Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei jeg trenger litt hjelp her..

Jeg så et bare videoer og har lest litt om sarging og ble skikkelig innspirert.. Og bestemte for å ta det ut i fielden for å prøve seff, virket jo som rene magien.. tydeligvis ikke. Jeg dro ut på byen igår og crash 'n burna ganske bra vil jeg si. Nå er jeg ung, uten at det er noen unnskyldning, men det virker for meg at norske jenter er mye mer vanskligere enn det som blir framstilt hvertfall fra de amerikanske jentene.

Nå har jeg ikke prøvd dette ut i det hele tatt så mye, men bør man ta mer hensyn og ikke være så direkte i selve pick-up'en når det kommer til jenter.. hvertfall rundt 18-20.

Kommer selvfølgelig ikke til å gi opp, og skal jobbe som faen for det! men lurer på om noen føler det samme?

 

Peace attitude :thumbup:

Endret av Attitude
Lenke til kommentar
Det eksisterer ikke noe magisk pille - hard dedikasjon er den eneste metoden i å bli flink med PU.

 

Kvelden min gikk forøvrig til helvete - fikk dask fordi enkelte mente jeg hadde vært uhøflig mot noen 'prinsesser' i lokalet, så en gjeng med chodes måtte komme og vise hvor tøff og sterk de var.

 

haha, sorry at jeg ler, men den var litt morsom. Det er vel en liten bakside å skulle være småarrogant med damene. Er jo slett ikke alle som tåler det nei.

 

Jeg for min del har jo flyttet inn med kjæresten min for tiden og det har ikke akkurat gått som forventet. Huttetu så mye greier hun har som jeg ikke visste om. Her har det gått alt for fort. Jeg ble etter hvert ganske wussy av meg så hele greia blei snudd totalt på hodet på en uke. Er ikke noe særlig gøy, mye smerte og dritt. Men har fått en god erfaring på at å flytte sammen så fort er ikke noe bra i det hele tatt. Ikke bli sammen og ihvertfall ikke flytt sammen med jenter som har vært ute for overgrep og ikke fått jobbet nok med det. Bare styr unna jenter med tyngre historie i det hele tatt. De er bare helt på en snurr. Regner med at jeg flytter ut ganske pronto igjen. Heldigvis har jeg 14 dagers ubetinget angrerett på TV og internettabonnement osv :) Edit: Ikke minst kvittering på Ikea-varer til noen tusen :!:

 

Kjip måte å lære på, men tror det funker. For etter å ha sett hvor wussy jeg kan bli etter hvert så blir det etter alt får roet seg og jeg er litt tilbake til meg selv - full dedikasjon til PU og finne mindsets, gå ut i fielden, prøve og feile til jeg mestrer det og har min helt egen stil med mine egne verdier integrert i gamet mitt :)

Endret av Skalle
Lenke til kommentar

Wow, Dickman! Hva skjedde?

 

Det nærmeste jeg har kommet er å ha blitt tilsnakket av typen ei chick jeg prøvde meg på. Ble kjent med ham etterpå, ganske grei fyr.

 

Ja, og avvisninger fra enkelte sure chodes som har bestemt seg for ikke å ha det gøy ute.

 

 

Attitude! Welcome to the world of Game!

 

Jeg vet ikke hva du har sett, men du har tydeligvis ikke nok Woo! i deg.

Lenke til kommentar

Hvilke ting er det man må tenke på når man gamer i Norge med tanke på å bruke "det amerikanske stoffet"?

 

Språk er en ting, som i og for seg er tricky nok, men har fått følelesen etter å ha vært ute litt at å game i Norge er at vanskelighetsgraden er på Hard, for å si det sånn. Nordmenn generelt er kanskje et av de minst sosiale folkeslagene i verden. Få som sier hei, og ikke minst er det synlig på bussen, toget og slikt. Tok nattbussen i går og det var ikke så veldig mange i bussen. Alle de forskjellige gruppene spredte seg så langt fra hverandre som mulig. Det var også to venniner som satt seg foran på hver sin "to-seter", greit nok at de vil ha litt plass, men de måtte sitte å lene seg mot hverandre hele tiden og gjenta ting flere ganger, så det så bare slitsomt ut.

 

Hva er egentlig best i Norge MM rutiner eller RSD Natural?

Lenke til kommentar

Nettopp det gjør det enklere i Norge. Veldig få som snakker med nye folk, så når du gjør det har du skilt deg ut allerede. Og faktisk, folk er veldig greie når du blir kjent med dem.

