Gå til innhold

noen med tips til god bleksprut?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva smaker blekksprut?

8906593[/snapback]

 

Helt nydelig. Det minner ikke mye om sjømat i smaken egentlig. Har et helt nydelig hvit kjøtt. Du bør virkelig prøve det, men styr klar av "Calamaris ala Romana" som er frityrstekt, de har en lei tendens til å bli seige og med lite smak.

 

Husk at de skal stekes som kamskjell, maks 1 minutt (litt avhengig av størrelsen så klart). Veldig godt å blande inn i salater eller spise kalde som en del av Tapas eller lignende.

Lenke til kommentar
Nei, det heter 'Calamaris Fritas'.

 

;)

8901281[/snapback]

Vanlige trifyrstekte blekksprutringer kalles bare for Calamaris btw. De du kjøper i butikken her hjemme har en tendens til å være seige og smaksløse, men Calamarisen du får servert i Hellas er god. Allikevel er det ikke noe som kommer i nærheten av å smake så godt som grillet eller stekt blekksprut med presset sitron servert på en taverna i Hellas med et glass Sprite ved siden av. :dribble:

Lenke til kommentar
Husk at de skal stekes som kamskjell, maks 1 minutt (litt avhengig av størrelsen så klart). Veldig godt å blande inn i salater eller spise kalde som en del av Tapas eller lignende.

8906857[/snapback]

 

Jepp. Om blekksprut steker for lenge så blir det gummi.

Lenke til kommentar
Husk at de skal stekes som kamskjell, maks 1 minutt (litt avhengig av størrelsen så klart). Veldig godt å blande inn i salater eller spise kalde som en del av Tapas eller lignende.

8906857[/snapback]

Har opplevd denne gummi-konsistensen noen ganger. Det er ikke veldig digg for å si det sånn!

Jepp. Om blekksprut steker for lenge så blir det gummi.

8959465[/snapback]

Har opplevd denne gummi-konsistensen noen ganger, det er ikke særlig digg for å si det sånn!

Endret av Tobo-Potato
Lenke til kommentar
Husk at de skal stekes som kamskjell, maks 1 minutt (litt avhengig av størrelsen så klart). Veldig godt å blande inn i salater eller spise kalde som en del av Tapas eller lignende.

8906857[/snapback]

 

Jepp. Om blekksprut steker for lenge så blir det gummi.

8959465[/snapback]

 

Har hørt at blekksprut enten skal steikes kjapt og varmt, eller kokes i en evighet for å ikke bli seig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...