Lilja4ever Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 (endret) Hvor lenge skal en pølse koke før den er ferdig?? 2, 5, 10 min?? Endret 18. juni 2007 av Lilja4ever Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Her kommer en liten "pølsekoking for dummies". En pølse må imidlertid aldri kokes. 1. Kok opp vann. 2. Når vannet koker, dra platen av varmen og slå av platen. 3. Etter 10-15 sekunder, kan du legge pølsen(e) nedi 4. Etter 5-10 minutter bør pølsen(e) være varme nok. 5. For en ekstra piff på smaken, kan kjøttbuljong blandes i vannet før det koker. 2 Lenke til kommentar
Road11 Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 (endret) Hvor lenge skal en pølse koke før den er ferdig?? 2, 5, 10 min?? 8890886[/snapback] Pølser skal ikke kokes, de skal helst trekkes. Jeg pleier ikke å ta tiden, men de er ferdige når de er varme. Med varme mener jeg 70C+/-, men denne temperaturen trenger ikke å være nøyaktig Prøv deg frem, du! EDIT: Duh Endret 18. juni 2007 av Road11 Lenke til kommentar
Lilja4ever Skrevet 18. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 18. juni 2007 Takk for den du! Står bare ikke på kjøkkenet så alt for ofte:/ Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Takk for den du! Står bare ikke på kjøkkenet så alt for ofte:/Vel, hvis du vil ha "jentepølser", så kan du koke dem :!: Lenke til kommentar
SisteBert Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Enklest forklart. Kok opp vann med buljong og slå av platen, legg pølsene oppi og spis etter 5min. Lenke til kommentar
.Marcus Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Takk for den du! Står bare ikke på kjøkkenet så alt for ofte:/Vel, hvis du vil ha "jentepølser", så kan du koke dem :!: 8891373[/snapback] Var den litt drøy eller sto hormonene for tolkningen av det utsagnet? Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Var den litt drøy eller sto hormonene for tolkningen av det utsagnet? Var nok litt drøy, med tanke på at det er folk under 18 år her inne :!: Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Jentepølser. :!: Men dere tar feil. Pølsene skal småkoke helt til de flyter, i følge et pølsehefte fra Gilde. Lenke til kommentar
Licht Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Jentepølser er da ikke et nytt begrep, det at pølser sprekker har alltid blitt omtalt som at "de skifter kjønn" her i huset. Lenke til kommentar
Vannfrisk Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Mine pølser sprekker bare når jeg griller dem :!: Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Dere trenger et kvinnfolk med pølsekokeskillz. Lenke til kommentar
Lilja4ever Skrevet 18. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 18. juni 2007 Grille pølser er ikke så vanskelig da Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Å koke pølser må da fadernmeg være det som er lettest å lage i verden. Lenke til kommentar
SisteBert Skrevet 18. juni 2007 Del Skrevet 18. juni 2007 Å koke pølser må da fadernmeg være det som er lettest å lage i verden. 8893578[/snapback] Ok Dynejonas, takk for INFORMATION. Nå tror jeg trådstarter klarer å lage pølsene sine når du sa det. Syns det var et helt unødvendig innlegg. Ikke at mitt var noe bedre Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 19. juni 2007 Del Skrevet 19. juni 2007 Vann? Dere kan da ikke bruke bare vann! Bytt ut halvparten av vannet med ei flaske øl og du får en herlig smak på pølsene. Smaker ikke så mye øl, men heller godt. Til tross for at øl er fælt funker det jævlig godt i pølsevann. Lyst øl that is. Lenke til kommentar
okidoki Skrevet 19. juni 2007 Del Skrevet 19. juni 2007 (endret) Til tross for at øl er fælt funker det jævlig godt i pølsevann. Lyst øl that is. 8897033[/snapback] Øl er fælt?? Du kunne ikke like godt ha satt deg ned i kirka og tegned mohammed tegninger mens du banner høylytt av full hals? Endret 19. juni 2007 av okidoki Lenke til kommentar
xans Skrevet 19. juni 2007 Del Skrevet 19. juni 2007 Datasmurf har helt rett, men det skal helst være bokkøl. Jeg har servert dette mange ganger for fagfolk (kurser og andre tillstelninger) og det er like vellykket hver gang. Og husk pølser skal bare trekke ca 70 gr C i 10 minutter eller til du ser pølsene får spenst. Har gjennom 40 år trukket noen tonn pølser så jeg mener å ha en viss peiling. Ha en fin dag Den gamle slakter Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 19. juni 2007 Del Skrevet 19. juni 2007 okidoki, jeg mente lyst øl Slik som massene heller i seg. Ringnes, Tuborg, Grans etc. *grøsse* xans, jeg får gå til anskaffelse av noe bokkøl og prøve. Hittil har det bare vært hva jeg har funnet i kjøleskapet. Alt fra Dahls til Hansa Fatøl. Lenke til kommentar
Lilja4ever Skrevet 19. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 19. juni 2007 ØL er stykt:/ Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå