Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Gjest WonderWonder

Sukker.no:

 

Når en lager seg profil der bør en med en gang legge inn bilde og beskrivende tekst - fylle profilen skikkelig godt ut?

 

Hvordan bør en ta kontakt? Korte setninger med spørsmål eller kommentere bilder? Hva er Deres beste erfaringer med åpningsreplikker på slike sider? Hva funker?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er veldig få jenter på sukker.no på min alder(18) som har sånn superbruker så blir lite å sende meldinger dessverre, det viktigste er å skille deg ut. Ikke spør om msn elns så tidlig, ikke skriv klem og alt det dritet der, ikke virk desp. Du kan kort nevne noe om profilen hennes/bildet hennes, f.eks om hun har litt annerledes hår kan du si at det var kult uten å spørre spørsmål så får du sikkert svar.

Lenke til kommentar

Jævlig kult, er i militæret nå, og gjett hva jeg finner ut. Joda, ene fyren på rommet mitt driver med PU, og har Ross Jeffries som sin guru. Morsomt å diskutere game over fyringsvakt, fem pluss grader (ja, det er så fuckings kalt her oppe) ,mens de andre gutta ikke skjønner en dritt. Nå skal det sies at vi begge er i et forhold, for jeg er forelska. Men men, er uansett ikke så mange muligheter til å sarge her, men jeg får da øvd på øyekontakt. Jeg som syntes det var skummelt å holde øyekontakt med jenter, prøv å hold det med en løytnant du får fem minutters strekk av!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_random_*

Hei, har et lite problem med dama. Ho er veldig attraktiv, og det er nå 5-6stk som vil ble sammen med henne. Anyways, ho kommer med tester på meg hele tiden, som er veldig irriterende.

 

Før vi ble sammen var det ho som måtte "underkaste" seg formeg, men nå føler jeg det er omvendt. Jeg tør ikke helt svare tilbake på testene hennes, fordi det er såpass mange som liker henne og jeg er derfor redd for at hun skal slå opp til fordel for dem. Dette irriterer meg fordi jeg vet jeg driter meg ut på å ikke være alpah male.

 

Et eksempel i stad var at jeg hadde lovt henne å sende melding, men jeg sovna på bussen så jeg glemte det. Hun ringer derfor opp å sier" Fint at du sender melding til meg da, og legger på". Noe inni meg VET at jeg bare skal drite i å reagere på den meldingen, men jeg bare følte jeg måtte skrive unnskyld, og beklage på meldingen for å ikke la ho blir sur.

 

Dog så liker hun meg fortsatt selv om jeg har begynt å være litt for "nice guy", så vet ikke om hun liker det eller ikke.

 

Testene kan være alt fra når jeg sier: " Glad i deg", så kommer ho med " Ja du gjør vel det og blabla". Og i sted sa jeg " Gleder meg til å se deg", så svarte hun med " Ja du gjør vel det, jeg skal på fest da så kan ikke treffe deg akkurat da". Egentlig så burde jeg bare ha lagt på telefonen da, men jeg valgte å ikke reagere i det hele tatt.

 

Etter at ho så at jeg ikke reagerte på noe av det ho sa, sa ho unnskyld for at ho var sur osv, og at ho var kjempe glad i meg.

 

Greia er at disse "testene" kommer HELE tia, og jeg begynner å bli dritt lei.

 

Noen tips om hva jeg bør gjøre? Ho mest sånn i fylla.

Lenke til kommentar
Hei, har et lite problem med dama. Ho er veldig attraktiv, og det er nå 5-6stk som vil ble sammen med henne. Anyways, ho kommer med tester på meg hele tiden, som er veldig irriterende.

 

*snip*

Haha, litt av ei bitch du har finni deg. Fordet om ho sikkert er den peneste i hele 8.klasse så må du ikke la henne behandle deg jævlig. På tide å vise hvor skapet skal stå ;)

Lenke til kommentar
Dette irriterer meg fordi jeg vet jeg driter meg ut på å ikke være alpah male.

Hvis du har funnet deg ei dame du må underkaste deg for, eller oppføre deg som alpha male for å beholde, bør du kaste henne ut av livet ditt - hun er ikke verdt deg. Og måten hun oppfører seg ovenfor deg på er veldig dum, for begges del.

 

Sett deg ned med henne i edru tilstand og fortell henne akkurat hva du føler. Vær deg selv, er det ikke godt nok for henne bør du ikke involvere deg med henne bare fordi hun er fin. Du er vel ikke akkurat på leting etter en prydbusk å gå rundt med?

Lenke til kommentar

Da har jeg startet jakten på sommerformen 2009 :fun:

I samme slengen startet jeg jakten på min ltr.

 

Mission:

Se drit fit ut i mai 2009 samt funnet min ltr

 

 

 

Hvordan:

 

Eget program som starter opp om en uke med en 5 delt program. Bygge masse frem til jul. Kline inn deffen fra januar frem til mai, samt legge om programmet fra februar...

 

Når det gjelder damefronten har jeg som mål å lese MINST 2 nye bøker hver måned. Snakker her om bøker som ligger på topp 10, slik at jeg har mer å prate om. Skal minst lese 2 se & hør i mnden og minst 3 dameblader.

 

Skal avslutte alle mine nåværende FBs innen 1 mnd, for så å holde meg ren til den rette møtes. Skal ikke ha sex på første daten, uansett.

Den rette skal wines og dines og jeg skal virkelig kjenne på følelsen før vi hopper til køys. Skal ikke innlede forhold med henne dirkete, men la oss gli sammen over tid... minst 5 mnder...

 

 

Wish me luck

 

Eirikeb: Kos deg med minusgrader snart. Det blir værre og værre. Dessuten er det ikke noe problem å holde øyekontakt med befal. De folka er stort sett tapere, og kan ikke brukes til noe fornuftig her i verden. Som alle vet er krig ufornuftig, og millitæret er en uting.

Lenke til kommentar

Blir borte fra oslo til fredag. Stikker til Dokka av alle steder.

Fredag er det afterparty eller no med N.E.R.D. på Cosmo, og lørdag var det bursdagsfest for Dankwah.

 

Har håp om en knall helg. Videre utover sensommeren flytter jeg til sentrum i Oslo, og starter på noen missions som er mer eller mindre sinnsykt hardcore, og har satt meg noen mål for neste år som er mildt sagt ambisiøse.

 

Skys the limit!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...