Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Over til noe annet,

surfa litt på Backstreet Boys-videoer her i sted :whistle: , og kom til å tenke på noe;

hvorfor ble disse så populære? Damer liker tøffe menn, men i disse videoene oppfører de seg som sårbare følelsesbomber. likevel er ble de superpopulære.

Hva er psykologien bak dette?

 

Social Proof og preselection

 

De sang bra. De fikk videoer med damer (dette har bla mystery også diskutert tidligere), damer ser de har damer, damer vil ha de...

 

Menn vil være de fordi de får damer...

 

Det er en sirkel mao

Lenke til kommentar
Gjest Basiller

Noe som har slått meg.

 

Når man har seg med så mange, er jo sannsynligheten for å få kjønnssykdommer, eller å gjøre partneren gravid ganske stor.

 

Kondom gir ganske stor beskyttelse, men absolutt ikke 100%. Sist jeg hørte, tror jeg det var 80% mot kjønnssykdommer og 98% mot graviditet.

 

Har dere noen teknikker for å sikre at dama er fri for basiller i underlivet, eller om hun går på pillen? Hva gjør dere for beskyttelse?

Lenke til kommentar
Hehe, såeh, hersketeknikker, personangrep og lite flatterende personkarakteristikker viser selvberskelse å at man mestrer situasjonen?

 

Mohaha, så ufattelig lavmåls. :D

 

Jeg må si jeg er litt nysgjerrig på deg, Sony. Jeg tok meg den frihet å pløye gjennom alle innleggene dine i denne tråden, og bortsett fra et par løse påstander om at man ikke "er seg selv" så er ikke argumentasjonen din direkte vanntett.

 

Du forklarer så vidt jeg kan se aldri hvorfor du syns det vi driver med er manipulasjon, løgn og bedrag, du benytter enhver sjanse til å komme med stort sett ubegrunnet kritikk og du forsøker hele tiden å komme ut på toppen ved å latterliggjøre motstanderne, undergrave integriteten deres, påpeke det du tydeligvis mener at "alle" burde se og slenge om deg med ironiske bemerkninger om ting du mener er "galt".

Dessuten har du den irriterende uvanen at du stort sett ignorerer eller unngår motspørsmål og forsøk på forklaringer, så når vi er inne på hersketeknikker har du selv brukt et pent utvalg av dem i denne tråden.

 

Og i tilfelle du skulle dra "jeg gjør det fordi dere gjør det"-kortet - når du selv bruker teknikker du kritiserer oss for å bruke, er du da egentlig noe bedre? Hvorfor ikke være så stor som du tydeligvis gir inntrykk av å ville være og bare la det ligge?

 

Litt on topic (laaang post)

 

Referat fra helga - hadde som mål å eksperimentere med sosial vibing og pushe komfortgrensene mine når det gjelder å sosialisere.

Jeg har lenge slitt med at jeg ikke åpner fordi jeg føler jeg har det så bra med meg selv at jeg ikke trenger å åpne noen, noe som forståelig nok har gitt tamme resultater. Så, i går bestemte jeg meg for å pushe komfortgrensene på det området og være så sosial jeg bare klarte.

 

Det hele starter i køen, da ei snerten brunette med litt for mye brunkrem (ærlig talt, gulrotfarge er'kke pent) stadig dytter borti ryggen min.

Jeg snur meg og sier "Hey, hva er dette for noe? Påkjørsel bakfra?" og får null respons mens hun glor ned i bakken. Herfra er det stream-of-consciousness som gjelder, alt flyter på magisk vis og jeg følger opp med "Døh... Uhøflig også? Sjenert kanskje?".

Hun fniser smånervøst og svarer til slutt ja.

Jeg fluffer litt, kjører litt KINO, adopterer henne som lillesøstera mi og drar henne inn i et rollespill der jeg er eneveldig diktator over en barkrakk og trenger en diktatorinne (er det et ord egentlig?:p) for å holde styr på verden. Vi blir skjønt om at vi kommer til å overta hele festen fra hjørnet vårt og styre hele kåken ved stengetid.

 

Jeg kommer på en eller annen måte inn på at jenter ofte sjarmerer seg fram i køen, drar et par tørrvittigheter om det og ender med at hun tar hånda mi og trekker meg framover i køen. Sweet :mrgreen:

Vi fortsetter ned til garderoben, småprater om alt og ingenting og verden er fin og rosa. Mister henne på vei opp i baren, men who cares... Jeg er ute for å ha det gøy.

 

Svinser rundt, nyter livet og småprater litt rundt omkring. Støter på ei søt lita brunette som etter hvert spør om vei til dassen. Jeg peker og svarer "rundt hjørnet", men hun går rett fram og ned trappa istedet, noe hun kommer tilbake og kjefter på meg for når jeg et par minutter senere står i dasskø selv.

 

Hun må tydeligvis og blir med fyren foran meg i køen inn på dassen, noe jeg finner hysterisk morsomt. Bedre blir det ikke da fyren kommer ut og nestemann går inn mens dama står og tørker labbene. Jeg er i self entertaining-modus og ler meg halvt ihjel, noe som får dama til venstre til å lure på hva jeg ler av.

Jeg svarer "livet", noe hun tydeligvis mener er feil. Jeg skal visstnok svare "damer" istedet. Jeg erter henne litt og melder at jeg ikke er som alle andre, og vi plaprer i vei til dama og fyren som var på herresida kommer seg ut. Fluffer litt med henne også, selv om hun leker sint fordi hun mener jeg har lurt henne, og vi ender med å skilles med et lankerist og en presentasjon.

 

Onward, brave Raven.

 

Surre, preike, hilse, "Hey, hva skjer?", surre, high five, surre...

Drar litt situational slapstick på ei som står foran et speil og studerer rumpa si (fin rumpe forresten :D). Viser seg at noen har sølt øl på henne og hun sjekker situasjonen. Fluffer litt der også, vi enes om at det var bra det ikke var rødvin og forsvinner hver til vårt.

 

Åpner ei blondine som står og fikler med telefonen sin med "Kan du ringe en snøplog?" og hinter til alle folka som står som en sildestim foran baren. Ikke helt vellykket og jeg forsvinner fort videre, men jeg måtte bare prøve. Som en fotnote har jeg aldri åpnet folk med telefonen framme før fordi jeg har antatt at de er for opptatt til å snakke, men nå måtte jeg bare prøve...

 

Vimser videre, åpner ei dame med bart på røykeplassen og preiker litt skit bare for å holde meg varm. Åpner brunetta ved siden av også idet hun skumper borti meg, og blir blåst ut tvert. Jeg kunne kanskje vært litt mer fintfølende enn "Jeg veit du har lyst på meg. Slutt å klå!", men jeg syns iallfall det var morsomt.

 

Treffer igjen dama fra dasskøen innpå flere ganger også, nå sammen med ei ganske brukbar blondine i noe som ser ut som ei flådd diskokule, evt ringbrynje. Hun spør meg hvordan jeg har det hver gang, og i et inspirert øyeblikk svarer jeg "Livet er så bra at jeg får ståpikk, baby!", noe som tydeligvis var artig ;)

Hun blir mer frampå etter hvert også, og det skal stadig klemmes og tafses. Fine greier for kino-eskalering, og på slutten av kvelden står jeg ganske tett inntil henne med hendene godt rundt livet hennes.

Feiger ut på avslutningen så det blir ikke mer enn en klem, men siden jeg allerede var ganske langt utenfor den vanlige komfortsonen så ga jeg faen.

 

Drar fram litt slapstick-PU igjen på slutten av kvelden, da Diskokuledama står og titter ut vinduet. Stiller meg på beste teateralske måte opp bak henne, titter over skulderen hennes og speider i samme retning som hun selv gjør. Spør om hun ser noe spennende, drar et par tørre vitser om gud vet hva og får et klaps på skulderen i retur. Ser da mitt snitt til å teste en rutine jeg har sydd sammen, og sier til henne at jeg bruker å ta en klem for sånt noe.

Hun ser skeptisk på meg, men jeg bretter ut armene og gir henne et "kom an"-blikk og like etter har jeg et stykk hot blondine hengende rundt halsen. Sweet ;)

 

Så, alt i alt en meget brukbar kveld for min del.

Endret av Raven_Heart
Lenke til kommentar

Kan vel slenge kort ut om min helg og.

 

Fredag:

 

Møtte en gammel elev av meg som trengte wing for kvelden. Satt hjemme og vorset og ble relativt søpplefull. Konge..

 

Tenker at nå må jeg bremse, så stoppet å drikke. Løper til bussen med to pils i hånda. Knuser den ene på vei opp, og kutter meg i fingern. Konge...

 

Bomma på bussen.. Fuck...

 

Får haik, snakker med hun om sex... Utveksler nre og kommer meg på båten. Der møter jeg et tidligere target (en 4'er i flg min skala.. En LETT 9.5 for de som bruker den andre..), med type.. Isolering, går på båtdekket og knuser den andre ølen min.. great..

 

K-close.. Så vidt jeg husker...

 

Jeg går ned, hun følger.. Jeg glemte at jeg skulle møte min elev på brygga der jeg kom fra, og tok båten tilbake... Oooog tilbake til Oslo igjen. Drar på "vors" hos en kompis, vekker han, er spydig og drittsekk, og flyr på byen...

 

Jeg var i en trøtt og "jeg er så seriøst IKKE interessert i noe i kveld" - Frame...

 

Hooker opp med en annen wing av meg, og staten føyk til himmels... Drar på karaokebar...

 

Ser den fineste snella der, omringet av "chode hill". Altså en 5-6-7 chodes som alle ville forsøke seg på henne...

"De er så snille" tenker jeg, mens jeg legger planen om hvordan jeg skal dra hun. Jeg så at kjærsten hennes var i lokalet, og jeg gir tegn til wing om at han må få han ut av veien.

