Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forrige fredag kveld traff jeg en nydelig jente. I 11-tida om kvelden gikk vi opp til en fotballbane, fordi han ene skulle ta noen bilder. Det var regn og mørkt ute, så jeg, jenta og venninnen hennes ble igjen under et tak, så vi satt oss ned på bakken og lente oss mot veggen. Vi begynner å prate, og jeg sitter ved siden av hun jeg liker med venninnen hennes på andre siden av henne. Hun forteller meg at hun egentlig er veldig sjenert, noe jeg tror på. Og så sier hun at hun er kald. Er ikke dette en perfekt mulighet til å ta hånden rundt henne for å varme henne? Akkurat. Men jeg tør selvfølgelig ikke å gjøre det. Har dog pratet litt med henne på msn, men jeg tør faen meg ikke prate med henne når jeg ser henne på skolen en gang :(. Hver gang sjansen passerer tenker jeg alltid tilbake på den, og tenker hva jeg burde ha gjort! Fyttirakkern. Hun går i parallellklassen min.

 

Det er også en annen jente jeg liker kjempegodt. Hun går i klassen min, og vi sitter i hver vår ende av klasserommet. Jeg har aldri pratet med henne, merkelig nok, men jeg har hatt veldig mye blikkontakt med henne. På måten hun ser på meg og smiler, virker det som om hun vil jeg skal ta kontakt med henne.

 

Men jeg er en skikkelig pingle når det gjelder jenter jeg liker på forelskelse-kjæreste-måten. Jeg tør liksom ikke ta kontakt.

 

Det har kanskje litt å gjøre med at jeg ikke er noen jentegutt, jeg bruker aldri å prate med jenter i friminuttene på skolen. Kanskje dette skremmer jenter som liker meg til å ta kontakt med meg? Jeg har aldri, jeg mener aldri, flørtet med noen jente, og for det føler jeg meg skikkelig dum, selv de i klassa mi som oppfører seg veldig "tardete" og nervøst tør å flørte med jenter.

 

Men til tross for dette kan jeg kjenne at den første kjæresten og kysset er rett rundt hjørnet! Jeg er så fokusert på det. Jeg vet at det er jenter som liker meg. Jeg ser jo så utrolig stilig ut, jeg er snill og høflig ovenfor alle, kanskje litt sjenert, men alt i alt tror jeg at det faktisk er mange jenter som er interessert. Jeg høres kanskje ut som en selvgod skrytepave når jeg skriver det, men dette er hva jeg sier til meg selv! Tankens og innstillingens makt.

 

Om hun siste jenta jeg prata om, ser jeg sjanse for sjanse passere, uten at jeg en gang tør å ta kontakt med henne! I dag i gymmen f. eks., hadde jo flere muligheter. Men jeg vet aldri hvordan jeg kan få pratet med henne første gang og gjøre et skikkelig godt inntrykk.

 

Hvis du har tenkt å si noe negativt, så bare hold kjeft (vet at det er noen pessimister her på forumet).

Men jeg trenger virkelig oppmuntring, støtte og tips. Jeg blir så glad for alle positive tilbakemeldinger! :)

 

Jeg vet liksom ikke hvordan jeg kan nærme meg uten å skremme dem ... huff. Fordi jeg aldri har gjort det er jeg liksom så usikker på om jenter syns det er greit å bli flørtet med av meg :( ... tenker at de sikkert synes det er kjekt og greit og flott, men jeg tør liksom ikke! Jeg vet at man kan si "hva har jeg å tape?", og dette er noe jeg sier til meg selv i de fleste situasjoner, men her føler jeg at jeg har mye ansikt og selvtillit å tape ... jeg vet ikke ... jeg burde bare prøve meg, men tenkt så godt det ville bli lagt merke til hvis jeg prøvde meg på en jente? Eller er dette noe folk flest ikke tenker noe over?

 

Jeg er jo en ekspert i å være min egen psykolog og takler motgang bra, noe jeg hadde i sju år i strekk, og nå, et år senere, føler jeg at jeg er nær toppen av lykke og selvtillit!

 

Men hjelp! Jeg er så usikker på akkurat dette området, men det ville blitt en enorm seier for meg selv hvis jeg klarte det ... !

 

Hva skal jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Jeg vet at det er jenter som liker meg. Jeg ser jo så utrolig stilig ut, jeg er snill og høflig ovenfor alle, kanskje litt sjenert, men alt i alt tror jeg at det faktisk er mange jenter som er interessert. Jeg høres kanskje ut som en selvgod skrytepave når jeg skriver det, men dette er hva jeg sier til meg selv! Tankens og innstillingens makt

 

hahaha, jeg digger deg!! :D tilbake til saken, som alle andre her i verden så lider du nok av "redd for å bli avvist" syndromet.. er ganske typisk å gi deg rådet "bare hopp i det med trynet først og håp på det beste".. og vet du hva? det er faktisk det eneste du kan gjøre her.. ;)

 

og ikke glem at du ikke er den eneste som kanskje blir nervøs når du snakker med en av disse jentene du liker, jenta vil nok også gi ett bra inntrykk på deg så hun vil være ganske opptatt med å ikke si noe "dumt", istedet for å fokusere på at du sier noe "dumt".. om du skjønner hva jeg mener :) og er det noe vi jenter liker, så er det en gutt som liker seg selv og er fornøyd med hvem han er.. det er turn on :love:

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
hahaha, jeg digger deg!! :D tilbake til saken, som alle andre her i verden så lider du nok av "redd for å bli avvist" syndromet.. er ganske typisk å gi deg rådet "bare hopp i det med trynet først og håp på det beste".. og vet du hva? det er faktisk det eneste du kan gjøre her..  ;)

 

og ikke glem at du ikke er den eneste som kanskje blir nervøs når du snakker med en av disse jentene du liker, jenta vil nok også gi ett bra inntrykk på deg så hun vil være ganske opptatt med å ikke si noe "dumt", istedet for å fokusere på at du sier noe "dumt"..  om du skjønner hva jeg mener  :)  og er det noe vi jenter liker, så er det en gutt som liker seg selv og er fornøyd med hvem han er.. det er turn on  :love:

9488131[/snapback]

Tusen takk :D

 

Hoppe i hva da? Flørtingen? Men jeg har aldri flørtet. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal flørte?

 

Og forresten: Jeg ser faktisk utrolig stilig ut! :D

Lenke til kommentar
Tusen takk :D

 

Hoppe i hva da? Flørtingen? Men jeg har aldri flørtet. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal flørte?

 

Og forresten: Jeg ser faktisk utrolig stilig ut! :D

9488274[/snapback]

 

 

flørting er oppskrytt, det finnes ingen fasit på hvordan man flørter! det avhenger av hvor du er, hvilke følelser/stemning som er i lufta osv.. det holder i massevis hvis du bare går bort til personen og begynner med å snakke helt vanlig, så ser man jo hvor samtalen tar dere hen.. :) bedre at det kommer naturlig, også er blikk og kroppspråk mye viktigere enn ord i denne sammenhengen, da blir det mere spennende ;) "liker han meg?" type ting..

 

ikke kom med sånne slibrige "hey sjuggabejbi, snakker vi lunsj?" greier.. :!: bedre å være seg selv og være orginal.. ikke gjøre sånne typiske flørte ting, det gjennomskuer man med en gang.. kjedelig at en gutt sier ting vi jenter har hørt tusen ganger før.. og jenta føler seg ikke noe spesiell heller.. :ermm: ta det heller som det kommer, få igang en samtale og la den ta dere videre derfra..

 

det enkle er ofte det beste som Rema 1000 sier, og Rema har rett!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...