Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Jeg har store problemer med enkelte ting innen sjekking/ og relasjoner i forhold til damer - det fører ofte til at jeg blir ganske nedbrutt da de forhold/relasjoner ender ut i intet - og det skjer alltid.

 

Jeg kan møte jenter (skjer ikke så ofte) - og de (si 2 i det siste relasjoner jeg har hatt) svinner helt bort.

 

Traff igjen ei jeg hadde noe på gang med for 3 år siden. Vi hadde det helt topp sammen - danset ut og alt bare topp. Fikk liksom veldig god kontakt. Sendte en melding neste dag, men fikk ikke noe som helst svar. Hun informerte om at hun ville være helt opptatt neste dag og at hun skulle reise bort kort tid etter det.

 

Ellers har jeg vært i lag litt med ei annen jente - ikke sammen, men datet litt - har alltid ledet til kyssing mot slutten. Det forholdet der har også stoppet helt opp - jeg kan jo på en måte ikke alltid være den initiativrike fyren? Eller må jeg det? Sendte en melding - ikke noe direkte spørsmål til henne og, men kom aldri noe svar....

 

Er sms en bannlyst greie - bør en aldri bruke det for henvendelser - eller bør en gjøre det på en spesiell måte?

 

Ville satt EKSTREMT stor pris på tilbakemeldinger på dette - da det driver meg til vannvidd - hva bør jeg gjøre etc. for å få ting mer i gang..... og for å skape meg langvarige relasjoner - slik som eks. Ni kon klarer der f.eks. 2 damer kommer for å gratulere med bursdagen.......

 

Tja. Jeg har jo ikke langvarige realsjoner da de ikke varer over flere år. Har korte intense forhold jeg, og trives egentlig med det. Men jeg har jo også sagt at jeg er på jakt etter mitt LTR. Hun skal bare finnes først...

 

Jeg aner derimot svært lite om deg til å råde deg, men jeg tror du lider litt av følgende symptomer:

 

Sitat post #1 av Unique:

 

3 myte: "Kvinner er det ultimate som kan skje"

 

Setter kvinner foran seg selv, og tror det å få en kvinne er det ultimate som kan skje.dette fører til en needy holdning mot kvinner. De setter kvinner på en pidestall. Tror dere kvinner liker å bli satt på en pidestall? Nei...! Noen kvinner liker sikkert å bli plassert på en pidestall, men det vil ikke føre til at hun blir tiltrukket av deg. De vil føle at du er der for å suge verdi ut av de, og det dreper attraction.

 

 

Min erfaring er som følger: om man fokuserer på en kvinne og tror hun er alt, vil man skremme henne bort. Er man derimot en som har mange baller i luften faller det nå og da en ball ned i kurven...

 

Eks fra sukker.no

 

Jeg har en horde damer som jeg svarer i hytt og pine hver gang de sender melding. Jo teitere svar jeg har, desto mer intresserte blir de. Jeg sender aldri melding til disse, da jeg ikke har noen interesse av de, men de sender meldinger daglig med dill og dall. Treffer jeg derimot en jeg virkelig liker, er det lett å krysse en linje der jeg faktisk skriver noe så urteit at hun legger meg i bunken med "totalt uintressante menn" :(

 

Men jeg vet lite om alderen din etc, men en bootcamp med Unique kan jo være et sted å starte. Å innrømme at man har problemer er hvertfall et steg i riktig rettning. Men nå har jeg skrevet noe og ønsker også velkommen til tråden, du som snart skal bli casanova :)

 

 

snip

 

Velkommen tilbake..

Intet varer evig, så heng med å lær for snart trenger du all kunnskap du kan få :)

 

Uansett: gratulerer med din sjebne. Jeg hadde min i Bergen, men det gikk ikke helt som jeg ønsket. Dog finnes ikke "den rette", men derimot "de rette" :)

 

Jeg har en god mulighet på en på jobben, men er dette noe som man virkelig bør styre unna? Tenker ikke på noe forhold, men heller en "sommerflørt" før jeg drar til syden og vekk til FHS til høsten.

 

Jeg har ikke noe problem med ONS, men jeg kunne gjerne trengt noen tips på fb-frame, hvordan man skal oppføre seg rundt denne personen slik at hun forstår at jeg ikke er ute etter noe forhold.

 

Don't put your pen in the company ink :)

 

Ja, jeg har nettopp registrert meg på sukker, men jeg antar at man ikke kommer noen vei der før man har blitt supermedlem?

 

Sukker er som real life...