 

Både MM og Natural Game funker bra i Norge. Finn ut hva som funker for deg og det absolutt viktigste: Ha det gøy!

 

 

Natural Game er det som ligger nærmest mitt hjerte. MM blir så stivt, unaturlig og uærlig.

Lenke til kommentar
Nordmenn generelt er kanskje et av de minst sosiale folkeslagene i verden. Få som sier hei, og ikke minst er det synlig på bussen, toget og slikt. Tok nattbussen i går og det var ikke så veldig mange i bussen. Alle de forskjellige gruppene spredte seg så langt fra hverandre som mulig.

Sant nok, men det har nok ikke så mye å si når man sarger. Fordi om nordmenn er ubrukelig til å starte samtaler med ukjente, så betyr det ikke at dem ikke synes det er koslig å bli pratet med. Før trodde jeg alltid at om jeg gikk til noen ukjente og hilste på dem sånn helt uten videre så ville dem bare se rart på meg og avvise meg, men det stemmer ikke. Folk flest liker å prate om det er ukjente og, men følg med på personens kroppspråk så du ser om den kjeder seg, for da må du styre samtalen til et nytt tema. Alle har vel en eller annen kompis som prater alt for langt og detaljert og vet hvor utrolig slitsomt det er å måtte høre en 10min detaljert fortelling om en hiace som kjørte forbi en skyline. Man skjønner det, man trenger ikke vite hvordan den svinga og når den gira ned og alt annet piss. Jeg liker ihvertfall bedre å ta det kort og godt, fordi om jeg til tider kan prate litt mye selv.

 

 

Åpnet faktisk et 2-set som jeg fant ut at var edru Oslofrøkner igår enda jeg var på vei til grisefylla, preiket det jeg kunne og jeg sto nesten og glisa over hvor lett dette var. Satt megselv som midtpunkt blant dem og så godt som all praten gikk via meg. Blei ikke noe closing da, siden folka mine plutselig var borte, så fikk "litt" hurry og rakk såvidt å bli med dem videre til festen. Skulle gjerne hatt litt tips på hvordan man closer i 2-set og. Har aldri tatt meg et target da jeg vet det blir sjalusi, cb'ing, osv om jeg ikke deler min oppmerksomhet til begge^^

 

En ting jeg synes er gull med 2-set er at man kan spørre dem om hverandre, som f.eks

- Synes du ikke venninna di ligner litt på <insert name of babe here>?

- *skeptisk uenighet*

Da kan man se litt nøye på frøkna uten at det blir for dumt, evnt stirre henne i øynene og konkludere med at ihvertfall øynene/leppene/brystene/håret/whatever ligna

Lenke til kommentar

Ikke glem dette med kroppsspråket også. Vi er "stive som pinner" her i Norge sammenlignet med resten av verden, så har man et mer "åpent og animert" kroppspråk så er det et stort pluss her til lands. Vi tar også svært lite på hverandre i vår kultur, det er antagelig derfor "Kino is the shit" :thumbup:

Endret av Misantropen
Lenke til kommentar
Nettopp det gjør det enklere i Norge. Veldig få som snakker med nye folk, så når du gjør det har du skilt deg ut allerede. Og faktisk, folk er veldig greie når du blir kjent med dem.

 

Både MM og Natural Game funker bra i Norge. Finn ut hva som funker for deg og det absolutt viktigste: Ha det gøy!

 

 

Natural Game er det som ligger nærmest mitt hjerte. MM blir så stivt, unaturlig og uærlig.

 

Har ikke tenkt på det slik før, må forandre mindsettet slik, så satser jeg på at det går bedre :thumbup:

 

En annen litt morsom ting som ikke har med Pu å gjøre, men med jenter på byen. Hva skjer med at jenter over 20 er så enormt overlegene? Hver gang jeg og vennene mine kommer i snakk med noen litt eldre på bussholdeplassen på vei hjem fra byen, så kommenterer de noe lignende som dette "Hvor har dere vært? er det steder her for de UNDER 18 eller har dere fake leg?".Og når man prøver å være litt morsom tilbake så blir de bare enormt bittre.

 

Ps: Er det noen her som er flinke med avatar-oppbygging?

Lenke til kommentar

Her i tråden er MM ganske ut. Men Cape holder seg ganske tro mot MM.

 

Det jeg ikke liker med MM er at det er så omstendelig. F.eks "triks" man må gjøre for å få tak i et nummer. Å få tak i et nr. trenger ikke å være vanskeligere enn å bare spørre etter det.

 

For min del er jenter over 20 ganske koselige og kule å snakke med.

 

Selvsagt treffer man på noen avogtil som er virkelig snerpete og uptight.

 

Men, de bare ler jeg av. Hvem gidder å dra ut for å være sur? Samme med de karene som har pushet litt benk og vandrer rundt i klubben med et uttrykk som skriker: "Jeg må drite!".

 

Selvsagt er de altfor kule til å snakke med oss normale folk. Så det ender alltid med at de bare står der med ølen sin og speider utover massene.

 

Sjekk ut de andre tingene før du konkluderer med at MM er veien for deg.

 

Og ja, Mindsets er The Shit!

Lenke til kommentar

Hello gutta!

 

har fulgt denne tråden gjevnlig, og har nå kommet til det punkte der jeg trenger litt veiledning.

man kan vel si at jeg er en av de dere erfarne PUA`s kaller for en Keyboardjockey, har lest alt fra The Game til diverse NLP bøker og bøker om kropsspråk, samt plyndret gjennom en haug av lese-stoff på nett, sett utalige filmer på youtube osv. ja jeg har lært utrolig mye men kun i teorien, problemet er når det kommer til det og praktisere det jeg har lært, noe som selvfølgelig er det viktigste.

jeg manner meg opp og repiterer alt jeg har lest i hode, før jeg vandrer ut på eventyr. men når jeg har kommmet frem til byen og jeg skal begynne og prøve, får jeg totalt sperre jeg tør rett og slett ikke og det ender med at jeg sitter der ensom og jævlig. dette er noen jeg er grundig lei av.

så jeg lurer rett og slett på om dere har noen effektive tips for og pushe seg selv til og tøre?

 

har foresten en spørmål til, dette gjelder vel ikke akuratt sjekking av damer, men velger og spøre alikevel, hvordan forholder dere.. dere til folk som bare er ute etter og lage kvalme?. har et eskempel fra når jeg var ute i går, hadde på meg svart dressbukse og en svart cardigan fra William Rast + en svart hatt. kameraten min kommer i prat med et set med tre gutter, men da jeg nermer meg borde der de sitter får jeg det samme hat blikket av alle tre. Hva Faen?. plutselig tar den ene og slår hatten av meg og sier *heregud drop den hatten da* + at han mumlet noe mere jeg ikke hørte. hva ville dere gjort i en slik situasjon ?.

 

Pokker så lei jeg er alt dette.

 

beklager alle skrive feil

Lenke til kommentar

wow, skjer det ofte?

 

Hvis du går med hatt og andre slike Peacock items må du regne med at de gjør nettopp det de er ment å gjøre: Gir deg masse oppmerksomhet.

 

Seff er det gutter som skal tøffe seg litt med å spøke med deg. De pleier å være ganske greie folk når man blir kjent med dem.

 

Mine hovedregler på by'n:

 

1. Ha det gøy.

 

2. Ikke ta noe seriøst og personlig.

 

 

Seff, ingen regler uten unntak.

 

 

Charisma, jeg tror du faktisk har lest alt for mye materiale om hvordan ting "er" og hva du må gjøre i forskjellige situasjoner. Hodet ditt er fullt av så mye informasjon at du ikke klarer å bare slappe av, ikke tenke game i det hele tatt og bare ha det gøy.

 

Aldri analyser når du er ute. Da blir du bare innesluttet og staten går rett i dass.

 

Pump state, ha det gøy, drit i hva som skjer og bare test ut et par konsepter.

 

Har du en kompis du kan dra med deg ut?

Lenke til kommentar
Gjest Guest_artisten_*

Må nesten bruke denne tråden til få ut litt glede!

 

Har hele tiden vært skeptisk til hele dette PUA opplegget, men har likevel snust borti tråden her og lest rundt forbi forskjellige steder. For rundt en uke siden bestemte jeg meg imidlertidig for å lese "The Game" da en kompis sendte den til meg i PDF-format.

 

Fra før av er jeg veldig interessert i psykologi, og jo mer jeg leste av boka, jo mer følte jeg at det som stod der faktisk kunne stemme. Jeg innså at dette ikke bare var en såkaldt universell vidunderoppskrift, som jeg hadde forestilt meg først, men en bok med mange psykologiske aspekter som fikk meg til å virkelig tenke.

