Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei, jeg vil bare høre deres meninger om mitt dilemma. Jeg er sammen med ei jente, og vi har vært det ei god stund nå. Men jeg har omtrent ikke følelser for henne lengre. Men jeg er sykt glad i henne, og vil ikke såre henne på noen måte. Hun sier hun er stormforelsket i meg enda, og jeg sier jeg også fortsatt er forelsket i henne. Jeg vet det er galt, når jeg faktisk ikke er det. Jeg har ofte tenkt på å gjort det slutt med henne, men har aldri skjedd.

 

Etter jeg begynte på skolen i høst ble jeg sykt forelsket i ei annen jente, jeg tenker på henne hele tiden, men har omtrent ikke snakket med henne.(Kjæresten går foresten på en annen skole, men jeg tror dama mi vet hvem hun er). Jeg har så lyst å bli kjent med henne, for hun virker som en fantastisk person. Jeg har insett at jeg vil gjøre det slutt med kjæresten, men jeg vet bare ikke hvordan jeg skal gjøre det, for hun kommer til å takle det veldig dårlig. Jeg er kanskje feig, men jeg vil bare ikke såre henne.

 

Noen som har forslag til hvordan jeg kan gjøre dette? Jeg har så sykt lyst å bli bedre kjent med henne, mer en noe annet, før det er forsent.

Sånn du fremstiller det, er det eneste rettferdige du kan gjøre - både mot deg og henne - å gjøre det slutt. Pronto, uansett hvor såret hun blir. Den hjertesmerten kommer du ikke unna uansett, og ingen tjener på at du utsetter det. Det blir ikke lettere imorra, så få ut fingern!

Lenke til kommentar

Hvor fantastisk er kjæresten min når jeg kommer hjem fra byen og finner dette?

15432_253130030464_675040464_4651240_7100252_n.jpg

 

Jeg har snakka om å ramme inn den plakaten i flere år, og når vi har vært sammen i en knapp uke kommer jeg hjem til praktfullt håndverk(den er over 150x50!). Hun har kutta, pussa, malt og glasset helt selv, og i praksis pussa opp hele stua. Skal mye til at jeg blir rørt, men nå ble jeg faktisk det.

Endret av toth
Lenke til kommentar
Håhå, dere har vært sammen en knapp uke og hun har "i praksis pussa opp hele stua"? :w00t:

 

Du er dødsdømt :yes:

Hehe.. Tror nok ikke hun visste det skulle bety så mye som det gjorde.

Men om du med "dødsdømt" mener "in it for a while", så skremmer det ikke meg nevneverdig. Begynner å bli gammal, jeg er ikke ute etter en 2 ukers fling liksom ;)

 

Edit: Forøvrig tror jeg ikke det er så mye "nesting" bak som trangen til egenlagde gaver. En av de andre(!) var noen kaker du aldri har smakt. Jeg sa nemlig i en bisetning at jeg er veldig glad i ingefærnøtter og peppernøtter. Så hun satt hjemme og blanda oppskrifter, og avleverte en boks med ingefærpeppernøtter, man smaker faktisk det er en krysning.

Mulig du vil kalle det nesting(det skremmer meg ikke), men jeg kaller det omtanke :)

Endret av toth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...