Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Ahh! Jeg vet jeg må snakke med henne på Facebook, det er bare det at jeg aner ikke hvordan jeg skal innlede samtalen og hvordan bli bedre kjent med henne fra starten av! Jeg la som sagt ut noen bilder fra ferien. Håper det bidrar til at vi får satt i gang en samtale som starter med at vi snakker litt om ferien og diverse, slik at det går bra derfra.

 

Det jeg er redd for derimot er at hun ikke kommenterer, eller bare "liker".

Da blir det litt vanskeligere. Som sagt er hun borte for tiden og er ikke hjemme før om noen dager.

Jeg synes det da kan være litt vanskelig å starte en samtale med ei jente jeg ikke har sett på 1-2 uker, som jeg møtte i syden!

 

Trenger konkrete tips! :D

 

 

 

Postet av anonym: 2a9b690bf4077a7192a4aa17f33f5142

Her er bruken av selv ironi viktig, neste gang hun logger på. start med et hei hvordan går det? så sier hun sikkert hei tilbake og bare bra ;) du? så sier du bra. men du, syntes du skal kommenterer på bildene jeg la ut eller så føler jeg meg litt forever alone her :p haha også er du heldig så kommenterer hun/liker. så bare spør du videre om hun har vært der ofte, hva hun driver med for tiden :p det bare faller naturlig, etterhvert kan du jo spørre om hun har skype så kan dere snakke der, så kan du spørre om noen filmer hun liker? så sier du at vi kan jo se en sammen elns hvis du har lyst. også bare fortsetter det :)

Endret av Runar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er bruken av selv ironi viktig, neste gang hun logger på. start med et hei hvordan går det? så sier hun sikkert hei tilbake og bare bra ;) du? så sier du bra. men du, syntes du skal kommenterer på bildene jeg la ut eller så føler jeg meg litt forever alone her :p haha også er du heldig så kommenterer hun/liker. så bare spør du videre om hun har vært der ofte, hva hun driver med for tiden :p det bare faller naturlig, etterhvert kan du jo spørre om hun har skype så kan dere snakke der, så kan du spørre om noen filmer hun liker? så sier du at vi kan jo se en sammen elns hvis du har lyst. også bare fortsetter det :)

 

Haha! :D

Ikke dårlig tips. Humor er ofte noe en glemmer når en er forelsket. :p

 

Da får det bare gå som det går. Selv er jeg litt pessimistisk, fordi det hele kan virke litt "awkward" at jeg begynner å snakke med henne nesten to uker etter at jeg møtte henne på ferie flere ganger i løpet av en uke. Er vel det jeg er mest redd for: At jeg starter en samtale og hun ender opp med å være helt "WTF".

 

Ellers, noen flere tips?

 

Postet av anonym: 2a9b690bf4077a7192a4aa17f33f5142

Endret av Runar
Lenke til kommentar

Tenk at det værste som skjer er ett nei, kommer aldri noe værre enn det. såklart er det kjipt og få ett nei men man lærer. har fått nei tusenvis av ganger og tilslutt går det min og din vei, må bare ta tiden til hjelp ;) pass på vennesona selvom det kanskje kan være forseint i og med at du allerede har møtt hun. selvom det kan endre seg :)

 

eller kortere sagt: Rise and rise again, until lambs become lions ;)

Lenke til kommentar

Okei, poster som anonym da flere jeg kjenner kan lett finne denne :p Skal prøve og gjør det kort og enkelt ( noe som ikke det kommer til å bli) har rådført meg med 3 andre gode venner hvorav 1 jente, 1 gutt i forhold og 1 som plukker hvem han vil ;)

 

Så jeg har nå kjent denne jenta i 28 dager, ble kjent 1.juli via en felles bekjent og en morsom skype samtale. jeg la hun til på skype og de neste 3 dagene snakket vi endel sammen, men da bare som venner. så ville hun plutselig ringe meg og ha på webcam, så jeg gjorde det og etter det snakket vi bare enda bedre sammen. dette førte videre til at hun spørte om nr mitt og jeg sendte henne det første nattameldingen ut av utallige flere. siden den meldingen har vi alltid brukt <3 når vi enten sier hei tilhverandre, hade, eller nattamelding. har ikke møtt jenta IRL og får ikke sjangsen til og møte hun før etter den 8. august da jeg er bortreist.

