Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Hehe, jeg har vært singel i så mange år at jeg får noia av tanken på å ha et menneske å forholde meg til og rapportere til hele dagen plutselig. Nei nei.

 

Har vært borti småforhold med jenter jeg har møtt på konsert eller lignende, og det blir alltid sånn at man får en rapporteringsplikt om hva man gjør eller har gjort til enhver tid så hun har oversikt. I am freeeee like a biiiiiird.

 

Skal ikke dra analogien til ulven istedenfor, da?

 

@Quakecry: Da er du vel stygg, da? Det du vil høre av oss?

 

Nja, vet ikke, mer bare for å få sagt at det er irriterende det der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvorfor har _Alle_ andre som jeg veit om da som erl ike gamle, ofte få høre at de er pene osv, blir aldri kallt stygg osv ??
Som sagt. Du er 16. Ungdommer på den alderen er akkurat det. ung+dum. Og hvis du virkelig er stygg, så gjør du opp for det med selvtillit og en personlighet som sparker rumpe på alle de brunkrem-muskelbuntene som jentene faller for. :p
Lenke til kommentar

Selvtillit og sjarm har alt å si om du er ute etter jenter som faktisk er verdt å ta vare på. Problemet ligger i at det er vanskeligere å opprettholde selvtillit og sjarm om man ikke synes noe om seg selv allerede, så det blir en slags ond sirkel. Tving deg selv om du må. Det går kanskje ikke riktig vei de første gangene, men du lærer ihvertfall mye av det til neste gang.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Personlighet har alt å si :) Vet ikke om selvtilitt har så mye å si. Man trenger ikke å være høy på seg selv for å få kjæreste. Klyser er det nok av i verden :) Bare vær deg selv, og vær glad i deg selv, så finner du tidsnok en jente som er verdt å samle på. Etter hvert som du blir eldre så vil de fleste jenter bli litt mer voksne og innse at utseendet ikke er alt.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg har vært singel i så mange år at jeg får noia av tanken på å ha et menneske å forholde meg til og rapportere til hele dagen plutselig. Nei nei.

 

Har vært borti småforhold med jenter jeg har møtt på konsert eller lignende, og det blir alltid sånn at man får en rapporteringsplikt om hva man gjør eller har gjort til enhver tid så hun har oversikt. I am freeeee like a biiiiiird.

Det er godt ikke alle er sånn. ;) For akkurat det tror jeg nok ikke at jeg hadde klart.

Lenke til kommentar
Gjest jente

Jeg hater all den usikker som kommer når man ikke helt vet hvor man står med en gutt.

Han vet ikke hva han vil, jeg vet ikke hva jeg vil, alle lurer på hva som skjer, og ingen har et svar å komme med.

 

Irriterende at det skal oppta så mye av oppmerksomheten min.

Lenke til kommentar

Hei.

Jeg er en gutt som er utrolig foresket i ei jente som jeg kjenner ganske godt. Det begynte med at vi vi ble veldig gode venner. Da tenkte jeg aldri på henne på den måten som jeg gjør nå. men plutselig gikk det opp for meg at jeg var sinnsykt forelsket i henne. Jeg har vært forelsket i henne i over et halvt år nå. Vi har funnet på mye sammen, men somregel med andre venner... Har liksom aldri fått henne med på og finne på noe bare meg og henne. Jeg har følt at hun ikke har hatt lyst til det.. Men samtidig på noen fester vi har vært på sammen, så har jeg følt at hun har villet hatt meg. Også har jeg hørt fra noen andre som mente at hun har likt meg før.

 

Etter mange måneder hvor jeg har prøvd og bli sammen med henne så gav jeg opp. Men jeg tenker jo på henne hele tida uanesett. Derfor sa jeg det til henne for ikke lenge siden på en fest. jeg sa at jeg likte henne og at jeg tenker på henne hele tida. Hun svarte at hun likte meg som en venn :( I tillegg så har hun begynt og holde på med en annen i det siste. (før jeg sa det).

 

Spørsmålet mitt er: hva i huleste skal jeg gjøre? Har prøvd og glemme henne, men det er faen meg ikke lett. Har aldri vært forelska før, så jeg er ikke så kjent med dette.. Men jeg håper jo på at hun ombestemmer seg og vil bli min kjæreste.

 

Dette ble litt mye, men håper noen gidder og ta seg tid til og svare. Dette begynner og bli skikkelig tungt for meg.

Akkuratt det samme skjedde hos meg, jeg bare sa til hun at jeg likte henne, og vi ble sammen.

 

EDIT: Det jeg mente å få fram i innlegget, var at du burde ta sjangsen. :)

Endret av DREAMFLASH
Lenke til kommentar

møtte ei søt og hyggelig jente på onsdag som var :wee:

studerer i danmark så bor jo der store deler av året.

tok toget inn til århus men var litt tidlig fordi toget var litt tidlig ute.

satt der også så jeg hu komme gående. lik type tursekk som meg, og kom gående over veien. så satt hu seg ned for å lese en bok, også la jeg merke til at den var norsk.

 

nå veit jeg ikke med dere, men for meg så får jeg veldig lyst til å prate med andre nordmenn når jeg ikke er i norge :p

 

sa hei osv også prata vi og reise sammen i 5 timer eller hvor lang tid det tok.

hu var bare ekstremt hyggelig, og vi slo ann godt på tonen ihvertfall :wee:

 

har håp om å få treffe hu igjen (fikk navnet og at jeg kunne legge hu til på facebook :p ) og vi studerer begge i danmark ikke så langt fra hverandre heller.

trur det er en liten forelskelse som kan ligge på lur og gruble litt her trur jeg :p

 

der slutta mitt babbel på kvelden.

Lenke til kommentar

Jeg hadde en kjempefin helg med kjæresten <3. Vi så på film og koste oss den første kvelden. Dagen etter var det meningen at vi skulle grille ute på stranden, men det begynte selvfølgelig å regne med en gang vi kom ut av døren. Så jeg lekte kokk inne isteden. Det er et sjeldent syn, så jeg er ganske fornøyd med prestasjonene mine. Gikk på kino gjorde vi også, og filmen var faktisk ikke så verst. Jeg har det egentlig veldig, veldig fint sammen med han uansett hva vi gjør. Om det er kino, grilling eller bare ligge og prate og kose i flere timer.

Lenke til kommentar

Jau, jeg slo på stortromma og satte meg selv ansvarlig for julemiddagen hjemme ifjor. Har aldri stekt en ribbe eller noe annet i mitt liv.

Men forventningene var selvsagt skyhøye, så jeg kunne ikke føkke det til heller, det visste jeg. Fant jo alt av oppskrifter og stekemåter på nettet. Maten ble ypperlig, den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...