Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Å se at det funker levner aldri noen tvil. Da har du fått et uomtvistelig bevis.

Hvilke ting er det du vil forandre på?

Her er de to tingene jeg vil forandre på:

- Jeg har ansvaret for å ta kontakt, lede og ta ting et steg videre.

Begrunnelse: jeg må forstå enda mer enn jeg gjør nå at alt dette er mitt ansvar, og at om jeg vil ha kontakt med noen er det jeg som må gjøre det, og jeg kan ikke vente på at de andre skal gjøre det. Jeg vet i grunn at det er sånn det stort sett er, men likevel er det et eller annet oppe i hodet mitt som sier at det ikke er slik.

 

- Alle personer er greie dersom man blir kjent med dem på riktig måte.

Begrunnelse: Har en tendens til å dømme noen før jeg har blitt kjent med dem. Det å gå ut i fra at folk er greie fungerer jo også som en selvoppfyllende profeti.

 

Chosen_one: Veldig vanskelig for meg med tanke på bosted og andre grunner, men hadde jeg hatt anledning hadde jeg gjort det.

Lenke til kommentar

kom over dette fra en awkward moments thread på 4chan, følte det passa litt inn her:

 

>> Anonymous 09/22/08(Mon)19:25:4 No.86825458

When i go to a frat party where i don't know anyone besides the people i show up with. Then throughout the night ill grab girls asses and say whats up kristen! and she'll turn around and ill say oh shit i thought u were my friend. i usually grab around 20 asses this way and ive never been slapped or beaten up by a boyfriend. I usually end up fucking 2 or 3 of these girls as the night plays out. its really akward for my loser friends who can't get girls let alone hold a conversation with a pretty girl.

 

for når man vil ha det litt gøy :!:

Lenke til kommentar

Å gå rundt å klype alle damene i rompa er kanskje ikke optimalt. Det er forskjell på å være desperat og kunne kontrollere situasjonen.

 

Det jeg tror er at "spillet" for mange kan virke som desperasjon utenforstående. Og havne som desperat er ikke ønskelig, og dessverre er mange menn i den båsen. Desperate menn får ikke pult...

 

Åpner jeg en dame og kjører et spill og mot all formonding (;)) ikke skulle få napp er det settet ødelagt og dermed også venuen jeg befinner meg på. Man snur seg ikke bare rundt til sidebordet og starter opp et nytt sett. Ingen vil ha det noe andre kaster. Alle vil ha det de ikke kan få...

 

 

 

 

nuff said. Jeg jobber mye med isolering om dagen. Isolering er absolutt et must når du er ute i sosiale sammenhenger med andre mennesker. Jeg har null problem med å isolere ei jente, gjerne med "the soft touch of the medullah". Dog jobber jeg med å bli enda bedre med å isolere ei jente under en lengre samtale.

 

Når jeg er ute med madammen kan vi sitte i Norges heiteste bar og omgitt av hundrevis, dog klarer jeg å skape en liten boble der det kun er hun og meg. Alle legger merke til oss, men vi legger ikke merke til andre...

 

Det tror jeg er nøkkelen til alt: at hun har et intenst ønske om å tilbringe tiden med deg og ingen andre, og det er enda bedre når du har et intenst ønske om å tilbringe tiden med henne og ikke andre....

 

Og klarer du isolering på denne måten har du gjort noe magisk :)

Lenke til kommentar
. Isolering er absolutt et must når du er ute i sosiale sammenhenger med andre mennesker. Jeg har null problem med å isolere ei jente, gjerne med "the soft touch of the medullah".

 

Har ingen erfaring med metodene beskrevet i tråden, men synes likvel det er en artig tråd å følge med i, mye interessante synspunkter på menneskelig interaksjon.

 

Leste neon sider tilbake hvor du beskrev dette.

https://www.diskusjon.no/index.php?session=...&p=11438792

 

En ting som slår meg er vel at man i utgangspunktet bør være ganske lett på hånden i begynnelsen. Hvis ikke kan det vel oppfattes som påtrengende hvis "grepet" blir for fast. Dette er vel også grunnen til at man går inn med hodet på samme siden som armen man bruker? At hun skal føle at hun har en vei ut om hun vil, ikke føle seg fanget.

Stemmer dette med tanken bak?

 

Videre, det jeg ikke skjønner er hvordan den venstre hånden "på halsen" hennes kan bli naturlig og ikke føles påtrengde for henne. Generelt så er vel forsiden av halsen (altså ikke nakken) et område man er ekstra oppmerksom/nervøs for.

Lenke til kommentar

stemmer at man ikke skal isolere alt med en gang. Derfor snakker vi om eskalering. Metoden er en ekstremt eskalerende metode, men den fungerer sykt bra.

 

Samme side hele tiden med hodet i starten ja, nettopp fordi hun ikke skal føle seg fanget. Hodet skal dog hele tiden være slik at du nærmer deg hennes lepper med dine egene ;)

 

Når man føler tiden er moden er det helisolering som teller, da må man bruke venstrearmen også. Er du redd for å ta på halsen kan du ta mer på siden. Men en ting du og kan gjøre når du etterhvert bygger opp mot til å ta henne på halsen er å fortelle hva du gjør og hvorfor du tar på charkaen hennes .)

 

Når du tar på forsiden av halsen viser du selvsikkerhet og mot, damer liker slikt :)

Lenke til kommentar
Hva er inner game?

Kort summert alt som foregår inne i hodet ditt.

Samt din realitet

Inner Game er must! Har nå lest ut å utøvet masse ting som står i The Power of Now og føler nesten at jeg er en helt ny person. Da på en positiv måte :)

For å fortelle en vinnerhistorie om det, her om dagen hadde jeg tre timer fri fra skolen midt på dagen.

 

Skal også nevnes at jeg begynte på denne skolen (Går VG2) for bare noen uker siden og kjente ingen.

 

Det jeg gjorde var å gå til nærmeste cafè, slo meg ned, bestilte en dobbel latte machiato og leste en 50-80 sider av The Power of Now å tenkte virkelig godt gjennom alt som stod der. I en utrolig stillhet og ro.

 

Når jeg kom tilbake til skolen var jeg MYE mer bevisst på hva jeg sa og var i full kontroll. Nå snakker jeg ikke om bare jentene, men ble til en mye kulere og morsommere person i flere timer etterpå, hvor jeg følte jeg hadde utrolig høy bevissthet på meg selv. (Ikke at jeg er en skikkelig kjedelig person til vanlig, men er mer normal, men har aldri klart å være meg selv foran folk jeg ikke kjenner veldig godt).

 

Skal definetivt utøve mer øvelser for å få høyere kontroll av bevisstheten min så jeg kan få det til når jeg vil etterhvert.

 

The Power of Now anbefales på det sterkeste for alle som vil ha et bedre inner game, og trengs absolutt ikke bare å brukes for å dra damer! :)

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar

PUA's:

Når folk spør i denne tråden om LJBF og FB og slikt, så svarer dere typisk "sette frame" osv..

Det som slår meg, er at måten dere sier det på, gir inntrykk av at det er mannen som styrer hele greia.

Men kvinnfolk kan da ha egne mål og intensjoner de og, uavhengig av mannens intensjon?

La oss si jeg oppfører meg i et mønster slik at jeg "garantert havner i vennefella" ut fra læretekstene å dømme.

Likevel kan det jo fort hende at dama ikke er interessert i å putte meg i LJBF-båsen, men heller i FB eller LTR, uavhengig av framen jeg setter?

 

I korthet snakker dere mye som om det er dere/oss som styrer hele utfallet, med framen man setter. Altså at jenta ikke kan sette sin egen frame?

Endret av toth
Lenke til kommentar

Dude! Jenter setter frames og utfordrer din frame hele tiden. Det er alltid en frame rundt enhver interaksjon. Som regel når man treffer på chicks ute på by'n har de allerede satt frame'en at du prøver å sjekke dem opp. Du vil ha noe fra dem.

 

Når du setter en annen frame kan jenta flere ganger teste framen din, for å se hvor sterk framen din er: Shit-tests.

 

Når flere parter er involvert vil det alltid være en frame-kollisjon hvor den svakeste frame'en må vike.

 

Derfor er det viktig å ha en sterk realityframe. Et ypperlig eksempel er Shawn Spencer fra Psych.

 

By the way, folk flest liker å ta imot instrukser. Tenk over hverdagen. Hvor ofte følger vi instrukser?

 

Folk flest har et behov for å bli ledet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...