 

Vel vi veit så og si alt om hverandre, og kan snakke om det meste uten at det blir kleint eller noe. hun er 1 år og 3 måneder yngre en meg, jeg er 94 hun er 96. alder er ikke noen hindring. men foreldrene hennes er utrolig strenge, altså nå snakker jeg om at de tar pc,tlf og nettet kl 23 og slikt. innetider til 20 på hverdager og skikkelig drøye regler. ved flere annledninger virker det som hun hinter til at hun liker meg kan f.eks nevne noen. Da jeg snakket om hvor heldig hun var som var født tidlig på året og jeg seint, så sier hun: det er jo bra da ;) så spør jeg hvorfor? da svarte hun: fordi da er det ikke så stor aldersforskjell mellom oss :) her om dagen så sa hun at jeg mindte hun om en, så spør jeg hvem så sier hun eksen min. så sa jeg: ååå så dumt da blir jo jeg dumpet :( så sa hun: neida du er helt lik han bortsett fra at du er ikke like kåt som han var derfor jeg dumpet han :p Btw henne er sånn personlighet teller mest jente, og hun er lett out of my league når vi snakker om utseende.

 

også her om dagen når hun hadde stått opp så ville hun at jeg skulle gjette hva hun hadde på seg da hun fortalte at hun var naken, så sa jeg at jeg ikke trodde på det. også kom jeg tilslutt fra til at hun gikk i bh og truse rundt i huset mens vi snakket på skype, så sa jeg til hun at hun var jane fra tarzan. da svarte hun med: stemmer det ;) også spørte jeg hvem som da var tarzan så sier hun: du vel... også når vi snakket om foreldrene hennes og slikt, så sier jeg: så strenge som de er, så er jo sjangsene mine for og få møte det 0% :( så sier hun: Neeeida<3 de må bare først møte deg og se hvor hyggelig du er ;)

 

noen andre ting og nevne er att, en gang når hun sendte nattamelding så svarte jeg med å si glad i deg<3, og hun svarte det samme tilbake :D 4-5 dager seinere så snakker vi om en hun holdt på med før som hadde spredd rykter om hun, og jeg forteller hun at hun fortjener mye bedre og at det er masse fisk i havet :p så måtte hun gå og da sa hun: hadebra<3 Veldig glad i deg (mitt navn)<3<3 også svarte jeg det samme tilbake. og da hun sendte nattamelding samme dag skrev hun også glad i deg til meg :p og utifra hva de vennene/venninen min har sagt så har vennina mi sagt: virker som hun er interesert med du må nok møte hun først ;) den ene kompisen min sier at vi definitivt driver på og den andre sier at hun liker meg så nå må jeg bare kjøre på og møte hun :)

 

er mye mer til den historien her en det jeg har skrevet nå, f.eks vi har så og si avtalt og møte hverandre når vi begge kan, sendt litt over 150 meldinger på 22 dager :p snakket 3-4 timer i tlf. 4 timer i skype igår, og utallige timer med skype andre dager. nå har jeg bare fortalt det positive ved dette er noe negativt også, som at det kan virke som hun ser på meg som enten bestevenn eller storebror da hun betror seg til meg og forteller alt. noen ganger virker hun skikkelig care og opptatt, og det er hun som regel flere ganger. men jeg som overanalyserer tenker jo mye på det :p vi har sånn ca 50/50 på og starte samtaler med hverandre, men jeg tror jeg burde være litt mer tilbakeholden og la hun fortsette samtalene litt oftere da jeg åpner meg like lett som en bok.

 

hun var den som startet og poke meg på face, så sa jeg: du veit at poke=sex right? også svarte hun jaja såklart :p altså littegrann på tull. flere ganger har hun kalt meg vennen og søten<3 og jeg får hun lett til og le som er positivt selvom hun har litt mer barnslig humor. virker også som hun ser litt opptil meg da jeg har litt annerledes syn på alkohol og slikt en andre 94 gutter og tror hun ser på meg som en ordentlig gutt og ikke en drittsekk som mange andre kan være på den alderen. ihvertfall det jeg har fått inntrykk av hva hun tror gjennom forskjellige samtaler :)

 

så jeg sitter her med ett litt stort dilemma, er vanskelig og tyde det hun sier og noen ganger har hun litt rare meninger. forresten så kranglet vi ordentlig den 22.juli pågrunn av terror saken og det gikk så langt som at vi slette hverandre fra face og slikt. men det var da hun spurte om jeg var sur ca 2 timer etterpå på en melding så sa jeg at jeg ikke ville være sur på hun og at det egentlig var dumt av meg, etter dette har vi snakket mye bedre sammen og føler jeg. har egentlig lyst til og fortelle henne hva jeg føler for hun, men er kanskje litt for tidlig siden jeg ikke har møtt hun. er også ganske uerfaren når det gjelder jenter, har ikke hatt noen ordentlig kjæreste da jeg ser på alt som omhandler barneskolen som egentlig bare tull :p og er lenge siden jeg kysset med en jente å..

