Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skybyen.no!

 

lol

 

EDIT: Men det kan jo faktisk funke da. Nå kan man sette aldersbegrensninger på min/max alder som kan se profilen din også. Og gjenomsnittsalderen på brukere der er faktisk over 20 år mener jeg å huske.

Endret av TMB
Lenke til kommentar

Føler at jeg går imot mye press for tiden. Jeg har en evne til å bli tiltrukket av kun de rareste jentene eller de som bedrar eller sårer meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har blitt såret og blir mer og mer redd for å åpne meg for jenter. Noen som opplever det samme? Jeg vil møte noen som er normale, snille og greie liksom. Er det meg det er noe galt med?? Hver gang jeg blir forelsket går det i grus og jeg føler meg bare dum og avvist..

 

Postet av anonym: 1914ef453a0741f19a06cfaf92f645da

Lenke til kommentar

Da har jeg akkurat kommet tilbake fra mitt livs to beste uker. Møtte den mest fantastiske jenta for halvannen måned siden, og vi var sammen en helg. Jeg måtte reise hjem igjen på søndagen, og hele greia var fryktelig trist. Så planla vi at jeg skulle fly til henne i sommmerferien, noe jeg da gjorde. Og for en herlighet av ei jente. Jeg har aldri vært så forelska som jeg er nå. Og det gjør vondt at hun bor så langt unna (Finland). Hun kommer til Oslo neste uke, men jeg klarer ikke stoppe å tenke på hvor jævlig det kommer til å være når hun reiser hjem igjen etter ferien. Jeg føler meg tom når jeg ikke kan være hos henne. Det er ikke til å holde ut. Faen.

 

Postet av anonym: 125dce26bce03a6d387aa03da7175bd6

Lenke til kommentar

Hvorfor kan ikke alle bare være forelsket i rett person til rett tid...

Fordi det da hadde vært enklere. Og vi kan jo ikke ha noe av at ting som har med kjærlighet å gjøre har et fnugg av enkelthet i seg, kan vi vel?

 

*sukke oppgitt*

 

 

Hadde ikke gjort noe for min del om det kunne vært enklere...

Lenke til kommentar

Jeg synes bare det er så rart at det tydeligvis er så mye ugjengjeldte følelser ute og går. Skulle da tro at folk kunne være litt flinkere til å se seg ut kompatible mennesker å like.

 

Men kanskje det er fordi så mange jenter går på p-piller!! Leste nylig at vi biologisk sett skal tiltrekkes av mennesker som har motsatt immunsystem fra oss selv, slik at avkom får best mulig immunsystem med dekning for mest mulig. Men jenter på p-piller tiltrekkes visst av gutter med SAMME immunsystem. Da er det jo dømt til å gå i dass for alle :thumbdown:

Lenke til kommentar

Damn it, damn it, damn it..! Er så trist å være alene for tida. Alle andre har noen... Nettdatinga går ikke akkurat i 100 heller. Lite liv, finner "ingen", har ikke fått kontakt med noen enda.

 

:cry:

 

Postet av anonym: 3e1e919de2abc847574e308144c122b4

Pokker... Snakker om... Ble akkurat kontakta av en tilsynelatende pen frøken akkurat. Snakker på MSN at the moment... :p

 

Postet av anonym: 3e1e919de2abc847574e308144c122b4

Lenke til kommentar

Kvinnens naturlige evne til å velge en partner som er genetisk sett ulik henne selv, kan bli forstyrret av p-piller, mener britiske forskere.

 

Enda en

 

Den sveitsiske biologen Claus Wedekind har kommet frem til det samme.

 

Men sånn av egen erfaring og sikkert andres, jeg har vært sammen med partnere der det har startet enten med eller uten p-piller. Og det har ikke blitt noe forskjell om hun har begynt eller sluttet :) Så tror ikke du trenger å være så redd for det. Ta disse resultatene med en klype salt.

Endret av krizkriz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...