Gå til innhold

Folk du ikke kjenner som ringer.


C-maister

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
- Lagret nummer / nummer jeg kjenner igjen besvares, da det som regel er av alvorlig art. Men en liten klype salt, riktignok. Har et par kamerater som synes det er veldig viktig å informere meg om at de har funnet/sett noe eller bare vil prate etter et par pils.

 

- Ukjent nummer. Tas ikke første gangen. Ringer det igjen, søker jeg det opp på telefonkatalogen.

 

- Skjult nummer besvares aldri.

8910076[/snapback]

 

Ditto.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Forrige sommer så ringte det en ukjent mann fra Kautokeino eller noe sånt (sjekka nummeret)

han hadde ringt feil og han begynte og snakke i vei (veldig irriterende)

og til slutt sa han : Liker du gutter?

rart.

 

-Edit-

Fikk en spørreundersøkelse

klokka 3 om natta (anonym nummer)

og det var fra en elev på skolen.

(bare kødd selvfølgelig)

Endret av ZeroTheBird
Lenke til kommentar

Ukjente numre svarer jeg bare på hvis jeg er helt ledig. Har jeg den minste ting å gjøre på som vil være ekstra arbeid å avbryte bryr jeg meg ikke. Da får de ringe opp igjen eller evt jeg ringe opp igjen hvis jeg søker og finner ut hvem det er. Skjulte numre nøler jeg ofte med å svare i det hele tatt. I 95% av tilfellene er det tiggere fra veldedighetsorganisasjoner. Vanlige selgere er jeg heldigvis ikke plaget med da disse har skjønt poenget for lengst når jeg slenger på "røret".

Lenke til kommentar

Misforstå meg rett, jeg setter meg ikke på bakbeina og nekter å svare når det ringer et nummer jeg ikke har sett før. Men jeg gidder ikke parkere eller legge på en pågående samtale for å svare. Jeg stopper heller ikke bilen for å svare hvis jeg ikke har handsfree. Rekker jeg ikke ta den så søker jeg på nummeret så fort jeg får sjangs. Får jeg et resultat (hvilket som helst) ringer jeg opp igjen. Alt etter omstendighetene. Vet jeg noen venner er ute og farter så kan jeg ta den uansett med det i bakhodet at de kan ha mistet mobilen. Jeg får så mange telefoner frem og tilbake at jeg må bare være litt kresen for ikke å bli helt dritlei.

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Tja, jeg tar nesten aldri telefonen hvis jeg sover om natten. Syns ikke det er skummelt hvis et ukjent nummer ringer meg. Hvis samme nummeret ringer meg ofte derimot, har jeg lett for å bli en smule paranoid.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg blir ofte oppringt på sen kveld / tidlig morgen av folk fra rundt omkring i Norge og Sverige som jeg ikke har peiling på hvem er, så jeg tar ikke tlf. Sjekker opp nr, og får masse sære firmaer som driver og ringer meg.

Malerfirma, byggfirma, IT-firma, bilselgere og folk jeg generelt sett aldri har hørt om.

 

Har ikke motet til å ringe og spørre heller, så jeg ender opp med å ha en haug ubesvarte anrop fra merkelige folk jeg aldri vet hva vil meg.

 

 

Lett irriterende og litt skummelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...