 

hun derimot er har mye mer erfaring og hun er heller ikke jomfru, noe som hun angrer på da jeg spurte hun om det engang. veit egentlig ikke noe mer og nevne bortsett fra at det virker som nå at jeg kommer til og møte hun alene, og at vi enten bare loker ut eller at vi ser en film sammen da vi har snakket litt om det under forskjellige annledninger :p så jeg trenger egentlig tips om hva dere tror om hun liker meg eller ikke, hvordan jeg burde gå fram under filmen hvis vi da evt kysser, noen ting jeg burde passe litt på å ikke si. generelt alle tipsene jeg kan få motas med takk ;) føler at hun kjenner meg som den ordentlige meg og ikke en skuespiller av meg, altså har vært meg selv hele tiden, da det er lettere og åpne seg på nett for meg, en i virkeligheten. jeg har fortalt hun at jeg har gjort noen ting som jeg ikke er stolt av og derfor egentlig dårlig rykte, men som heldigvis ikke hun veit om da vi bor 20 min med buss fra hverandre.

 

jeg tror nå at hun egentlig liker meg og at vi kommer til og møte hverandre alene, selvom det er helt klart hun som bestemmer og ikke meg. vi har ganske likt syn på ting, hvordan livet vårt skal være, hvordan vi ønsker og bo. altså nesten som sjelevenner :p hvis det er noe mer dere lurer på så bare spør ;) og alle dere som kjenner meg igjen, gidd og hold kjeft om det her! Takker for alle svar og tips, å til dere som gidder og lese alt sammen :D

 

mange klager på skrivingen min så unnskyld hvis det er trått å lese ;)

 

Postet av anonym: a4ee5ccd0a15f3158e079a4e0ee0d310

Lenke til kommentar

Edit: jeg som snakker over her å, kan kalle meg G16

 

Idag når vi snakket så spør jeg hun om ene bestevennina hennes liker en eller om de holder på fordi jeg så at dem hadde postet noen greier på veggen til hverandre. også sier jenta til meg: njaaa, dem holder vel ikke på hun liker ikke han men han liker kanskje hun tror jeg. så sier jeg: jaja, dumt for han fins masse fisk i havet da:P så svarer hun: ja men ikke så bra fisk som vennina mi ;) så svarte jeg: haha, selvom jeg veit om en ;)<3 så skrev hun: haha<3 hvem da?:p så svarte jeg: nå kan du lure nå :D så sier hun: jeg veit det! haha<3 så spørte jeg hvem da? også svarte hun: (hele navnet mitt) også sa jeg: haha,søta<3 så svarte hun:<3 også sa jeg at hun tok feil, men da sa hun nei jeg har helt riktig<3 ;) også måtte hun stikke så da ble det bare: hadebra<3 glad i deg<3 og tilbake:hade<3 glad i deg og<3

 

-G16

 

Postet av anonym: a4ee5ccd0a15f3158e079a4e0ee0d310

Lenke til kommentar

Ok, skjønner ikke greia her hvis jeg er friendzona. hvorfor vil hun da snakke med meg i tlf mens hun var ute og løp? altså endte med at vi snakket i 1 time og 17 min :p og alle de hjertene hun sender og slikt, kan jeg få en annen persons synspunkt på saken min?

 

Takk

-G16

 

Postet av anonym: a4ee5ccd0a15f3158e079a4e0ee0d310

Høres ut som du egentlig er ute etter at noen kun skal bekrefte dine mistanker. Det vil ikke hjelpe deg.

Uansett hvor du er, så mye du begynne å handle, og ikke bare sitte på facebook og chatte med henne. Finn noe konkret dere kan finne på, foreslå en dato, og møt henne. Bruk den tiden på å flørte med henne og få inn fysisk kontakt.

 

Det hjelper ikke å fortsette som du gjør nå, det eneste du vil oppnå med det er at hun etterhvert vil bli lei av å bare snakke, om hun i det hele tatt er interessert. Uansett, om hun virker positiv til å møtes, så er jo det et strot skritt fram. Om hun ikke virker interessert så får du hvertfall bekreftet det også.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ok, skjønner ikke greia her hvis jeg er friendzona. hvorfor vil hun da snakke med meg i tlf mens hun var ute og løp? altså endte med at vi snakket i 1 time og 17 min :p og alle de hjertene hun sender og slikt, kan jeg få en annen persons synspunkt på saken min?

 

Takk

-G16

 

Postet av anonym: a4ee5ccd0a15f3158e079a4e0ee0d310

Høres ut som du egentlig er ute etter at noen kun skal bekrefte dine mistanker. Det vil ikke hjelpe deg.

