Gå til innhold

Vil denne dra Crysis bra på 24"?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vil dette oppsettet kunne dra crysis bra på en 24" skjerm (1920x1200)?

Trenger et litt kraftigere oppsett enn det nåværende for og spille dette spillet.

Noen forslag kanskje?

8886167[/snapback]

 

Jeg tror neppe ett 8800GTX kort klarer å dra Crysis i 1920x1200, faktisk tror jeg ikke GTX i SLI vil klare det engang. Men det er sikkert en native oppløsning til på denne skjermen, 1280x800 eller noe i den duren, og da kan det nok bli OK.

Lenke til kommentar

Crysis er optimert for dual-core, men hvis du skal ha fullt utbytte av alt bør du bruke quad-core.

I disse tider som det er så billig minne bør du kanskje også kjøpe 2 GB til.

 

Skal du kjøre spillet i så høy oppløsning med alle effekter bør du også satse på SLI.

Selv COH krever mye skjermminne(640MB) på høy oppløsning, så du trenger ikke akkurat mindre på et spill som Crysis i så høy oppløsning.

Lenke til kommentar

Tja. Q6600 blir vel og koste rundt 2000 kr den 22 juli så det er jo ikke umulig at det blir en slik en. Det kommer vel et nytt skjermkort fra nvidia og til høsten som gjør 8800 serien billiger og kanskje. Blir ihvertfall litt billigere for et SLI oppsett forhåpentligvis.

Lenke til kommentar
Javel. Noen forslag til noe som kunne dra spillet bra da? Eller har det ikke kommet komponenter enda som er kraftige nok?

8886184[/snapback]

I dag tror jeg ikke du vil finne skjermkort som kommer til å klare denne oppløsningen i hverken SLI eller Crossfire. Annbefaler deg heller å enten vente på neste generasjon skjermkort, eller å kjøpe ett 8800GTX kort for å nyte dagens spill på denne oppløsningen (blir tungt på enkelte spill dog, men går greit) for senere å oppgradere til nyeste generasjon.

Når det gjelder Quad vs Dualcore, så kommer det til å ta veldig lang tid før CPU blir flaskehals i Crysis, her kommer skjermkortene til å være flaskehals i lange tider.

Men, en Quad kommer til å koste bortimot 50% mindre den 22. juli, så venter du til da så er det ingen grunn til å ikke velge quadcore, sett bortsett fra at de er ganske varme da....

Lenke til kommentar
Sweet  :thumbup:

Men noen som vet når nvidia har noe nytt og kraftigere på gang?

8886218[/snapback]

 

Det blir vel full fart på både nvidia og ati til høsten, men har ikke hørt noen konkret dato ennå! Noe av det dumme med ATI's 2900 kort er at nvidia ikke presses nok, hadde det vært slik at det hadde overtatt tronen, så hadde nok neste generasjon kort fra nvidia fått luft under vingene...

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

Ja det var ikke mye og klappe hendene for, for den nye serien til ATI. Får håpe nvidia tar i slik at det holder likevel på den nye serien, bare for og øke forspranget til ati. Skjønner ikke helt hva ati holder på med for tiden. Den siste kort serien bruker jo mye mer strøm, produserer mye mer varme og er fortsatt dårligere enn nvidia sine kort. De er litt ute og kjører.

Lenke til kommentar

dere tar alle feil, den maskinen han har tenkt å bestille kjører fint crysis på full grafikk med god fps, alle tester som er d er ute er falske og det sier crytek sev, på spill kontorenen sine sitter de på 7800GTX'er og kjører full dx9 grafikk i 1920x1200.

hvis dere har sett skjermen de bruker:

http://www.incrysis.net/images/krawall_cyerli_news.jpg

den til høyre

 

 

 

Dere her har ingen peiling på hvor optimalisert spillet vil være når det kommer ut, så

Lenke til kommentar

Det er jo litt rart at det de sier på den siden som liksom hadde gjort en benchmark på spillet. Sier at det krever så enormt sinnsykt mye kraft.

Når recomended settings er

 

Recommended Requirements

 

CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)

Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent

RAM: 1.5Gb

HDD: 6GB

Internet: 512k+ (128k+ upstream)

Optical Drive: DVD

Software: DX10 with Windows Vista

 

Virker litt rart syns jeg

Lenke til kommentar

Det er noe som heter PhysX, som liksom skulle revolusjonere bransjen men som aldri ble noen stor hit, da det viste seg at man kunne kjøre spill/demoer laget for dette kortet bare med å installere driverne i XP på sitt vanlige kort. Men i teorien bør det være like genialt som den gangen 3D-kort kom for å avbelaste CPU'n. Det er bare ingen spill som er tilpasset teknologien ordentlig enda.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...