Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

De aller fleste grupperinger som føler seg unike på et vis har jo litt såpeopera og interne intriger. Man kunne kanskje ønske at folk som mener de har gode kunnsakper om sosialdynamikk o.l visste bedre, men det er vel sjeldent tilfelle.

 

AtW

 

Jeg trur mye av årsaken til dette er at alle ønsker å holde korta tett til brystet hva gjelder sitt eget opplegg eller egen metode. Og sjøl om markedet for desperate/nysgjerrige/frustrerte unge menn kan virke tilsynelatende ubegrensa, er det selvsagt kniving om studenter og deltakere på kurs som også ligger til grunn, og da er det jo ekstra viktig å framstå som sjølve svaret og veien og the works. Ikke spesielt alfa å bruke hersketeknikker og umodent taskenspill mot konkurrentene, men men... :)

 

Dette gjelder jo alle bransjer, PUA-"bransjen" er ikke unik i så måte, man sloss ofte om de samme kundene.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vil bare si takk til PUA for denne fine guiden ;) For jeg har lest litt her støtt og stadig, og i går ble jeg og jentegjengen "utsatt" for en nybegynnende PUA og hans wingman. Morsomt :p men de var ikke så flinke da, hehe.

 

Hehe, nybegynnende? :!:

Skulle ønske de hadde hatt bilder av seg selv her ;)

Lenke til kommentar
Vil bare si takk til PUA for denne fine guiden ;) For jeg har lest litt her støtt og stadig, og i går ble jeg og jentegjengen "utsatt" for en nybegynnende PUA og hans wingman. Morsomt :p men de var ikke så flinke da, hehe.

 

Hehe, nybegynnende? :!:

Skulle ønske de hadde hatt bilder av seg selv her ;)

Ja, ikke akkurat PUA som er på forumet, men pick up masters eller hva de som driver med dette kaller seg :p

Lenke til kommentar
Ikke galt i å prøve seg, alle har jo vært nybegynnere engang. Hvorfor avvise dem?

Finnes vel litt sjarm i det uansett.

Hvem sa noe med å avvise dem da? Han ene fikk jo nr til venninda mi tilslutt! :p;)

 

Haha, seriøst.. hadde en som hadde drivi PU sjekka meg opp skulle jeg såå lekt med, gi han alle signalene på IOI's forså og avvise han totalt når han skulle gjøre sitt final støt *flire* Verden er heeerlig..

Men sånn generelt, så synes jeg bare det er herlig at en del av den mannlige befolkningen lærer seg kunsten for å få jenter til å føle seg virkelig bra i deres selskap..

Lenke til kommentar

Jeg ser ut til å ha et problem.. et problem med å gå ut i byen eller drive med PU ute i byen.. Når jeg er på fest (hos noen) foreksempel, så er jeg selvsikker og kjører på og ender opp i high state og har det toppers. Når det gjelder å gå ut i byen derimot, så finner jeg alltid på noe for ikke å dra. Vet ikke hvorfor, prøver å overbevise meg selv om at denne gangen så drar jeg ut, men det skjer ikke. Nå som jeg har blitt tjue så føles det enda verre å ikke gå ut. Huff, trenger en wingman, sårt. Ingen i sandefjord som leter etter en wingman?

Lenke til kommentar

Er ei jente som jeg har hatt fått endel ioi eller hva dere kaller det. Kino og alt er der.

Hun ringer meg av og til og sånn og viser litt insiativ alltid glad og bli når vi møtes osv. Men istad lå vi to og så på film, også var det ei jente på tven som jeg kommenterte at var litt tynn, og henne er ikke akkurat så veldig tynn. Ikke sånn feit, men ja bittelitt chubby. Mulig hun kan ha blitt sur for det? Selv om det ikke var negativt ment mot henne. Virka først som hun ikke ble sur eller noe, men vi skulle liksom ut på byen, og hun var skikkelig gira på det. men sånn 15 min etter den kommentaren fra meg når vi da først endelig skulle stikke ut var hun plutselig trøtt og det var så vidt jeg fikk henne med ut å ta en røyk, hun sa hun ville sove og at jeg kunne gå ut aleine. Men hun ble med ut tilslutt og hun virka sånn halvsur, altså prata litt og virka glad, men når hun skulle hjem og vi skulle si hadet, var det knapt så hun gadd og si hadet, eller hun virka sånn halv careface/sur i stemmen når hun sa det.

 

Sendte henne melding om det var noe galt og om vi skulle finne på noe imorgen, men fikk ikke noe svar. Mulig hun ikke så den da, siden det begynner jo å bli ganske seint. Altså før har hun virka sånn dritglad hele tiden og når jeg var litt sliten/sur tok hun alltid å ordnet opp og viste at hun brydde seg men nå blir jeg bare forvirra.

 

Men skjønner ikke at hun kan ha tatt seg nær av kommentaren heller, hun påpekte at hun på filmen var så pen, så sa jeg at hun var litt tynn. Hun har jo ikke dårlig selvtillit såvidt jeg veit, så trodde ikke hun skulle bli sur. Men ser ingen annen grunn for at hun ble sånn. Hun begynte også og kommentere meg også, jeg har litt fuglebryst sånn at brystkasse stikker ut. Da skulle hun liksom helt random begynne å prate om gutter i bar overkropp :S Og kommenterte hvor fine de var på filmen osv. Hun kommenterte ikke meg direkte, men hvorfor i helvete skal hun plutselig ta opp det :S

 

Det jeg sitter å tenker er at hun er lei meg, eller ikke liker meg men kun utnytter for å kunne bli med på fester og sånn, selv om jeg ikke vet helt. Spessielt når hun ikke svarte på meld heller, for hvis hun brydde seg så ville hun vel ha svart. Begynner seriøst å lure, for de fleste gangene hun tar kontakt er faen meg i helger når vi skal ut og sånn.

Hun ringer jo og spørr om vi skal finne på ting på ukedager, men føler at dette er for å skjule at hun kun vil komme inn på fester med meg, eller holde vennskapet/whatsoever vedlike. JA! jeg vet jeg tenker for mye :(

Lenke til kommentar

Okej, du tenker mye, da skal jeg analysere dette litt også: Hvis hun er litt dæljete, og du påpeker at dama hun synes er fin på film, er litt tynn, er jo tonen avgjørende. Hvis du sa det som at hun er for tynn (for din smak), trur jeg det er usannsynlig at det var det hun blei sur for. Hvis du sa det sånn at hun kunne misforstå kommentaren med at du egentlig sa at joda, du skjønte hvorfor hun synes dama var fin, fordi hun er litt tynn, så er du på tynn is.

 

Uansett, hun har åpenbart reagert på noe som har skjedd, og sannsynligvis er det som du så innsiktsfullt nevner, denne vektkommentaren. Du skjønner det, mange mennesker gir ofte inntrykk av å ha det helt strålende med seg sjøl, men så fort folk de har trudd "bedre" om, begynner å snakke om det såre punktet, uansett hvor lite tilsikta det måtte være, så er liksom hele relasjonen ødelagt. Det hele kan selvsagt tilbakeføres til personens dårlige sjølbilde, men det er lettere å bare trekke seg unna dem som pirker borti problemet enn å faktisk måtte konfrontere seg sjøl.

 

Hadde jeg vært deg, hadde jeg trukket meg unna litt. Du har gjort ditt ved å ha gitt henne muligheten til å fortelle deg hva som er galt, noe hun valgte å ikke gjøre. Hva du enn gjør nå, må du IKKE beklage vekt-kommentaren, for da viser du jo bare i enda større grad at du er opptatt av vekt (i alle fall i hennes hode). For alt du veit, har det ingenting med dette å gjøre, men er hun vrang, så la henne være vrang aleine.

