deg selv"

 

Jeg har lest utallige ganger her, særlig fra kvinner at så lenge man "er seg selv" så vil alt bare løse seg.

Vel, dette er feil. kort og greit. Det er ikke i utganspunktet det at noe er galt med deg, men når ALLE går å tror at hvis man "er seg selv", så vil kvinnene naturlig få opp måter å beskytte seg selv mot alle potensielle beilere som bare prøver å være seg selv.

Og jeg har enda ikke fått noe godt svar fra folk her hva "deg selv" er. "Deg selv" er et veldig flyktig konsept. Du er en annen person på jobben enn det du er når du er alene hjemme. Eller når du er å sjekker damer, eller når du er på besøk hos bestemor. Mao, du har mange personligheter. Så gi popp den komfortbobla med at "vær deg selv" fungerer....

 

Altså kan du helt trygt kjøre rollespill, og mange av oss liker faktisk å ta på oss roller vi egentlig ikke har. Jenter elsker å være med i rollespill og du kan lære en jente å kjenne langt bedre gjennom rollespill på langt kortere tid.

 

 

Mine innspill

 

Husk at det ikke handler om HVA du snakker om, men HVORDAN du snakker om HVA! Lev deg inn i fortellingen, bruk stemme, energi, og mimikk! Veiv med armene, himl med øya, smil og le :)

 

Skal du fortelle en skikkelig røverhistorie, så dra på så jævlig at man bare skjønner den rett og slett er usann. Jenter driter i om den er sann eller ikke, men de er intressert i deg og din kreativitet, fantasi og innlevelsesevne!!

 

En god løgnehistorie kan inneholde kjente navn, steder og ikke minst kan du tidfeste enkelte påstander i den og jenter vil digge det.

 

Når du blir en god rollespiller og en god forteller, vil du oppleve at jentene flokker seg rundt deg. Du blir intressant og spennende. Og jenter deltar umiddelbart du drar i gang et rollespill. Bare prøv!!

 

Og snart slipper du nesten å prate selv, for jentene tar over showet!

Og husk har noen en mening har du den motsatte. Du er jo en kranglefant, og grunnen til at du elsker å krangle er jo at makeupsexen er så himla bra. Da er det mer aggresjon, mer følelser og ikke minst mye mer energi under samleiet!

 

 

 

update meg:

 

Jeg har definitivt funnet min ltr. She's one in a million..

Enkelte fikk med seg at jeg skulle overraske henne med en tur til Amsterdam, den gikk i vasken da et vennepar av meg kasta seg på samme turen. Slik at vi blir 4 og ikke bare oss to, dog blir det en knallkul tur. Kompisen min er tidligere wing av dimensjoner, og hans ltr er solid kul og pen.

 

Dog var jeg på middag hos mine foreldre med min ltr og under middagen snakket vi løst og fast om dill og dall. Min ltr snakket om at vi skulle til Amsterdam, hvor jeg kunne fortelle henne at det først var i desember... Vi skulle jo først til Island siste helga i oktober først.... herlig ansiktsuttrykk på henne :)

 

Så nå planlegger hun alt, siden hun har fått rollen som reiseguide. Hun skal planlegge alt vi gjør i de 4 dagene vi tilbringer der oppe :)

Jenter elsker slikt ;)

 

"the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return"

 

Og husk! KINO is the Shit!

Lenke til kommentar

Du er så vakker Ni Kon.

 

Hør nå.

 

Jeg trenger hjelp av deg. Jeg har konkurranse med LTR-to be nå mellom meg og en annen jente.

 

Jeg trenger seriøs wingmanship game fra deg her. Du er den beste wingen jeg vet om, så jeg trenger å få en dobbel-date med deg, LTRen din, dama mi og meg neste uke eller denne uka.

 

Dette er make or break tid og jeg trenger å hente frem de store kanonene.

 

Yoda, don't fail me now! ;)

Lenke til kommentar

Ser hva vi får til Chosen_One :fun:

 

 

Aspic:

 

Island er helt vilt rått nå. Vet det blir den blå lagune, hekla, gullfoss, og ikke minst skal vi løpe om kapp fra Europa til Amerika (18 meters bro mellom to tektoniske plater som skal krysses), geysir og masse kosing :fun:

 

Island er bare helt gull på denne tiden av året. Kaldt og jævlig, noe som gjør at vi koser oss enda mer når vi er inne i varmen og koser :)

Lenke til kommentar
Gjest lolololol
Og snart slipper du nesten å prate selv, for jentene tar over showet!

Og husk har noen en mening har du den motsatte. Du er jo en kranglefant, og grunnen til at du elsker å krangle er jo at makeupsexen er så himla bra. Da er det mer aggresjon, mer følelser og ikke minst mye mer energi under samleiet!

 

naah, jeg sa alltid det motsatte og var aldri enig, endte med at de sa ifra og ble grinete på meg.

Lenke til kommentar
..snip...

 

naah, jeg sa alltid det motsatte og var aldri enig, endte med at de sa ifra og ble grinete på meg.

 

Det er kanskje måten du "krangler" på da. Om du smiler litt og tuller og tøyser blir kanskje resultatet anderledes ;)

 

Vær morsom og underholdende. Ikke negativ og aggresiv.

