Gå til innhold

Det å koke pølser


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-95147

ja, her var det en sanseløs saus av ikke så kompetente pølsekokere ... ;)

 

Til de av dere som heller til den mere sadistiske, evneveike hangen til å ødelegge både pøser og øl, vil jeg få anbefale rause mengder selvpisking med dertil egnede ihjelkokte wienerpølser, rullet i glasskår ... :innocent:

 

Fremgangsmåte for korrekt pølsetrekking:

 

Vann

helpepper

et par delte kepaløk

litt buljongpulver

og for den mere rafinnerte, et par laurbærblad.

 

Dette kokes i ca. fem minutter. trekk til side kjelen, og tilsett pølsene med et lite hoppla for hvert eksemplar. La pølsene ligge under i buljongen i ca. ti minutter.

 

Disse kan man så fortære med rause mengder kaldt øl (ja, ikke kokt øl :sick:), ketchup, chilisaus og sennep, eller Ravigottesaus.

 

Hilsen disse kokkene.

 

Ps! Hvis pølsene blir seende slik ut som på bildet, så kan du trygt begynne helt på nytt, og nå venter du med øldrikkingen til du har tilberedt delikatessen helt ferdig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Vel, det høres greit nok ut, men husk at bare rent vann under "pølsekoking" stjeler smaken fra lekkerbiskenen. :cool:

Lenke til kommentar

Slik koker du pølser:

Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt.

Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser!

Lenke til kommentar
Slik koker du pølser:

Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt.

Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser!

8943066[/snapback]

Er dette et forsøk på å være morsom så vil jeg informere deg at du har mislykket

Lenke til kommentar
Slik koker du pølser:

Du tar en kjele vann, og fyller den med vann. Legg et stort og tettende lokk over, og sett den nedi kjellern. Denne skal du spare til russerne putter kjemikalier i drikkevannet vårt.

Deretter tar du fram ei steikepanne, hiver oppi en klatt smør og freser pølsene til de blir både det ene og det andre. Slik mekker man seg pølser!

8943066[/snapback]

Er dette et forsøk på å være morsom så vil jeg informere deg at du har mislykket

8943339[/snapback]

 

Nei, det er slik man skriver at man skal steike pølsene sine, uten å virke ekstra nedsettende ovenfor kokefolket. Ser ut til at det gikk galt, og jeg terget på meg en pølsekoker :hm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...