Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817234daf

Det her lykkepratet ditt, Ni kon, er jeg ikke helt enig i. Og ikke dra erfaringskortet bare fordi du er eldre enn meg. Lykken kan være stabil. Det har den i hvert fall vært for meg det siste halvåret. Og den lykken avhenger kun av meg selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Uansett har man gjennom denne tråden lært en rekke ting om kvinner, og det i seg selv er veldig viktig. Kvinner har 7 kommunikasjonssentre i hjernen, mens menn har kun et. Kvinner oppfatter sublime signaler langt bedre enn menn, de er oss overlegne under kommunikasjon og de legger merke til detaljer.

 

Så når jeg snakker om utssende er jeg opptatt av en rekke faktorer:

 

- Stil

- Antrekk

- Oppførsel

- Hygiene

- Kroppsholdning

- Fysisk utseende

- Kommunikasjon

 

Så fysisk utseende betyr nok litt, dog ikke så mye som enkelte skulle ønske..

Alt kommer i grunn an på hva du legger i utseende. Jeg mener at utseende er inntrykket du får av en person, helheten. Du sier det jo selv.

- Bra kroppsholdning (rak rygg mm.)

- Bra ansiktsholdning (hvordan man bruker ansiktet)

- Humør

- Seksuell komfort (kan vises med tonefall, øyne mm.)

- Bra hygiene, pene klær, fin hårfasong, sminke osv.

- Osv..

 

Alle viktige. Jeg kjenner blant annet en som faktisk har en veldig atletisk og flott kropp, men som får seg selv til å virke veldig lite attraktiv ved dårlig kroppsholdning, dårlig stil, freaky personlighet og needy oppførsel.

 

Men som du sier: om du ser ut som et rasshøl i ansiktet er ikke det noen grunn til å ikke gjøre noe med alt det andre.

 

Angående keyboardjockeys så er jeg en selv, og prøver ikke skjule det. Jeg gjør dog masse for å forbedre livet mitt, og jeg har forandret meg enormt de foregående årene, men når det kommer til sjekking har jeg så godt som ingen praktisk erfaring. Kanskje jeg prøver meg om noen år.

 

 

Det jeg sa om at den peneste dama jeg noen gang har sett gikk hånd i hånd med en feit, skalla, stilløs fyr er helt sann. Hun var heit, han var feit. True Story. Men jeg kan selvfølgelig ikke vite om det var broren hennes eller whatever.

Lenke til kommentar

Jeg har levet singel hele livet , og er fantastisk lykkelig med det. Grunnen for det . Er at jeg styrer dagene selv. Gjør va jeg vil. Kan drive med hvor mange og hvem som helst av damer . Får jeg konsentrert meg om mine jobber og prosjekter. Friheten til å velge . Kan vell si leve et ego liv ;)

 

Når man setter seg inn i PUA. Og lever livet som et spill. Er det helt utrolig hvilken makt man får. Mye mental som gjelder med attraccion osv. Jeg jobber mye med salg , og alle gode selgere er gode sjekkere :) Fordi det er mange av samme prinsipper. Man tar kontrol over sine tanker og får høy leve glede. Dette reflekterer på andre

Lenke til kommentar

Status rapport fra igår:

 

Var ute på byen. Første gang på 2 uker. Å starte med å bygge opp min sosial status med engang. Gikk rundt å prate med alle kjente og slo til en prat i sosiale sirkler. Spanderte 2 runder i baren , totalt 14 pils. På mine kompiser , bygge litt hight value . Etterhvert ble det en del dansing. Da møtte jeg på min kollega , som jeg har aldri gjørt noe med. Men vi har alltids flørta. Prøvde å close henne med meg hjem. Med å si " Du skal ikke sove hos meg i kveld?". Ho bare " Du vet va det ender med?". Jeg bare "nei , va da?" . Ho " at vi har sex". Jeg bare " Va er probleme med det?" . Ho " Du er så full , vist du kommer i morgen å sier det er det greit". Da tenkte jeg bare at jeg la henne på hvil , så evt close henne utenfor utestedet når det stengte.

 

Det gikk til stengetid , og jeg gikk ut. Da ringte ho dama jeg f.closet for 2 uker siden , og spurte om vi kunne møtes . Jeg bare " jaja , kommer snart ". Men jeg ville ha større utfordringer. Så en dame som satt ved en benken. Gikk bort til ho og vennina , der vennina sto ovenfor å pratet med henne. Jeg kom bare bort selvsikker " Greit om jeg slår meg ned på benken ?". Ho bare " Ja , går fint det ". Så hilse jeg på henne og ho sa hun viste hvem jeg var og hvor jobbet. Ho hadde sett meg i avisen. bla bla... Da kjørte jeg bare rett på closing , spurte om hun ikke sku bli med meg hjem å sove lissom. Ho bare nei det tørr jeg ikke . Spurte jeg hvorfor det ? Da sa hun " fordi du er sånn kar som tror du kan få hvem du vil . Da sa jeg " Skal love deg det ikke blir noe sex eller fysisk kontakt vist du blir med". Ho bare " haha , det tror jeg ikke på ". Da sa jeg " Jeg utfordrer deg , kom igjen så skal du få se . Skal jeg faen meg bevise deg! ". Røyste meg opp fra benken å demonstrerte for henne.

 

Så da closet jeg henne. Dro vi hjem til meg. Kjørt jeg samme med comfort style som alltids. Ca 40 min med bare kose prat før vi gikk til sengs. Men skal bemerke det at det var ikke lett. Flere ganger nevnte hun at jeg var bare etter sex og var en kar fikk alt jeg ville. Med å slå av et par gode historier og slippe noen tårer klarte jeg å lurer meg unna det. Klarte ikke å f. close henne da når vi gikk til sengs. Så ble frustert.. Ho bare " Vi har en avtale , kan ikke bryte den ". Da gikk jeg ut å lagde meg en grandiosa og slappet av med en cola. Så gikk jeg til sengs igjen og f.closet henne morran når vi stod opp.

Endret av Vizzy
Lenke til kommentar

Jeg er litt nysgjerrig på "f-close neste morgen". Ikke direkte relatert til Vizzy, men generelt:

En ting er i "kampens hete" på natta/fylla å få noen med seg hjem og til sengs.

Men det er vel ikke selvsagt at de skal være klar neste morgen i edru tilstand og?

 

Selv om hun vil kline med deg kl 02, er det ikke sikkert hun er like frisinnet kl 10 dagen derpå vel?

For min egen del, om jeg har rotet med ei på natta, ser jeg det ikke uten videre som naturlig å begynne å kysse på henne før hun skal dra på morgenen, eller om jeg treffer henne på tirsdagen? Er det det for deg/dere?

Ei jeg har rotet med flere helger f.eks, har jeg truffet i edru tilstand flere ganger og overnattet hos, men ikke rørt henne "på den måten", det har kun skjedd i fylla. Kan jeg anta at det er helt ok for henne at jeg kysser osv på henne en vanlig onsdag fordi det var greit på div. fredag og lørdag beruset?

Lenke til kommentar

Ja, jeg føler egentlig det er den gjengse oppfatningen. At man ikke har noen selvsagt "rett" eller carte blanche til å bryte intimgrensene hennes dagen derpå eller i ettertid uten å begynne helt på nytt på en måte.

Altså, en kjæreste eller etablert FB kan man tafse eller kysse på om man vil, man har en slags "rett", men jeg mener ikke denne retten er tilstede med one/two/three-nighters eller fylle-FBer?

Lenke til kommentar

-Kommer med en rettelse på det med spanderingen. Vi satt en gjeng på 8 stk ved et bord å koset oss. Så spanderte jeg en runde med øl for å være hyggeli ;) Blir nok ikke å kjøpe seg venner , når vi er så gode venner fra før. Men en sjelden overaskelse husker folk. Så til en annen gang blir jeg spandert på. Var mer gleden , og feiret noe jobb greier

 

-Det med f.closing når du står opp. Er en feeling du må ta, på hvordan det står. Hun var veldig kosete når vi sto opp. Så jeg bare strekte det litt lenger hele veien , tilslutt f.closet henne når hun var kåt nok.

 

Det ved å kysse. Synes jeg det er greit å kysse dem før dem skal dra hjem ellerno. Det gir jo comfort og trygghet. Vist du bare ligger der og sender henne ut døra . Blir ho jo ukomfortabel med situasjon og drar med en rar feeling. Men det er jo individuelt hva man tenker selv i tid framover. Om man evt. kunne tenkt å rotet med henne ved et annet tilfelle også.

 

Jenter liker å kose . De liker å kysse , er jo det samme for oss. Men om jeg møtte denne dama fra igår tilfeldigvis i byen i morgen på en handletur. Så blir jeg jo ikke å kysse henne. Kan evt. kysse henne på kinne.

 

Bruker aldri å ha problemer med når vi står opp. Eneste probleme er at når de prater . Så blir det mye slikt " Du har for mye selvtillit" , "du får vell hvem du vil" , "bare ute etter sex", "du tror du er så deili osv". Da bruker jeg bare å le og komme med en artig kommentar.

Endret av Vizzy
Lenke til kommentar

Morrasex rules!

 

Sex midt på natten når begge eller den ene er beyon er ikke akkurat konge. Morrasex derimot er fantastisk. Genialt opplegg Vizzy.

 

Noen er opptatt av at andre skal spandere: fuckem!

Snyltere er det værste jeg vet. Det skal falle naturlig at noen spanderer på deg eller du spanderer på andre. Har selv kjørt et par runder fordi det er naturlig. Er dette en del av deg så kjør på, er det derimot uvanlig for deg så la det være...

Lenke til kommentar

Daniel, jeg er med på den, men er det selvsagt at man er "tillatt" å ta/kose på morgenen derpå?

Vizzy: Det er ikke nødvendigvis ukomfortabelt uten kos/kyss på morraen? man kan f.eks spise frokost, og kjøre henne hjem med en klem? Det jeg tenkte opprinnelig, var at det faktisk kan føles ukomfortabelt for henne om du prøver å kysse/etc henne.

 

Det bunner bare i at jeg mener holdningene kan endre seg fra beruset til edru tilstand, og at noe som er greit på natta ikke trenger være det på morraen. Jeg sier ikke at det er slik, jeg bare mener det kan være det.. Fortell meg gjerne at det ikke er slik, det er bare positivt. ;)

Endret av toth
Lenke til kommentar

Det er dagen derpå ALT avgjøres om hun skal bli ltr eller en fb (eller ei du ikke kjenner)

 

For min del tar jeg ikke med meg hjem ugler som ikke ligner grisen (dog har jeg som alle andre noen warpigs på samvittigheten, men de tilhører sjeldenheten). Så uansett om du vil ha et ltr eller en fb, må man bare ha sex om morran. Og hvis du er så syk at du ikke våkner opp litt kåt må du bare oppsøke lege :)

 

Morrasex FTW!

 

En annen ting er at om morran er Testosteronet på topp, mens insulinet er på bunn. Man er rett og slett naturlig klar for sex! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...