Gå til innhold

[løst]Kan jeg søke om å bli moderator?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Heisann,

Hvordan blir folk moderatorer i grunnen? Søkte etter Diskusjon.no på google nemlig, og der sto det Er du aktiv på Diskusjon.no og ønsker du å moderere? Les mer her - Aktiver deg her...

Jeg vil gjerne "aktivere" meg. Men hvordan? Vurderer en administrator min generelle oppførsel på forumet da? Synes jeg er ganske snill  :whistle:

8912055[/snapback]

 

Det er forumstyret som velger moderatorer etter rådføring internt med blant annet eksisterende moderatorer. Det er ganske mange som ønsker å bli moderator og det gjelder å velge med omhu så brukerne på forumet blir mest mulig fornøyd med valget. I utgnagspunktet er det vi som "headhunter" moderatorer, men om man er veldig interessert så kan man sende en søknad til [email protected]. Krav som stilles er at man er over 18 år og har en viss fartstid på forumet. Det er en dugnadsjobb og vi verdsetter alle som ønsker å påta seg en slik oppgave. For mer informasjon les her:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=640139

Lenke til kommentar

Jeg har sett folk med 2000 poster som har blitt moderatorer, og andre som har 9000 uten å bli moderatorer. For å si det på en litt annen måte, uten at jeg rakker ned på de med mange poster, så kan man poste veldig mange lavmålsposter i grenseland mot spam i kategoriene hvor poster telles. Eller så kan man skrive et antall mindre, men bedre gjennomtenkte og mer givende poster for allmennheten. Antallet poster er derfor litt vanskelig å forholde seg til.

 

Jeg tror ikke antallet poster egentlig er så viktig. Hva som er mer viktig, tror jeg da, er at man har en intuitiv forståelse av hva man vil tillate på et forum og hvordan man håndterer ulike situasjoner. Man bør også forstå hvorfor man har så mange og relativt strenge regler, og hvorfor man må respektere disse, og ikke minst bør man ha kjennskap til de vanligste reglene på forumet. Samtidig bør man jo respektere andre brukere og deres meninger. Siden moderatorne har blitt tildelt makt mener jeg de faktisk må respektere andre brukere i enda større grad og holde seg objektiv med modereringen slik at ikke debatten blir 'farget' fordi moderatoren kan diktere innholdet i postene til de øvrige brukerne.

Heller er det nok ikke negativt om man er en aktiv klikker på rapporter-knappen for å hjelpe moderatorne å holde forumet ryddig.

Men vær obs, se her.

 

At de ønsker folk med lang ferdselstid på forumet har nok mer med erfaring enn antall poster å gjøre.

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Du må ha over 500 innlegg, samt ha postet siste måned.

 

Det står det når du har trykka på 'Aktiver deg her'.

 

Edit: So derfor kan ikkje eg bli moderator. Eller...? Eg er jo longt ifrå 18 år. :p

Må nok vente 5 år og 1 månad ca. :)

Endret av Mr. Sviker
Lenke til kommentar

Er nok enkelte som ikke klarer å skille mellom det å være brukermoderator og det nye brukerstyrte modereringssystemet.

 

For å bli brukermoderator har vi som krav at man minimum er 18 år ja. Det er mange forskjellige kriterier som blir vurdert når vi finner det nødvendig å utvide moderatorteamet. Å sende søknad skader ikke, da setter man i hvert fall seg selv på "kartet" og vi har mer informasjon til å kunne foreta en skikkelig kontroll. Men det er ingen forutsetning for å bli brukermoderatorer, de fleste i teamet søkte aldri om å bli det :)

Lenke til kommentar
Det der minigreiene har jeg allerede aktivert meg som.

Men jeg er bare 16 da. Pleier forøvrig å være innom forumet flere ganger daglig. Leser mye, og spammer ikke bare inn svar bare for å få opp postcounten. Derfor den er så lav.

Men da har jeg vel ikke sjans? :p

8912114[/snapback]

Hvor mange poster man har skrevet har ingenting å si, det er kvaliteten på dine innlegg som har noe å si.

 

Det står i kravene at du må være 18 år. Vet ikke om det er noen unntak.

8912132[/snapback]

Det blir ikke gitt noen unntak fra denne regelen.

 

Steffenz: Les i FAQ-en, nærare bestemt avsnittet om «Hvordan blir man moderator?».

8912213[/snapback]

 

Jeg vil be de fleste lese denne først og så spørre etterpå :)

Lenke til kommentar
Takk, da lærte jeg noe.

Men jeg sverger på at jeg lette lenge etter en slik post først altså. Vil ikke unødig irritere forumstyret, moderatorer o.l.

8923449[/snapback]

Hehe, me er jo her akkurat for å svare på spørsmål som dette, det finnes ikkje dumme spørsmål, kun dumme svar. Alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger. ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...