 

Jeg går på dansegulvet. High-fiver og har det konge. Den andre wingen min går til eieren av utestedet og forteller at vi er partyfiksere og vil møte han etter stengetid.

 

I mellomtiden har jeg det konge med hele dansegulvet. Får tonnevis med IOIs fra target.

 

Target sitter på bordet ved siden av meg, og stedet skal til å stenge...

Jeg ser i sidesynet at hun reiser seg opp for å gå med en 3-4 folk, og jeg åpner hun.. Hun hooker og har et sånn "Endelig snakket du til meg" utrykk...

 

Vennene ble lei av å vente, så de stakk. Min wing fant en cougar og går ut med hun...

 

Jeg står ute med target og har heavy bantering med henne.

 

Viber, ler, koser oss, hun biter meg i pikken, hun forsøker å stjele framen min, men hun hadde fikk ikke lov.

 

 

På dette tidspunktet begynner hun å jage meg... Perrrff..

 

Så hører jeg masse sirener og drit, og ser wingen min komme med sitt target. Hun grein og blødde fra trynet...

 

"Hva faen X! Jeg sa dominant og ledende, ikke voldelig!" og vi alle lo.. utenom hans target...

 

Wing og cougar setter seg i politibilen og kjører av gårde...

 

Time for extraction.

 

Trasker gjennom karl johan. Push-Pull, kvalifisering og kalibrering... Moro.

 

Dro hun på "horesafari", som har blitt en fast greie når jeg tar targets gjennom Karl Johan.

 

Hjem til hun. Glory days...

 

I går:

 

Sov ikke et sekund den natta...

 

Vorset... Sovnet ved tastaturet...

 

"Glory days"... Lol...

 

I dag har jeg bare hengt med PUM og chilla'n ;)

 

Sett film og hatt en girls night in.. .

Endret av PUA
Lenke til kommentar

Jeg bæsja så sinnsykt på leggen i går. Er intet mindre enn skamfull. Føler at hele min respekt for meg selv som mann har forsvunnet. Fullstendig.

 

Kjørte som sagt helt rolig helg, fikk tøtta jeg holder på med til meg i 11tia i går. Preiker skjit, har det generelt godt (vi er vel igjen mer eller mindre på vei inn i noe seriøst... vi får se hvordan det blir med russetiden). Vi blir til slutt trøtt og bestemmer oss for å køye.

 

Kjører kåthet-på-boks-greia mi, og vi er i gang. Kjører litt standar oppvarming og så peiser jeg på g-punktet, hun var dog litt sår etter forrige økt så brukte bare en finger denne gangen. Hun nærmer seg orgasme som betyr at jeg øker tempoet enda mer - var en litt freaky og uvant stilling så begynte etterhvert å få krampe i armen.

 

Det hele endte med at fingeren var i litt feil posisjon på vei inn igjen, og bommet altså så vidt på hullet. Det man må ta i betraktning er at dette var en finger i høy hastighet med ganske mye kraft bak seg... Stakkars jente.

Lenke til kommentar

Man. Den er kjedelig.

 

Du skal være litt forsiktig med å stimulere en sår vagina for fort.

Det jeg ofte gjør, siden g-punktet er såpass langt ute, så tar jeg to fingre, med en teknikk vi har døpt "rock on" (hvor hånda er i rocketegn), og dytter ned mot bakerste veggen, og stimulerer deepspot i stedet... Hun vil bli så våt noen ganger, og kåt, at hun glemmer hun er litt sår..

 

Men da må du tåle en del whining dagen etterpå... :)

Lenke til kommentar
Man. Den er kjedelig.

 

Du skal være litt forsiktig med å stimulere en sår vagina for fort.

Det jeg ofte gjør, siden g-punktet er såpass langt ute, så tar jeg to fingre, med en teknikk vi har døpt "rock on" (hvor hånda er i rocketegn), og dytter ned mot bakerste veggen, og stimulerer deepspot i stedet... Hun vil bli så våt noen ganger, og kåt, at hun glemmer hun er litt sår..

 

Men da må du tåle en del whining dagen etterpå... :)

Kjenner godt til rock on - velbrukt her i gården :p

 

Tro meg det var ikke for fort, bruker lang tid på oppvarming og før jeg kommer til the real deal. Men tenk deg en negl kjørt i høy hastighet (har alltid klipte negler, men med den kraften og alt... *riste på hodet* ) fra hullet og opp mot cliten. Det går rett og slett ikke bra uansett hvor mye oppvarming du har i bunn xD

 

Pirret henne forsåvidt nok til at det ble litt moro når vi våknet da ^^

Lenke til kommentar
Men tenk deg en negl kjørt i høy hastighet fra hullet og opp mot cliten.

 

Au...

 

Kort og greit.. Har bomma litt sånn før jeg og, og responsen har vært "laber"...

 

Tenk deg en hard manndom i høy hastighet fra hullet og inn i analen istedenfor..

åfyfaenihelvete..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...