Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal ta det rolig denne helgen, varmer opp til en 5 dagers neste helg.

 

Det er byfest i Lillestrøm som betyr daygame hele dagen, nightgame hele natten i 5 dager til ende.

 

Om du noen gang skal til Lillestrøm for å feste så er det neste helg som gjelder.

 

www.byfest.no

Lenke til kommentar

Kun eksamen som gjelder for min del. Trenger en sekser til for å i det hele tatt ha sjangs til å nerme meg fem i snitt, og da tenker jeg og ta opp noen fag i militutten. Har akkurat begynt på rules of the game 30 day challenge eller hva den heter, og den har da fått meg litt i gang igjen i alle fall. Kødda en del på stranda i går, og hadde det ganske gøy med ei jente, og så plutselig får jeg vite at det er lillesøstra til en kompis. Bah. Og hun som var fiin. Jaja, shit happens.

 

Byfest så jævlig bra ut, ser for meg å ta toget ned en dag, starte med daygame, dra på en konsert eller to, satse på å finne et nach, om ikke loke rundt til første tog går dagen derpå. Høres ut som en plan spør du meg : D

Lenke til kommentar

Siste dagene har vært helt ville her :fun:

 

Men kjørte et så genialt sett i går at jeg bare må dele:

 

Var på en aldri så liten privatfest i går med masse sykepleiere, leger, advokater osv. Selv om settingen er til å spy av, er faktisk alle disse menneskene veldig hyggelige. Leiligheten kokte over av mennesker og det var rimelig varmt der inne. Derfor samlet folk se på kjøkkenet da dette var det kaldeste rommet.

 

Jeg kommer spradende inn med Champisen og som vanlig står folk og prater om det folk gjør på slike fester: jobben sin

Selv har jeg kjørt på med å være busssjåfør, advokat, rørlegger og alle andre yrker. Har hatt stor suksess med å være administrerende direktør i Kabal Norge (ja du vet 7ern som vi har rettighetene til og som følger med alle windows operativsystemer, de betaler jo litt til oss for hvert os de selger. Og ALLE damer må jo innrømme at de tar en kabal i ny og ne)

 

MEN her er settet. Det sto en rekke damer der inne og et par av de var kandidater til å kunne lurt meg edru. Så jeg dundrerer inn i diskusjonen med å fortelle at jeg er "kranglefant". Har du en mening, vil jeg mene det motsatte. Og alt dette bare pga at jeg er en "sucker" for "make-up-sex"

 

"Make-Up-Sex" er nemmelig et helt genialt konsept hvor man krangler, sloss, gråter, banner, hisser seg opp og etter alle disse emosjonelle utbruddene har man da helt vilt bra sex.

 

Det morsomme med dette var jo at damene tok denne med en gang og fyrte inn masse erfaringer og deltok aktivt i å forme historien min. Gutta som var der ble litt sjokkerte, og kom liksom aldri inn i samtalen. Minst 4 damer var helt ville om å prate om dette temaet og tilslutt fortalte jeg ikke en historie der, men jeg var selve historien :)

 

 

Det fine var at jeg isolerte da en av kandidatene og kjørte på med "skuespill" der vi krangla. Og når man kjører dette skuespillet vet jo begge at det blir sex etterpå. Og når du poengterer dette sier du gjerne:

 

Faen så kranglete du er da. Og for å si det slik, det blir sex. OG DEN SEXEN bør være jævlig bra ;)

Lenke til kommentar

Edit:

 

Glemte å legge til at jeg fikk nummer og hun dro hjem for å gjøre seg klar. Men da jeg skulle dra til henne møtte jeg tre gode venner av med: JIM, JACK og JOHNNY. Dette kombinert med at frøken Champagne kom på besøk også var dermed opplevelsen av tid og rom totalt fraværende. Glemte hun og endte på drunk calls på vei hjem. Ringte ikke henne, før i dag.