 

Du må stå litt på å skape happenings. Å ha en passiv profil betyr ikke at damene strømmer inn døra .)

 

Mitt tips:

 

Lag en bra profil med litt bilder

vær aktiv

Finn den stilen som passer deg .)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er sms en bannlyst greie - bør en aldri bruke det for henvendelser - eller bør en gjøre det på en spesiell måte?

 

Ville satt EKSTREMT stor pris på tilbakemeldinger på dette - da det driver meg til vannvidd - hva bør jeg gjøre etc. for å få ting mer i gang..... og for å skape meg langvarige relasjoner - slik som eks. Ni kon klarer der f.eks. 2 damer kommer for å gratulere med bursdagen.......

Spørsmålet ditt er av ganske "stor" art, med tanke på sjekking og relasjoner. Relasjonene er jo noe som KAN komme som et resultat av mer aktiv sjekking f.eks på byn, men det er jo ikke alltid tilfelle. Andre ganger møter man kanskje noen i sosiale sammenhenger gjennom felles venner hvor man kanskje ikke må være LIKE aktiv på sjekkeren.

 

Jeg slet mye med det samme som deg. Føler jeg er blitt ganske så mye bedre på det området nå. Traff en del jenter, men det ble liksom aldri noe. Tilslutt ble det til at vi bare ble venner, eller at jeg brøt kontakten. Følte at ikke jeg trengte flere venner, ville jo ha dame! Men, uten at jeg helt var klar over det på det tidspunktet var akkurat det også problemet mitt. At jeg ikke fikk til noe gjorde meg også veldig usikker i forhold til damer, noe som ofte ødela muligheter i seg selv.

 

Nå er det ikke sikkert du sliter med det samme, men poenget er at det skinner veldig igjennom at man er på jakt etter dame. Og ja, damer/jenter merker sånt. Da fremstår man fort som needy, og det er lite attraktivt. Drit i hva som skjer, blir det noe mer mellom dere så er jo det bra. Hvis ikke, så ta det iallefall ikke personlig. Det kan være andre ting enn deg som er årsaken. Akkurat sånn som med førstnevnte hos deg. Hvis hun sa det kvelden dere var ute, så var hun sannsynligvis ikke ute etter å starte noe forhold da. Hun var bare ute og hadde det gøy.

 

Ellers så er sms langt i fra en bannlyst greie. Kanskje noen mener det, men det gjør i allefall ikke jeg. Jeg har også brukt msn og facebook med suksess. Hvis jeg tar kontakt en av de følgende dagene etter jeg møtt noen på byn, så nevner jeg aldri noen date/finne på ting i den første meldingen i allefall. Sjelden i melding nr 2 heller. Det jeg pleier å gjøre er å bruke f.eks noe kult som skjedde kvelden vi møttes og/eller en god dose humor. Framing er brukt mye her inne. Du er den kule gutten, hvor så hun må vise deg at HUN duger. Får jeg bare kjedelige og kjipe responser så gidder ikke jeg stresse noe mer med det. Da er hun glemt, evt opp til henne å ta kontakt videre. Og svarer de ikke på første melding så sender jeg aldri(!!) en melding nr 2. Da blir man fort needy igjen. Har faktisk opplevd at en dame svarte meg først et par uker etter meldingen jeg sendte :D

 

Skader ikke å ta initiativ til å finne på ting, bare ikke vær den som gjør det heele tiden. Da blir du en nikkedokke --> uinteressant.

Jeg er en stor fan av filmdate hjemme, men er ikke så bra hvis det er første gangen dere møtes etter en bytur. Men krever at man gjør litt innsats (at du viser interesse overfor dem) ute på byn eller første gang man møtes (sånn at man ikke bare blir en venn). Fluxfilmkveld går som følger:

1. Velg og sett på en film.

2. Se litt film.

3. Tafs/stryke litt, feks lår eller arm(er).

4. Tafs litt mer.

5. Kyss --> rotings --> who knows?

6. Filmen er ferdig.

7. Ta det videre derfra. Se det an og fortell hvor kaldt det er å sove under dynen alene :p, evt avtal ny date eller fortell at dere må treffes mer. Har alltid funket for meg, men i variende grad fra dame til dame hvor fort ting skjer.

 

Har brukt denne fremgangsmåten på 2 FB`s jeg holder på med for øyeblikket. Men sliter litt med at ene begynner å virke interessert i forhold :hmm:

Endret av fluxar
Lenke til kommentar

Bra post, Fluxar!