 

Og hva er egentlig motivasjonen din med henne? Det har du vel egentlig ikke fortalt? Hvis problemet nå er at du er redd for å ha tråkket henne på tærne, og har litt vansker med å orke at folk er sinte på deg eller ikke er superfan lenger, så er det noe du bare må vende deg til. Ingenting påbyr folk å like hverandre, og i mine øyne er det enormt frigjørende å slippe å gjøre alle til lags hele tida. Det er ikke dermed sagt at man ikke skal oppføre seg som folk. Og vektkommentarer i nærheten av ei chubby dame er uansett en god ting å slutte med... ;)

Lenke til kommentar

Jeg er jo glad i jenta, derfor vil jeg ikke at hun skal være sur på meg. Jeg vet den kommentaren kanskje var litt dum, men jeg synes selv at jeg sa den på en ganske uskyldig måte og synes det er merkelig at hun skal reagere på det. Hun er ikke sånn feit liksom bare bittelitt chubby, men dere veit jo hvordan jenter er, har de 1 kilo for mye tror de jo at de er kjempefeite. Og selv om hun er litt chubby så er hun ganske atraktiv hos guttene og er veldig pen sånn ellers.

 

 

Synes det bare var litt rart når hun hadde mast på meg om at vi skulle dra på byen og at hun plutselig innen et kvarter blir drittrøtt og et helvete å få med seg ut døra. Kan ikke si jeg husker og ha sagt/gjort noe annet hun kunne bli sur for.

 

 

Jeg kommer til å trekke meg unna ja, får se om hun ringer meg igjen snart. Vet ikke hva jeg skal si isåfall, for kjenner jeg henne rett later hun som om ingenting har skjedd og er like blid igjen. Smiler, gir komplimenter, flørter og er i high state som dere kaller det. Sånn er hun faen meg alltid, uansett hva som har skjedd dagen før osv så føler jeg hu er litt falsk. Ingen kan vel være glade nesten hele tiden?

 

 

Vær gang jeg har sagt noe galt.. ja det har skjedd før at jeg i fylla feks har tenkt litt for lite over hva jeg har sagt så pleier hun bare å legge på tlf og ikke gidde å svare. Sånn er det alltid når hu blir sur, når hun tilslutt tar tlf tar det liksom 5min å ordne opp så skjønner ikke helt problemet. Når hun ikke gidder å ta tak i problemer som dette får meg til å tenke at hun bare gir faen og ikke bryr seg om meg. De gangene jeg tar opp face to face legger hun seg liksom helt flat, for da kan hun jo ikke stikke av, men når jeg prøver å ringe feks er det jo ganske enkelt og late som om hun ikke hørte den.

 

 

 

Synes det egentlig er jævli rart at hu reagerte på det, for hu er sjelden vrang til vanlig. Og føler at jeg har gjort/sagt værre ting før uten at hun har blitt så sur, derfor føler jeg at det ligger noe annet bak. Og når hun samtidig ikke gidder å svare så :|

Lenke til kommentar

Hvis jeg har forstått det rett så hadde du og hun "vors" hos deg, noe hun tok initiativ til. Så når dere skal ut så blir hun "trøtt" og vil legge seg. Hun skjønner at du ikke skjønner hva hun vil og blir dermed oppgitt. Er du sikker på at hun ikke vil at du skal ta det et steg videre og vise litt mer initiativ. Kanskje hun begynner å gå lei dersom du legger opp til (ubevisst) å være i vennesonen?

Lenke til kommentar
Jeg er jo glad i jenta, derfor vil jeg ikke at hun skal være sur på meg. Jeg vet den kommentaren kanskje var litt dum, men jeg synes selv at jeg sa den på en ganske uskyldig måte og synes det er merkelig at hun skal reagere på det. Hun er ikke sånn feit liksom bare bittelitt chubby, men dere veit jo hvordan jenter er, har de 1 kilo for mye tror de jo at de er kjempefeite. Og selv om hun er litt chubby så er hun ganske atraktiv hos guttene og er veldig pen sånn ellers.

 

Synes det bare var litt rart når hun hadde mast på meg om at vi skulle dra på byen og at hun plutselig innen et kvarter blir drittrøtt og et helvete å få med seg ut døra. Kan ikke si jeg husker og ha sagt/gjort noe annet hun kunne bli sur for.