 

Hun lurte på hvor jeg ble av. Og jeg sa at hun var så kranglete at jeg ikke turte dra hjem. Vi tar dog en date i kveld :)

Lenke til kommentar

Hadde en kongedag i går.

 

Ute med PUM, og var i hovedsak han og jeg som skulle kjøre. Møtte et par andre idioter på Andys som absolutt skulle være med. No biggie. Men de burnet set etter set helt til vi splittet litt senere på kvelden.

 

Dro på Johns. Møtte fetter som har akkurat startet med game. Kjører noen demo-sets for han før jeg mistet PUM og må finne han igjen. Drar forbi Hard Rock og der sitter det et 6 set med sinnsvakt heite jenter. Åpner, hooker og tar tlfnret til hun ene der.

 

Så stikker jeg på Fridays for å finne PUM. Han var ikke der.

 

Fuck it! Jeg ringer en wing. Heldigvis var en annen jævlig god wing av meg rett i nabolaget og han var ikke vond å be.

Drar han inn i settet, amoger han ene som var der så han ble sittendes som en fin "wallflower" og se vi ha det gøy.

Min wing stikker på johns, og jeg isolerte mitt target inn på HR.

 

Drar ho videre til Johns.

 

Boys, I think I'm in love. (ikke ta dette FOR bokstavelig btw)

 

Satan og herlig hun var. Måten hun bevegde seg på, øynene hennes, måten hun var feminin på osv... SATTAN!

Jeg ble for første gang etter pu virkelig blown away. Endelig en skikkelig high-value jente!

 

Så nå er det oppfølging som gjelder.

 

Får se hvor dette bærer hen.

 

 

Tlfsamtale mellom Ni Kon og PUA kl 4 om natta:

 

Nikon: "Pua, hvor er du?"

PUA: "På nattbussen. Men dude. I think I'm in love"

Nikon: "Er du skada eller?"

 

:p Lol

Endret av PUA
Lenke til kommentar
Tlfsamtale mellom Ni Kon og PUA kl 4 om natta:

 

Nikon: "Pua, hvor er du?"

PUA: "På nattbussen. Men dude. I think I'm in love"

Nikon: "Er du skada eller?"

 

:p Lol

 

Jeg må nesten bare si det, din søt-tiss.. Få senne denne high value jenta di;)

 

menne.. back to the shitt jeg skulle si..

 

Tlfsamtale mellom Ni Kon og araa kl 0425 om natta:

 

Ring ring..

araa: Hallo... ....Ni Kon ??? Hallo?

....tripp trapp, noen som går bort over veien..

 

araa legger på og zzzZZzz videre..

 

wtf?:p

Endret av araa
Lenke til kommentar

Ble dessverre noen drunk calls i natt :(

 

Dog er "skuespill" sjekking noe jeg definitivt skal utforske mer. Når jenta tar på seg en rolle kan man jo forme henne slik man ønsker. Dog blir det nok ikke make-up-sex skuespillet mitt med det første. Men jeg har funnet ut at når man først snakker om sex kan man ta den helt ut.

 

3:50 ut i denne starter et genialt skuespill

http://www.youtube.com/watch?v=lFnX5S9Fr4c

 

Damer catcher fort et slikt opplegg og de elsker å være med. Skal se hva jeg finner på neste gang :fun:

 

 

Uansett:

 

Hvordan er stemningen for å diskutere nettsjekking i denne tråden?

Lenke til kommentar
Hvordan er stemningen for å diskutere nettsjekking i denne tråden?

 

Skulle gjerne diskutert det litt mer siden jeg driver litt med det nå. Det er jo en del lettere å forholde seg til i begynnelsen og gjerne mye lettere å skaffe en date hvis man gjør det på riktige måten da. Gjennom dette kan man jo møte litt flere jenter og kanskje bygge litt selvtillit og miste litt AA til senere gaming tenker jeg.