Uansett hvor du er, så mye du begynne å handle, og ikke bare sitte på facebook og chatte med henne. Finn noe konkret dere kan finne på, foreslå en dato, og møt henne. Bruk den tiden på å flørte med henne og få inn fysisk kontakt.

 

Det hjelper ikke å fortsette som du gjør nå, det eneste du vil oppnå med det er at hun etterhvert vil bli lei av å bare snakke, om hun i det hele tatt er interessert. Uansett, om hun virker positiv til å møtes, så er jo det et strot skritt fram. Om hun ikke virker interessert så får du hvertfall bekreftet det også.

Nevnte at vi har så og si nesten allerede avtalt og møte hverandre med engang begge kan, men siden jeg er i spania, og hun drar på konf leier. så får vi ikke møtt hverandre før etter den 8.august da jeg kommer hjem, det som er så kjipt. hvis ikke så hadde vi møttes med engang begge kan ;) så ja, skal prøve mitt beste, og tenker mye på det med fysisk kontakt og slikt :) så får vel bare egentlig vente da og snakke med hun på tlf, skype, face inntill videre. men er dumt det er så lenge til for så mye som kan skje, så prøver og finne på litt annerledes ting og fortelle henne og slikt så alt ikke blir så kjedelig ;) meldingen har gått fra natta, sov godt<3 til: Natta<3 drøm søtt<3 kjempe glad i deg<3 osv :p

 

Men ja tror hun føler det samma ihvertfall det inntrykket jeg har fått, og ja vil gjerne ha folk som bekrefter det ja, blir mye mere selvsikker av det :D

 

Takker for all hjelp så langt!

 

-G16

 

Postet av anonym: a4ee5ccd0a15f3158e079a4e0ee0d310

Lenke til kommentar

Jeg har leid hybel i Bergen i sommer og her bor jeg sammen med en dame fra Tyskland. Jeg har virkelig fått sansen for denne damen, hun er akkurat min type: rolig, snill, omtenksom, smart, morsom på en søt måte, et positivt syn på livet selv om det butter litt imot akkurat nå, missliker han jeg leier rom av for han var utro mot dama si og, iallfall slik jeg har tolket det til nå, har absolutt ikke sansen for one night stands eller tilfeldig sex.

 

Hun har familie på besøk (de bor på hotell) og har vært ute hele dagen, mens jeg har sittet hjemme og lest til eksamen. Hun kom igjen for en time siden og vi begynte selvsagt å snakke sammen. Da "advarte" hun meg om at hun kanskje får besøk kl 2 i natt, så hvis jeg hører noen fremmede må jeg ikke bli bekymret.

 

Hun har tidligere nevnt at hun har dårlige erfaringer og at hun "er vant til å bli såret" uten å gå videre inn på temaet. Jeg har valgt å tolke dette som at hun er singel og ikke har noe på gang med noen, så det gikk litt rundt for meg da hun sa hun kanskje får nattbesøk.

 

Jeg ble selvsagt ekstremt nysgjerrig på hvem hun får besøk av, men hun var veldig sparsom på detaljene. Etter å ha pirket litt i henne og spurt om det er "a secret boyfriend", noe hun sa det absolutt ikke er, var det beste jeg fikk ut av henne "Just some random guy I know. I don't really know him that well". Hun har ikke hatt herrebesøk tidligere i sommer, iallfall ikke som jeg vet om, men jeg har ikke vært her i helgene så det kan ha skjedd. I ukene har hun iallfall ikke truffet noen.

 

Hun var sliten etter å ha vandret rundt med familien i hele dag og gikk og la seg, så jeg sitter igjen alene i stua og prøver å jobbe. Selvsagt er konsentrasjonen ødelagt etter samtalen vår og jeg får dermed ikke gjort noe som helst nå annet enn å felle en tåre innvendig.

 

Hva i alle dager skal jeg gjøre nå? Vi bor sammen bare en uke til og jeg hadde virkelig håpt på å få enda bedre kontakt med henne før vi flytter ut begge to. Bør jeg skygge banen for å minimere skadene? Jeg forstår utmerket godt at hun er en voksen dame som gjør som hun selv vil, men minnet om at hun har en mann i senga si på andre siden av veggen er jeg redd aldri kommer til å forsvinne.

 

Postet av anonym: aadf23a93fed3039db8e3ac8f32ba03d

Lenke til kommentar

Nå vet ikke jeg hvor hun skal flytte da men med 1 uke igjen i Norge så har du tenkt til å droppe bomben?

Med mindre hun skal holde seg sånn passelig i nærheten så go for it.

Hvis ikke så ville jeg ha falt en tåre til på det andre kinnet :(

 

 

 

Men jeg er en faens tøffel så...don't ask me.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...