 

Jeg kommer til å trekke meg unna ja, får se om hun ringer meg igjen snart. Vet ikke hva jeg skal si isåfall, for kjenner jeg henne rett later hun som om ingenting har skjedd og er like blid igjen. Smiler, gir komplimenter, flørter og er i high state som dere kaller det. Sånn er hun faen meg alltid, uansett hva som har skjedd dagen før osv så føler jeg hu er litt falsk. Ingen kan vel være glade nesten hele tiden?

 

Vær gang jeg har sagt noe galt.. ja det har skjedd før at jeg i fylla feks har tenkt litt for lite over hva jeg har sagt så pleier hun bare å legge på tlf og ikke gidde å svare. Sånn er det alltid når hu blir sur, når hun tilslutt tar tlf tar det liksom 5min å ordne opp så skjønner ikke helt problemet. Når hun ikke gidder å ta tak i problemer som dette får meg til å tenke at hun bare gir faen og ikke bryr seg om meg. De gangene jeg tar opp face to face legger hun seg liksom helt flat, for da kan hun jo ikke stikke av, men når jeg prøver å ringe feks er det jo ganske enkelt og late som om hun ikke hørte den.

 

Synes det egentlig er jævli rart at hu reagerte på det, for hu er sjelden vrang til vanlig. Og føler at jeg har gjort/sagt værre ting før uten at hun har blitt så sur, derfor føler jeg at det ligger noe annet bak. Og når hun samtidig ikke gidder å svare så :|

 

Fra mitt ståsted og hvordan du fremmer denne saken så indikerer dette på ei vanskelig jente, og da bare blinker det ei varsellampe over hodet mitt; konflikter.. Virker jo som at det lett vil oppstå konflikt, og ut fra det du sier så har dere en del av det?

Vær litt mer selektiv i ditt valg av jenter, om hun virkelig ikke ser at hun selv behandler deg uretferdig så tja.. da har hun lite selvinnsikt. Om det da ikke er som EB_veyron over her sier.

 

Om jenter sier: ingenting er det alltid noe;) Som et eks. ved enkelte tilfeller kan jeg behandle han jeg er intr i uretferdig. Men dette er noe jeg ser det med engang, får drit dårlig samvittighet, ber om unnskyldning og snakker heller ut med han om hva jeg føler.. På den måten er kommunikasjonen alltid åpen og veldig ærlig. Å drive slik dere holder på er jo langt fra "sunt" i mine øyne. + at jeg trekker meg unna drama-boys med engang, det skal mye til for at det blir noe bra ut av det.. Tror det samme gjelder jenter ;)

Endret av araa
Lenke til kommentar
Ikke galt i å prøve seg, alle har jo vært nybegynnere engang. Hvorfor avvise dem?

Finnes vel litt sjarm i det uansett.

Hvem sa noe med å avvise dem da? Han ene fikk jo nr til venninda mi tilslutt! :p;)

 

Haha, seriøst.. hadde en som hadde drivi PU sjekka meg opp skulle jeg såå lekt med, gi han alle signalene på IOI's forså og avvise han totalt når han skulle gjøre sitt final støt *flire* Verden er heeerlig..

Men sånn generelt, så synes jeg bare det er herlig at en del av den mannlige befolkningen lærer seg kunsten for å få jenter til å føle seg virkelig bra i deres selskap..

Du synes det er bra at menn prøver å lære seg å få jenter til å føle seg virkelig bra i deres selskap, men allikevel hadde du mindfucka en hvis han hadde øvd seg på nettopp dette med deg? Fornuftig.

Lenke til kommentar

Haha, seriøst.. hadde en som hadde drivi PU sjekka meg opp skulle jeg såå lekt med, gi han alle signalene på IOI's forså og avvise han totalt når han skulle gjøre sitt final støt *flire* Verden er heeerlig..

Men sånn generelt, så synes jeg bare det er herlig at en del av den mannlige befolkningen lærer seg kunsten for å få jenter til å føle seg virkelig bra i deres selskap..

Du synes det er bra at menn prøver å lære seg å få jenter til å føle seg virkelig bra i deres selskap, men allikevel hadde du mindfucka en hvis han hadde øvd seg på nettopp dette med deg? Fornuftig.

Eller så hadde hun falt for det :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...