 

Slik har ihvertfall jeg lagt opp løpet litt om dagen. Har laga meg noen profiler på forskjellige nettsteder. Har for planer å skaffe meg noen FB's etter hvert og noen bekjentskaper og dater for å praktisere materialet jeg har lest og sett. Jeg er rimelig utsulta pga AA for tiden og er en smule smålei dårlig sexliv og ikke minst mangel på erfaring og AA. Derfor fant jeg ut at nettsjekking er et veldig fint sted å begynne. Er litt lettere når man ser gjennom mailer og chat hva som faktisk fungerer, som eksempelvis C&F, kødding og leking osv. AA hindrer meg som oftest fullstendig i live situasjoner her og går derfor denne veien med nettsjekking først.

 

Det har vært snakket lite om det her så jeg håper noen kan dele noen erfaringer.

 

Jeg har funnet ut at korte, rett på sexprat mailer fungerer dårlig. Det å legge ut litt om hva som tiltrakk fra profilen hennes, blanda med litt humor og så fortelle litt om meg selv (ikke for mye og ikke sånn at det høres stakkarlig og desp ut) fungerer bra. I tillegg til noen ord som indikerer at jeg er sikker på hun leser mailen og svarer. Begynte vel så vidt med dette i går og fikk svar med en gang når jeg brukte det oppsettet. Men tror jeg burna litt på svaret mitt etterpå, det blei for mye dill dall prating og forklaringer og det fungerte heller dårlig :p

Lenke til kommentar

Nettsjekking er artig. Men, det bør ikke brukes på begynnerstadiet. For hva er det som skjer. Man sliter med AA, kommer opp med mange logiske grunner for ikke å gå ut og så tenker man at man alltids kan bedrive nettsjekking, trygt og godt bak skjerm og tastatur. Det er så mange aspekter ved game man går glipp av ved nettsjekking.

 

Nettsjekking bør aldri bli et substitutt for vanlig gaming, men noe man prøver seg på når grunnlaget er lagt.

Lenke til kommentar
Nettsjekking er artig. Men, det bør ikke brukes på begynnerstadiet. For hva er det som skjer. Man sliter med AA, kommer opp med mange logiske grunner for ikke å gå ut og så tenker man at man alltids kan bedrive nettsjekking, trygt og godt bak skjerm og tastatur. Det er så mange aspekter ved game man går glipp av ved nettsjekking.

 

Nettsjekking bør aldri bli et substitutt for vanlig gaming, men noe man prøver seg på når grunnlaget er lagt.

 

Poenget er jo å få de med ut på date da. Ikke sitte å bare sjekke på nett. Det er hovedsakelig for å komme i lett kontakt med andre single. Jeg for min del kan ikke skjønne hvorfor det er negativt så lenge det er møtet og daten man er ute etter. Skjønner at det kan bli negativt å bruke skjermen som "skjerm" hele tiden. David D anbefaler jo å begynne på nettet hvis man har problemer. Poenget er jo å få til en date fort som f... og så når man først har møtt de så har man jo ikke skjermen lengre, da blir det jo samme sak, bare at man sparer seg for den verste AA ved at man har en avtale allerede om å møtes. Dette er noe jeg akter å prøve i førsteomgang ihvertfall for å bli litt tryggere på konversasjon med damer osv. Målet er jo å bygge litt erfaring og gjerne litt selvtillit gjennom dater fått gjennom nettet for så å kjøre approches etter hvert som erfaringen og dermed selvtilliten sitter litt bedre. Mulig jeg tar feil når det gjelder dette og at det ikke vil hjelpe i det hele tatt, men skal ihvertfall prøves.

Lenke til kommentar

Sure, du vil bli mer og mer selvsikkert. Men, hvorfor ta det i så små biter når du kan booste selvsikkerheten mye mer ved å game på vanlig måte? Selv var jeg ganske innadvendt før, og fant det mye lettere å uttrykke meg skriftlig enn muntlig. Du tvinges ikke til å ta gamingen like mye på strak arm når du sitter bak en skjerm. Dessuten må du basere deg utelukkende på verbal kommunikasjon.

