Gjest Bruker-95147 Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 ja, her var det en sanseløs saus av ikke så kompetente pølsekokere ... Til de av dere som heller til den mere sadistiske, evneveike hangen til å ødelegge både pøser og øl, vil jeg få anbefale rause mengder selvpisking med dertil egnede ihjelkokte wienerpølser, rullet i glasskår ... Fremgangsmåte for korrekt pølsetrekking: Vann helpepper et par delte kepaløk litt buljongpulver og for den mere rafinnerte, et par laurbærblad. Dette kokes i ca. fem minutter. trekk til side kjelen, og tilsett pølsene med et lite hoppla for hvert eksemplar. La pølsene ligge under i buljongen i ca. ti minutter. Disse kan man så fortære med rause mengder kaldt øl (ja, ikke kokt øl ), ketchup, chilisaus og sennep, eller Ravigottesaus. Hilsen disse kokkene. Ps! Hvis pølsene blir seende slik ut som på bildet, så kan du trygt begynne helt på nytt, og nå venter du med øldrikkingen til du har tilberedt delikatessen helt ferdig. Lenke til kommentar
Melvin Snerken Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Med winerpølser er det ferdige når de flyter opp. Kok opp vann, når det koker skru ned varmen til det minste og hiv oppi pølser.. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Vel, det høres greit nok ut, men husk at bare rent vann under "pølsekoking" stjeler smaken fra lekkerbiskenen. Lenke til kommentar
Vannfrisk Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Vi bruker alltid kun rent vann. Tror jeg skal vurdere buljong eller noe sånt neste gang, bare for å prøve Lenke til kommentar
Der Kommissar Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Slik koker du pølser: Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt. Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser! Lenke til kommentar
SisteBert Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Slik koker du pølser: Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt. Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser! 8943066[/snapback] Er dette et forsøk på å være morsom så vil jeg informere deg at du har mislykket Lenke til kommentar
Der Kommissar Skrevet 25. juni 2007 Del Skrevet 25. juni 2007 Slik koker du pølser: Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt. Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser! 8943066[/snapback] Er dette et forsøk på å være morsom så vil jeg informere deg at du har mislykket 8943339[/snapback] Nei, det er slik man skriver at man skal steike pølsene sine, uten å virke ekstra nedsettende ovenfor kokefolket. Ser ut til at det gikk galt, og jeg terget på meg en pølsekoker Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 27. juni 2007 Del Skrevet 27. juni 2007 (endret) Pølser skal ikke kokes, de skal trekke i varmt vann/buljong. Endret 27. juni 2007 av ahpadt Lenke til kommentar
Frohman Skrevet 27. juni 2007 Del Skrevet 27. juni 2007 Har du de i vannet for lenge, i for høy temperatur sprekker skinnet når du tar dem opp. Lenke til kommentar
Lilja4ever Skrevet 28. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 28. juni 2007 Tror jeg har spist 15 pølser siden jeg startet tråden takk for svarene i alle fall, var jo lett og tilberede pølser orker ikke tilberede noe stormiddag når jeg er alene osv.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå