Gå til innhold

Det å koke pølser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her kommer en liten "pølsekoking for dummies".

 

En pølse må imidlertid aldri kokes.

 

1. Kok opp vann.

2. Når vannet koker, dra platen av varmen og slå av platen.

3. Etter 10-15 sekunder, kan du legge pølsen(e) nedi

4. Etter 5-10 minutter bør pølsen(e) være varme nok.

5. For en ekstra piff på smaken, kan kjøttbuljong blandes i vannet før det koker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Hvor lenge skal en pølse koke før den er ferdig?? 2, 5, 10 min??

8890886[/snapback]

 

Pølser skal ikke kokes, de skal helst trekkes.

 

Jeg pleier ikke å ta tiden, men de er ferdige når de er varme. Med varme mener jeg 70C+/-, men denne temperaturen trenger ikke å være nøyaktig ;)

 

Prøv deg frem, du!

 

EDIT: Duh

Endret av Road11
Lenke til kommentar
Å koke pølser må da fadernmeg være det som er lettest å lage i verden.

8893578[/snapback]

Ok Dynejonas, takk for INFORMATION. Nå tror jeg trådstarter klarer å lage pølsene sine når du sa det.

 

Syns det var et helt unødvendig innlegg.

Ikke at mitt var noe bedre :cry:

Lenke til kommentar

Vann? Dere kan da ikke bruke bare vann!

 

Bytt ut halvparten av vannet med ei flaske øl og du får en herlig smak på pølsene. Smaker ikke så mye øl, men heller godt. Til tross for at øl er fælt funker det jævlig godt i pølsevann.

 

 

Lyst øl that is.

Lenke til kommentar
Til tross for at øl er fælt funker det jævlig godt i pølsevann.

 

 

Lyst øl that is.

8897033[/snapback]

Øl er fælt?? Du kunne ikke like godt ha satt deg ned i kirka og tegned mohammed tegninger mens du banner høylytt av full hals? :whistle:

Endret av okidoki
Lenke til kommentar

Datasmurf har helt rett, men det skal helst være bokkøl. Jeg har servert dette mange ganger for fagfolk (kurser og andre tillstelninger) og det er like vellykket hver gang.

Og husk pølser skal bare trekke ca 70 gr C i 10 minutter eller til du ser pølsene får spenst.

Har gjennom 40 år trukket noen tonn pølser så jeg mener å ha en viss peiling.

 

Ha en fin dag

 

Den gamle slakter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...