 

Ellers har jeg vært i lag litt med ei annen jente - ikke sammen, men datet litt - har alltid ledet til kyssing mot slutten. Det forholdet der har også stoppet helt opp - jeg kan jo på en måte ikke alltid være den initiativrike fyren? Eller må jeg det? Sendte en melding - ikke noe direkte spørsmål til henne og, men kom aldri noe svar....

 

Er sms en bannlyst greie - bør en aldri bruke det for henvendelser - eller bør en gjøre det på en spesiell måte?

 

Du har vel egentlig svaret foran deg. Du må være den iniativrike fyren, men alt med måte.

 

Jeg bruker SMS for å avtale videre treff og for å "vibe" litt. Med vibe mener jeg at man kan prate om alt mulig, løst og fast. Ikke vær opptatt av at meldingene dine må inneholde et visst språk, stil og så videre, da er det det lett å "get stuck in your own head".

Endret av Xtra
Lenke til kommentar
Gjest ReddForLTR

Poster denne som gjest, da det er en del kompiser på dette forumet, og en del av de vil kunne identifisere jenta det er snakk om, så safer det og poster som gjest.

 

Er ei "vennine" jeg har. I min AFC høysesong var vi litt på sjekkern (haha, jeg fikk hun med på kino, og vi holdt hender i tre minutter og jeg var i ekstase - følte meg som player.) Uansett, jeg crasha det selvsagt, hun flyttet og ble utvekslingstudent. Hun ble rundt nyttår i år en slags forsøksdukke for diverse seduction teknikker, og da han tilfeldigvis kom hjem samtidig som jeg hadde bursdag inviterte jeg henne på fest. Driter i forklare hvordan jeg gikk frem, men hun ble da med hjem. Hun dro tilbake til der hun går på skole, og er hjemme igjen nå. Har nå vært på date to ganger, og det ble det jo ordentlige dater. Første gangen forrige helg. Vi så film, kysser (jeg har begynt å mislike ordentlig roting. Jenter generelt suger jo til å kline), men får ikke closet PGA av at hennes mor er hjemme. Doh. Okay, prøver på nytt i dag. Fortsatt mor hjemme hos henne, men vi drar faktisk å bader i regnet og 14 plussgrader. Fy faen så kalt. Der går jeg selvsagt rett på, kysser, kino, tar a på puppen uten motsetninger - it's on. Men har jo faen meg ikke noen steder å close dealen. Aaaahrg. Men merket nå at hun falt litt vel inn i en slags girlfriend frame, eller virket sånn. Litt vel mye leie hender og så videre. Spørsmålet mitt nå da er hvordan jeg kan sikre at jeg får closen min, uten at hun vil at det skal bli det noe mer. (noe som er latterlig uaktelt, du han ikke er kjærestemateriele, og jeg flytter nordover og hun bor rimelig langt sør..) Om to helger er logistikken sikret, og vi kan ikke sees igjen. Okay, så egentlig er alt bra. Nesten, jeg vil bare være sikker på at hun ikke håper noe mer, og helst uten å risikere å crashe closen. Det jeg har tenkt ut er noe så enkelt som å ikke ta noe kontakt i løpet av en og en halv uke, og så avtale "date" den aktuelle helgen.

 

Har en følelse av at jeg overdriver problemet rimelig mye, men tenkte at det uansett var bedre å spørre her enn å ikke gjøre det. Hjalp som vanlig også å skrive ned problemet, men kom gjerne med inspill!

Lenke til kommentar
Don't put your pen in the company ink :)

Jobber man i et større konsern med flere hundre eller tusen ansatte er ikke det så farlig, bare en holder seg unna folk på samme avdeling og andre man må jobbe med daglig. Men i små firmaer er det fy fy!

 

Ja, jeg har nettopp registrert meg på sukker, men jeg antar at man ikke kommer noen vei der før man har blitt supermedlem?

 

Sukker er som real life...

 

Du må stå litt på å skape happenings. Å ha en passiv profil betyr ikke at damene strømmer inn døra .)

 

Mitt tips:

 

Lag en bra profil med litt bilder

vær aktiv

Finn den stilen som passer deg .)

Skal gi jernet! Har ikke vært på nett-dater'n siden gamel Spray Date var operativ.

Lenke til kommentar

Vel jeg jobber på Rema og vi har vel en 20-25 ansatte eller noe slikt. :whistle:

 

Er nok kanskje ikke en god idé, men hun er rådigg, samt det er en del banter frem og tilbake.

