Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

KINO is the shit!

 

Det er klart det går an å sjekke en dame uten KINO, bare man har høy nok social value eks Robie williams kunne pult 80% av alle norske jenter mellom 18-25 år uten å i det hele tatt ha tatt på de eller snakket med de...

 

Men KINO er det aller beste. Jeg bruker KINO som juling i mitt nårværende forhold. Det styrker båndet mellom oss og en rekke andre ting.

 

Skal undersøke berøring enda mer med noen legevenner av meg, men jeg vet at når jeg koser med hunden min synker blodtrykket mitt og en rekke hormoner frigjøres i kroppen min:

 

http://www.ostlendingen.no/article/2008031...HETER/312484041

 

Dårlig artikkel, men det var den jeg fant sånn på stående fot om berøring av hunden :)

 

 

Jeg er sikker på at vi har samme effekten helsemessig med å ta på partneren vår. Dessuten har man fordel av at de husker mer av samtalen når du tar på de, du isolerer og du havner hvertfall ikke i LJBF sonen :)

 

 

 

Da skal jeg ut å løpe i 1,5 time. Deretter frokost, rydde litt, for så å dra på Elixia å trene. Min kjære lander på Gardermoen i dag, så jeg stiller opp å henter henne.. Det blir KINO, det blir magisk :)

Lenke til kommentar

mange som misforsto hva jeg mente, bortsett fra ni kon.

skal jeg si det en gang til :!:

KINO som VERKTØY, hvis du trenger å bruke det for å få deg dame, da er du ikke sikker på degselv.

samme som med alkohol, hvis du trenger å bruke det for å få deg dame.

jeg liker å ta på folk, men jeg trenger ikke bruke det som verktøy.

 

uansett! dette er første søndagen på kanskje ett år jeg er så tidlig oppe som nå!

en søndag jeg kan BRUKE. wow.

 

Mor og datter er jo awesome!

Og ihvertfall tvillinger :grin:

 

godt å høre! we are not alone :!:

Lenke til kommentar

Det er noe magisk med å lukte jente dagen etterpå...

 

I går hadde jeg den seriøst nydeligste kvelden på lenge.

 

Sitter hjemme og slapper av, venter på å ta båten. Så ringer min grisehotte venninde meg og lurer på om jeg skal komme å møte ho og venninda si. LETT!

 

Jeg løper ned, går inn og der ser jeg henne. Sort hår, modell, perfekt kropp, utstråling som er helt fantastisk, et smil som kan ta liv, BIFIL!!! Jeg ble helt slått ut. Men måtte holde my cool. Venninda mi er en av mine beste venner og er selvsagt klar over game, og fortalt venninda alt om at jeg har jobbet som datingcoach i et år.

Dette var perfect for meg...

 

Viber og koser meg med hun..

 

Så skal vi tilbake til bygda der jeg er vokst opp på fest. Venninda mi winger meg helt fantastisk bra og foreslår at jeg og jenta tar og drar på vår egen lille fest. Som sagt, som gjort :)

Vi stikker til en annen dame som er forelska i meg. Litt slemt, men jeg kan ikke ta hensyn til alle der ute. en gammel FB av meg var der sammen med typen, og vi lager vår egen lille verden av kos :)

HERREGUD FOR EN DAME!!!!!

:D

 

Har kino hele tiden. Uten kino på ho her hadde jeg LETT falt inn i LJBF sonen. Ho er kresen på gutter merker jeg, og var ikke klar for mer enn bare rotings denne kvelden. helt greit. Jeg respekterer komfortsonen hennes

Vi hadde det så bra at vi ignorerte hun andre venninda mi som ringer hundre ganger og maser om at vi må komme der ho er.. hehe

 

Stikker til den andre festen. 10 chodes, meg, venninda mi og jenta mi. :) Vi sitter i sofaen og bare ler og har det gøy. Sovner...

 

Står opp i dag og drar til byen sammen. Ikke et eneste awkward moment. Står og prater en stund før jeg sier hadet. Herregud for en high-value jente! åååååååå!!!!!!!!

 

Date til uka

 

Jeg ELSKER livet mitt!!!

Endret av Chosen_One
Lenke til kommentar
Selv om jeg bare er 18 er det fristende å begynne på det kurset. Virker veldig nyttig å kunne alt det der.

 

Menmen... Jeg lærer sikkert på den harde måten ;)

 

Det kan være greit å ta kurs. Men det beste er å starte selv, lære på den harde måten og når man treffer veggen og ikke klarer mer (tro meg, det kommer), så kan kurs være en veldig bra ting.

 

Fikk melding av jenta nå om at hun syntes det var kos å møte meg osv...

 

Herrejemeni for en dame. Skulle ønske dette var et lukket forum, så skulle jeg slengt ut noen bilder

Lenke til kommentar

Er detta hvem jeg tror det er eller Chosen_One?

Godt og høre at du nyter livet, akkurat sånn det skal være.

 

Selv har jeg hatt en av de morsomste helgene på lenge. Starta helga med og gå hjem fra jobb, hørte på radio og så på alle mennskene som tydligvis er kjempe redd for regn. Jeg var riktig nok klissvåt selv innen jeg kom hjem, men det var en koslig gå tur :) God måte og starte helga på :)

Det er godt å ha det litt moro med jentene igjen. Gud så enkelt det er noen ganger

Lenke til kommentar

Bra choosen_one, du er til inspirasjon for oss chodes - virkelig.

 

Jeg trenger litt hjelp fra gutta her, i går layet jeg den søteste jenta jeg har sett på lenge. En helt nydelig svensk jente, og jeg har veldig lyst på mer etter i går. Da lurer jeg på, når bør jeg eventuelt sende melding, i dag, om tre dager? Eller skal jeg vente på å få melding selv, og om jeg ikke får - når skal jeg ta intiativ?

Lenke til kommentar
Bra choosen_one, du er til inspirasjon for oss chodes - virkelig.

 

Jeg trenger litt hjelp fra gutta her, i går layet jeg den søteste jenta jeg har sett på lenge. En helt nydelig svensk jente, og jeg har veldig lyst på mer etter i går. Da lurer jeg på, når bør jeg eventuelt sende melding, i dag, om tre dager? Eller skal jeg vente på å få melding selv, og om jeg ikke får - når skal jeg ta intiativ?

 

Jeg pleier og vente et par dager før jeg tar kontakt med dama. Men hvis det klor litt i fingrene for og ta kontakt med henne så skader det jo ikke og sende melding dagen etter hvor du bare sier at du kosa deg med henne eller noe i den dure.

Men ikke noe mer enn det første dagen. Så ville jeg vente en dag, eller to-tre før du sender en ny melding. Da med intensjon om og avtale neste treff.

 

Jeg sender deg et skriv jeg har lagd for en stund siden om sms/msn game.

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...