Gå til innhold

Det å koke pølser


Anbefalte innlegg

pølseKOKING sånn jeg utfører det, kok opp en haug med vann, la det fosskoke skikkelig, men ikke så mye at det koker over. sleng pølsene oppi og vent noen få minutter til de sprekker. da har du kokt pølser...

 

det skal lissom litt til å ødelegge pølser, smaker det samma uansett...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Kok opp vann til det fosskoker

2. Trekk fra plata/eller ha på minste varmen

3. La pølsene trekker i et par minutter til de blir varme

 

Thats it!

 

Skal du grille pølser så lager du små snitt over pølsene så de ikke sprekker på grillen! :)

Lenke til kommentar
Da har jeg "teh oppfølger-question":

 

Hvordan koker man egg? Jeg kunne det før i tiden, men siden jeg ikke har spist det de siste årene(!) har det blitt glemt til fordel for andre ting.

8937849[/snapback]

 

Jeg leste en gang en "forsker" artikkel på hvordan man skal koke egg. Tror det var en som het C. Williams.

 

Du skal ha lite vann, ca 1 cm høy på en litt stor kjele.

 

Skal du ha det bløtkokt kommer det litt an på egges størrelse og om den er kald (fra kjøleskap) eller har ligget ute en stund.

 

Men ca 4 - 6 minutter er best (av erfaring)

Lenke til kommentar
Da har jeg "teh oppfølger-question":

 

Hvordan koker man egg? Jeg kunne det før i tiden, men siden jeg ikke har spist det de siste årene(!) har det blitt glemt til fordel for andre ting.

8937849[/snapback]

litt viderekomment spørsmål det der :hmm:

 

mener det er:

 

bløte: 2-4 min.

harde:4-6 min.

 

meget harde(de begynner å bli litt grønn i plommen): 10-12 min.

meget bløte (nesten rå): varme dem i mikro i 1/2 min. (ikke mer!! da kan de eksplodere!! :ohmy: )

Lenke til kommentar
Ida to the rescue!  :cool:

 

Kok opp vann og ta i litt buljong. Legg pølsene oppi, og demp varmen 50%. Så skal de ligge der til de flyter, for da er de visst ferdige. Easy peasy, egentlig.

8937700[/snapback]

 

Får fortsatt ikke til! Tror du må komme hit for å hjelpe meg! :p

 

Huhuh :!: ( Hvis du ikke skjønner, så er det tull :p )

Lenke til kommentar
                    bløte: 2-4 min.

                    harde:4-6 min.

                   

                    meget harde(de begynner å bli litt grønn i plommen): 10-12 min.

Bør nok koke i 10 minutter for å bli så harde at de ikke renner utover brødskiva (hvis det er det du skal ha de på). 4-6 minutter så er de fortsatt ganske flytende.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...