 

Har riktignok ikke rukket å lese mer enn 60 sider av boka foreløpig, men likevel har det vært til hjelp. Ble invitert med på byen i går og benyttet derfor anledningen til å "legge om stilen min".Det vil si at jeg gikk ut med en avslappet,rolig og ikke minst selvsikker holdning. Ettersom jeg er 19 år og enda jomfru(har ikke holdt en jente i hånden engang), kan du si at jeg har et ganske anspent forhold til kvinner, og bunnlav selvtillit. Denne gangen la jeg fra meg den dårlige selvtilliten hjemme,rettet opp ryggen og slappet av sammen med gutta.Jeg prøvde å fremstå som en som hadde hatt mange damer, og som ikke trengte flere. Dette førte faktisk til at flere jenter faktisk snakket til meg :!:. Jeg lot meg heller ikke stresse opp av samtalen, og det var jeg som avsluttet det hele alle gangene.La også merke til en del IOI's og kunne gått for numberclosen,men trakk meg mensleken var god, feig som jeg er :whistle: men tar et skritt om gangen. Selv om jeg hadde lyst, valgte jeg å ikke approache noen heller denne kvelden. Valgte å bare observere. Likevel ble denne kvelden et stort personlig steg for meg, og ting åpenbarte seg. Før fremsto jeg som en usikker tulling som såvidt greide stamme fram noen ord foran en jente. Har riktgnok prøvd en del ganger, men antar at min tidligere needy holdning har avslørt meg. Nå føler jeg meg allerede mye mer konfortabel med det hele, og selvbildet mitt er i ferd med å endre seg.

 

Nå skal jeg kose meg med resten av boka,og dere kommer garantert til å høre mer fra meg her inne. Føler en ny vei har åpnet seg for meg her, jeg må bare våge mer. :new_woot:

Lenke til kommentar

ja har en kompis jeg pleier og gå ut med, men det som skjer vær gang er at han kommer i prat med folk,

og på en måte bare stenger meg ute, å det ender med at jeg sitter der som en jævla dust og ser på. Artig at du nevner det med at jeg har lest alt for mye og sitter med hjernen proppet full med alt for mye info så jeg ikke klarer og slappe av osv, kompisen mente pressis det samme.

 

skjer merkelig nok ganske ofte ja , at vær gang jeg går med hatt eller andre items. er det bare negativ oppmerksomhet jeg får, fra gutta i hvertfall, liker og gå slik bare for og skille meg litt ut i fra resten av hønse flokken:P, men hvorfor får jeg al den negative oppmerksomheten fra resten av gutta? noen som har svar på det? har den uvanen at jeg tenker at det er meg som person det er noe galt med,

 

 

Setter pris på svar Raijin, så takk skal du ha

Endret av charisma
Lenke til kommentar
ja har en kompis jeg pleier og gå ut med, men det som skjer vær gang er at han kommer i prat med folk,

og på en måte bare stenger meg ute, å det ender med at jeg sitter der som en jævla dust og ser på. Artig at du nevner det med at jeg har lest alt for mye og sitter med hjernen proppet full med alt for mye info så jeg ikke klarer og slappe av osv, kompisen mente pressis det samme.

 

skjer merkelig nok ganske ofte ja , at vær gang jeg går med hatt eller andre items. er det bare negativ oppmerksomhet jeg får, fra gutta i hvertfall, liker og gå slik bare for og skille meg litt ut i fra resten av hønse flokken:P, men hvorfor får jeg al den negative oppmerksomheten fra resten av gutta? noen som har svar på det? har den uvanen at jeg tenker at det er meg som person det er noe galt med,

 

 

Setter pris på svar Raijin, så takk skal du ha

 

 

Når vennen din er i snakk med andre sets så gå bort til han, snakk litt med han og be han introdusere deg for de han snakker med. Hvis du føler at han fortsatt "stenger" deg ute bør du snakke med han om det evt. ditche han.

 

Når det gjelder det med peacocking tror jeg det hjelper hvis du trener opp et sterkere inner game. F.eks ser du nerden i klassen gå med noe litt annerledes vil du mest sannsynlig synes det er teit, men går "mr. confidence" rundt med det, vil du mest sannsynlig synes det er kult.

Lenke til kommentar

Ja du har helt rett i det, skal ta en prat med han om dette. får bare håpe han tar det på alvor. er ikke akuratt drømme wingen når han stenger meg ute slik, men inser jo at jeg må ta et par grep selv også.

 

Når det gjeleder det andre du skriver har du nok et poeng der og, men de man går i klasse sammens med har man jo dannet et bilde av i en lengere periode, så det du egentlig sier er at de ser på meg som en "nerd" ved første møte ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...