 

(Banter = 1: to speak to or address in a witty and teasing manner)

Endret av Xtra
Lenke til kommentar
Trøsten er vel at du sikker får jobb på ICA om det skulle gå fullstendig i dass... :ermm:

 

Dette er min siste måned på Rema, da jeg skal på FHS til høsten, så det er absoluttt ingen krise hvis ting ikke funker.

 

Men jeg trenger fortsatt tips på hvordan man skal frame det slik at jeg unngår at hun tror det kan bli noe kjæresteforhold ut interaksjonen før jeg treffer henne, utenfor jobben.

Lenke til kommentar

Gleder meg til å høre om testingen din :)

 

Når det er sagt er jeg atter en gang ute å kjører følesesmessig :( Bergensjenta satta alt for dype spor, og jeg klarer nesten ikke å glemme henne. Har pøst på med jenter som for mange ville vært det ultimate, men føler intet for de....

 

Heldigvis er det ferietid, så denne gangen ble jeg reddet av en naturlig utfasing, da en tre stykker håper på forhold (selv om de vet at jeg ikke ønsker det)....

 

Har 2 kandidater denne uken, men det er ikke lett å ta meg med storm når hjertet mitt ligger et annet sted :( Faen ta følelser :( Vurderer å ta det litt easy med jakten fremover, da det bare ødelegger meg emosjonellt......

Lenke til kommentar

Nå er jeg ikke sikker på om jeg har uttrykkene helt på det rene, men jeg sliter litt med open & hook. Jeg er ikke så veldig redd for å starte en samtale, men tar meg sjøl i å ofte være helt blank på hva jeg skal si.

 

Noen her som kan gi litt eksempler på gode måter å starte en samtale med noen du aldri har møtt før? Vet at det enkle er ofte det beste, men ja... Jernteppe... :/

Lenke til kommentar

Som sagt teller innhold svært lite. Det som derimot er viktig er at du er kongurent med innholdet og at det er naturlig for deg å snakke om det....

 

En kul morsom neg:

 

Hvilket sirkus har du rømt fra? jeg kjenner selvfølgelig igjen en klovn når jeg ser en...

 

Personlig er jeg en sucker for rollespill eller så bare forsyner jeg meg av det jeg ønsker...

 

Damer merker et rollespill umiddelbart og du er rett inni varmen

 

 

Som Unique skriver i første posten må du skille deg ut. Han har satt inn to openers der også

 

 

Skal du bli flink så sett deg inn i kvinnens verden: Les det de leser, gå på shopping, lær deg deres verdier + og lær deg å gå utenfor din egen comfortsone og gå inn i state og ikke minst bli en råtass på KINO. Kino is the Shit :)

Lenke til kommentar

Så, Oslofreak, du vil bli flinkere til å være en spontan samtalepartner. Hvordan blir man flinkere til dette? Ved å nettopp være spontan i samtaler!

 

Jeg åpnet chicks hin dagen ved å si voff. Du trenger bare å si hei og fortsette med noe som du synes er jævlig kult. Ta noen newbie-missions. Ta med deg en kompis. Det er mye gøyere i begynnelsen å game med en kompis. Mye lettere å pumpe state sammen.

 

To openers jeg liker godt:

 

High Five! -> Proceed to five.

 

Hvis du får øyekontakt med en, hold øyekontakt, se på henne som om du har skjønt en vits som hun ikke har skjønt, gå bort til henne og si: "Hey! Du kan ikke se på meg sånn uten å si noe." Credit Cajun

 

 

Jepp, gleder meg, Nikon :cool:

Lenke til kommentar

Takker for tips, Ni kon og Rai... Problemet mitt er vel ikke det å ha spontane samtaler, men jeg sliter mer med å finne troverdige åpninger, spesielt hvis jeg skal gå bort til noen som jeg ikke allerede har oppmerksomheten til. Sånn som den du posta, Nikon, hvis man allerede har øyekontakt var akkurat den typen jeg hadde i tankene. Det slår meg som å være en bra open uten at man kommer med en harry sjekkelinje... :)

 

 

Litt OT fra akkurat dette... Er litt "ekstra" interessert i ei anna jente som jeg har truffet på no fester og flørta litt med, sendt litt SMS fram og tilbake, men dette går mest på kødding. Nå som det er sommer så treffer jeg henne overhodet ikke sånn "rent tilfeldig", og vi har ikke noe på gang utover litt flørting på fester (veeeldig casual, ikke no roting eller slikt). Sliter med å finne på en måte å ta kontakt på en fortsatt casual måte og få dratt henne med ut på noe...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...