 

 

 

aspic:

 

den økonomiske situasjonen skulle kankje tilsi at de var billig der borte nå. Det er billig å reise dit nå, og sas har slutta å selge flybilletter dit nå. Vi fikk turen billig som juling, men det er nok dyrt der borte ennå, da en kompis av meg var der i helga (han meldte om dyre klær og generelt samme priser som Norge). Dog er det konge å besøke island nå som uværet kommer inn og vintern nærmer seg, da blir nemmelig naturopplevelsen så mye sterkere :fun:

 

Jeg vet bare at jeg er totalt fortapt i min ltr og at uansett hvor jeg er i verden med henne, så vil ferien bli bra :) Hun gjør til og med en tur til Svinesund til et lite eventyr :fun:

Lenke til kommentar

Ikke et vondt ord om Island. Du kan ikke dra til Island på et bedre tidspunkt, alt er helt latterlig billig. Tips er unngå svart/mørk brun flaske hvor det står brennivin på, og med bilde av et hvitt kors på svart etikett. Det er en grunn til at den kalles svartedøden : P

 

Uansett, da er Murmansk turen min utsatt på grunn av smittsom hjernehinnebetennelse i leir, så da er det ut på lørdag og kanskje fredag her i Kirkenes. Jippi.

 

Har forsåvidt begynt å skrive FR nå etter hver dag jeg er ute, noe som virkelig hjelper meg. Jeg poster dem ikke, men bare det å skrive det ned, tenke over, og ikke minst få en ordentlig mulighet til å se på hva jeg gjør riktig, galt og så videre over lenger tid er golden. Limiting beliefs, ting jeg gjør og mye annet blir veldig mye mer åpenbart da. Også morsomt å skrive ned hva du gjør bra og dårlig hver gang.

 

EDIT: Og dagens lille sitat:

Most of the problems with the bodies and minds of the folks occupying the current culture involve an unwillingness to do anything hard, or anything that they'd rather not do. I applaud your resolve, and I welcome you to the community of people who have decided that EASY will no longer suffice. - Mark Rippetoe

Endret av Eirikeb
Lenke til kommentar
Skal møte en dame på 22 år neste helg , som er en 8er . Kjenner ho ikke , ho hadde sakt til kompisen min at jeg var kjekk. Så gidde han meg nr . Og vi har planlagt å møtes neste helg på privat fest. Blir nesten bare å være damer der , siden det er frisør fest! Hun bor ikke her , så skal til Trondheim da hos noen venner.

 

Blir et veldig spennende prosjekt . Om jeg klarer å f.close henne på 1 dag , må iallefall gjøre ting riktig og levere varene. Så kan det bli sukse. Men jeg holder muligheten åpen for andre , gidder ikke å satse alt på 1 kort.

 

Jeg burde vell starte tidlig med å bygge sosial status og bryte inn i set. Ikke gi henne all for mye oppmerksomhet , slik at det ikke blir åpenbart at jeg sikler etter henne. At hun må jobbe litt. Må ialllefall kartlegge hvordan person hun er. Så jeg vet hvordan jeg skal kjøre løpet

 

Nå kan jeg komme med en rapport på hvordan dette gikk.

 

Jeg tok turen med fly i 2 timer. Der jeg var over hele helga hos søskenbarnet mitt. Lørdagen skulle jeg ut med damen hans på jente vors. Og kun jeg som gutt. Ja det er jo kos! :) Var hos en forlovet dama på 26 år , faktisk jævli hot hun ! Typen var der , men han dro tidlig. Vi ble sittende der 6 jenter og jeg. Etterhvert kom hun jeg skulle møte i 8 tiden. Dro ned for å møte hun og følgte henne opp. Ho var bra deili !! Vi ble sittende å prate i sofaen sammen og gikk ut å tok oss en røyk.

 

Da startet hun å fortelle at hun hadde samboer . Jeg tenkte va faen skal jeg si til det lissom. Så sa hun at jeg skulle lissom ikke tenke at jeg bare fikk ho siden jeg var så kjekk osv. Da ble jeg litt sånn sliten , for jeg gir egentli faen om ho har samboer :) hehe.. Men ho sa at ho vurderte å gå fra han osv.

 

Men men , vi gikk nu inn igjen . Og ble sittende der å prate og tulle hele gjengen. Hadde en del drikke , så ble en del mer en brisen etterhvert. Dro vi vell ut i 23 tia alle sammen. Tok taxi inn til sentrum og entret en rolig uteplass. Med masse digge sofaer , satt der å chillan i 1 time før vi dro videre. Da bestemte jentene at vi skulle gå på en homse uteplass faktisk. Jeg tenkte , ingen problem det jeg er jo med 6 digge jenter. Men da ville ikke ho jeg møtte bli med videre. Siden ho ikke likte plassen og heller ville dra med sine venniner. Tenkte jeg bare gir no faen i ho da.

 

Vi dro no på den uteplassen og jeg sto der å danset med ho forlovende dama. Vi herjet på dansegulvet , hadde jo 5 meter å gå på . Siden ingen av de gay danset :p Gikk det ikke lange tiden før vi startet å rote. Da fant vi ut at vi skulle stikke fra alle de andre. Koset oss hele kvelden , ja dæven det var digg! Når byen stengte ja det var det ikke så mange alternativer . Kunne ikke akkurat dra hjem til ho , fulgte ho hjem . Fikk nr og ho gjorde slutt med typen dagen etter. Og jeg har fortsatt kontakt ;) blir nok nytt besøk her, en vellykket tur med en fin vending !

Endret av Vizzy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...