 

Men, det største aberet for min del: Fleksibilitet.

Jeg vil ikke være avhengig av å fikse datene mine på nettet før jeg kan treffe dem. Jeg vil: Se en chick, bestemme meg for å pule henne og gå bort og ordne det.

 

Seff, du har ikke tenkt å være låst til nettdating resten av livet. Men, utviklingen din vil skyte så mye mer fart hvis du tar tak i deg selv, går ut og gjør noe med frykten din.

 

Ta et newbie-mission når du føler at det er vanskelig å gå bort til folk. Haha, jeg har en kompis, Morten, som slet mye med approach anxiety. Så istedetfor det trauste, gamle si-hei-til-alle-missionet gikk vi rundt og sa bø! til chicks som kom mot oss. Haha, priceless!

Hun ene hoppet en meter bak!

 

Og da tenker du sikkert: "Å så teit, det gidder jeg ihvertfall ikke å gjøre".

 

Det er her kjernen i problemet er. Jeg var selv veldig bundet av social conditioning. "Alltid ta hensyn til andre fremfor deg selv". Det handler om å gi faen, slippe seg løs og ha det gøy! Med andre ord pumpe state. Etterpå gikk vi rundt og ropte highfive og fivet med alle vi traff på -> Kino right from the start ;)

 

Ta et newbie-mission. Takle frykten din head-on.

 

 

Raijin

Endret av Raijin
Lenke til kommentar

Høres veldig morsomt ut Rajin og det er definitivt noe å prøve. Det som jeg tenker er at hadde jeg bodd i oslo eller bergen så hadde disse tingene vært litt lettere. Bor i en by hvor jeg kommer mest sansynlig til å møte de samme jentene på andre, tredje og fjerde dagen jeg går og gjør dette. Ser for meg at det ville sett en smule rart om jeg hadde gått rundt og sagt bø til alt og alle på fjerde dagen. High five høres forresten morsomere ut og er noe som ikke trenger å se så teit ut heller.

 

Edit : Har dessuten ikke så dårlig tid kjenner jeg. Stressa fælt de første mnd'ene da jeg begynte å lære om PUA, men orker ikke stresse mer. Det gikk bare ut over andre viktige ting i livet. Og det er jo ikke meningen.

Endret av Skalle
Lenke til kommentar

Må være utrolig kjipt. Familien min bor i Bergen, så det er der jeg oppholder meg i ferien. Ellers bor jeg i Hamburg, en by med et folketall på 1.8 millioner! Så ja, jeg kan drite meg helt ut for så å skyve det vekk med "Pfft! Kommer aldri til å møte dem igjen". Men det er tydeligvis ikke tilfellet for din del. Haha, høres nesten ut som et sted hvor du prøver deg på en

og neste dag ved middagsbordet har mor fått høre det fra den lokale bingo&tekstil-klubben.

 

Men, hvordan gamer du? Sånn jeg har forstått det gamer du helst på natt. "Det som skjer i fylla, blir i fylla".

 

Alt handler om prioriteringer. Vil du absolutt fikse denne delen av livet ditt så er det ikke noe gale ved å ofre andre ting. Selv foretrekker jeg å ta det litt på si. Bruke det til å ha det gøy. Jeg er ikke så fan av det å gå ut og "trene". Det får det til å høres ut mer som en byrde enn en glede.

Lenke til kommentar

Skalle:

 

Slikt suger. Bodd på et slikt sted selv i alle år, men det er faen meg bare å flytte.

 

I dag er en fantastisk dag. Fått enda en coach tilgjengelig samt at min mentor, den levende legenden, er tilbake i oslo etter et halvår i statene. Til helgen har vi bootcamp igjen som blir kanonfet, og om et par uker igjen skal jeg og PUM forelese på blindern.

 

Denne sommeren blir fuckings SICK!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...