Gå til innhold

Klarer du Crysis på Very High?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Av en eller annen merklig grunn har jeg vanskelig å forstå at spill vil både se bedre ut og kjøre bedre samtidig når man kjører dx10..det går liksom ikke helt opp..håper det faktisk er sant :)

 

Som svart over her, DX10 er mer effektivt, les første siden her for litt mer informasjon: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3029

 

Må også huske på at mange av de visuelle effektene vi ser i DX10-versjoner av spill, også kunne ha vært gjort i DX9, men ytelsen ville da blitt svært mye dårligere.

 

Sjekk også ut denne artikkelen: http://www.pugetsystems.com/articles.php?id=30

 

Det kommer nok oftest til å være tilfelle at hvis du kan spille både DX9 og DX10-versjonen av et spill, så vil du ha bedre ytelse i DX9-versjonen fordi den er lettere å drive for din HW, da den ikke har lagt inn så mange visuelle effekter - men poenget er at det ville ikke vært mulig å gjøre det i DX9 med tanke på ytelse. Hvis du hadde to versjoner av samme visuelle kvalitet - at det ikke var noen forskjell på DX9 og DX10 på den siden, så ville DX10-versjonen ha hatt mye bedre ytelse.

Endret av BTK
Lenke til kommentar

Ja, grafikken i spill kan nærmest være så god som man bare vil uten at dette er noe problem. Du kan fint lage et spill med grafikk i animasjonsserie grafikk, men FPSen ville da vært noen hundredels FPS.

 

Husker jeg leste en gang om at et av de beste PCene i verdens. (vi snakker om cluster servere sp store osm lokaler med noen tusen prosessorer)

Kanskje ikke akkurat i toppen lengre, men en svært god en... (ja dere skjønner hva jeg mener)

 

I allefall så skulle den visstnok bruke oppimot 11 timer på å rendre en frame ifra en tyngre scene fra animasjonsfilmen monsterbedriften. En kan jo tenke hvor lang tid en desktop PC ville brukt. :p

 

Edit: Så for å få grafikken god men samtidig som det er spillbar ytelse, så krever det god koding og god effektivisering. (DX10 for eksempel)

Endret av andrull
Lenke til kommentar
Greier denne PC-en på ultra high?

 

http://datakjeden.no/

 

(Beste PC tilbud! PC-en)

 

Tør ikke å si mer enn nja.. ihvertfall veldig høyt ;) Har foresten oppdatert siden med offisielle kravene + at jeg fjernet all infoen om hvordan kortet ditt greier Crysis. (to grunner til det, 1 er at sjul modusen er helt fucka i det nye systemet, ble ihvertfall det her, 2 er at det er egentlig ikke noe å gå etter..)

 

Ser ut som DX9 brukere ikke får noe bedre graffikk enn det i betaen..

 

GS: The game will ship with support for DirectX 9 and DirectX 10. However, all recent events have shown the game running in DX9. Does the DX10 version offer the same, or slightly better, performance? If gamers have Vista and DX10 cards, do you recommend that they play in DX10 over DX9?

 

CY: Players who have DX10 will get a better-looking experience, with all of our settings dialed all the way up, but this will take up more of your hardware's resources. This is what our "Very High" settings are reserved for, and if you have the hardware, we fully recommend it. Our "High" settings can be used by DX10 and DX9 users, and will perform better in DX10, though our DX9 players will have nothing to worry about because we are really pushing that technology to new levels.

 

Kilde

Endret av Andreas045
Lenke til kommentar
Har kommet noen DX9 VS DX10 Screens! Kan ikke si at jeg ikke så forskjell for å si det sånn! :D Forskjellen var nesten større en jeg hadde trodd faktisk..

 

SE HER!

 

Stilig :)

 

Før noen svarer at de effektene har blitt gjort før i dx9, er mye av poenget at dx10 er mer effektivt, dvs at man kan se lenger og ha flere effekter in view samtidig. Dessuten er det selvsagt vanskelig å se mye av forskjellene uten å ha mange flere sammenligninger og helst video :)

Lenke til kommentar

Holy sh*T!!

 

Det var 10 ganger større forskjell enn jeg noensinne hadde tørt å håpe på.

Og jeg som syntes Betaen i DX9 så bra ut. Det er jo som om vi spiller på low i grafikk i forhold. :ohmy:

 

Store bølger, ekstremt flotte lysstråler mellom trær, mye mer vegetasjon og mye lengre view distance på dem også. At motionbluren har blitt kraftig forbedret er jo også flott å se. :love:

 

Er det i slike øyeblikk da du lener deg tilbake og tenker over at du har gjort et meget bra valg ved å velge Vista og G80. (?) :innocent:

Lenke til kommentar

Dette ser jo veldig bra ut - er litt overrasket over forskjellene på DX9 og 10, som noen nevnte, i Lost Planet var jo forskjellen marginal.

 

Uansett - er ikke bekymret for om jeg kan kjøre Crysis på Ultra High/med DX10, mer bekymret om jeg faktisk gidder å installere Vista igjen.. Kjøpte ny desktop her for 6-7 uker siden, plagdes så mye med Vista at jeg bare installerte XP istedet. Skal nok litt overbevisning til før jeg går tilbake til Vista.

Lenke til kommentar
kan ATI 2900xt klare dette... jeg ser på 2900xt og 8800gts som samme greia men bare lurer?

 

Vet ikke det men har liksom på følsen at nvidia brukere vil klare dette spillet bedre, siden nvidia og crytek har samerbeidet mye mer, og de brukte G8800 når de lager crysis. Virker som det er mye mer lagd for Nvidia.. Men kortet ditt greier det nok veldig bra fordet(sikkert high/ultra) ;)

Endret av Andreas045
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...