Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Jeg og, men det er kanskje mest fordi han har vært borte en uke. Føler meg skikkelig irriterende. :love:
Om du tror du er irriterende etter en uke, lurer jeg på hva jeg er etter noen timer. Idet jeg har hørt nøkkelen i låsen i det siste, så har jeg hoppet ut av sofaen og kastet meg over ham før han har fått lukket døren etter seg. Kan ha noe med hvor ensom jeg ble etter beskjed om å holde meg hjemme i sofaen med foten høyt. :p
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Føler meg så forelsket om dagen. Vi driver og flytter inn i ny leilighet (eneste som gjennstår er egentlig den putlingen jeg sparer litt på siden jeg har alt for mye fri), og jeg nyter det. Det ligner på ett hjem allerede, mye mer enn den forrige leiligheten gjorde noengang, og det er så utrolig deilig å tenke på at dette er det hjemmet jeg skal bo i med kjæresten min og datteren vår. Jeg går jo rundt i konstant lykkerus og musser og kysser og klemmer på kjæresten min så snart han er innenfor rekkevidde eller mulig å få innen rekkevidde. Er nesten så vidt han får gå på do i fred. :p

 

Vet hvordan du har det ! Vi er i en spennende prosess med innvilligelse av lån til husbygging og alt som følger med. I dag fikk vi beskjed om at tomta vi bydde på i Juni (!!) endelig er vår og vi kan overta 1.oktober. Da skal vi rive huset som står på tomta fra før, planere , lage ny grunnmur og ny vei. For ikke å snakke om det å bla i huskataloger sammen og komme til enighet om hvilket hus og løsninger vi vil ha. Og midt oppi holder vi på å gjøre leiligheten vi skal selge visningsvennlig. Tiden går , for å si det slik, og det er kjempegøy! Jeg blir sååå forelska av å se hvor flink kjæresten min er midt oppi alt dette. Han lager budsjett og innhenter pristilbud og styrer på som verst :love:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
Jeg og, men det er kanskje mest fordi han har vært borte en uke. Føler meg skikkelig irriterende. :love:
Om du tror du er irriterende etter en uke, lurer jeg på hva jeg er etter noen timer. Idet jeg har hørt nøkkelen i låsen i det siste, så har jeg hoppet ut av sofaen og kastet meg over ham før han har fått lukket døren etter seg. Kan ha noe med hvor ensom jeg ble etter beskjed om å holde meg hjemme i sofaen med foten høyt. :p

Neida, han kom i dag, så jeg har bare vært plagsom i kveld. Er utrolig hvordan han kan snu humøret helt. :love:

Lenke til kommentar

Tolk denne situasjonen: Gutt er sammen med jente A, som han har et avstandsforhold med. Jente A server utroskap på sitt beste, og forholdet ender slik det måtte ende. De har ikke særlig mye kontakt før tre år senere. Gutt har nå funnet jente B og de har flyttet sammen. Jente A begynner nå å prøve å ta kontakt flerfoldige ganger. Hun uttrykker at hun så gjerne vil at de skal være venner og maser om at hun har dårlig samvittighet for det som skjedde.

 

Hvorfor?. Hvorfor komme tilbake og klenge seg på for å utvikle et vennskap? En ting hadde vært om dette var en god venn og forholdet endte litt annerledes, men slik er det ikke. Dårlige ekser er dårlige ekser. Vennskap kan man få et annet sted. Det er nå min mening.

Lenke til kommentar

I helga møtte jeg eksen min. Han tok meg i hånda og prøvde å gi meg en klem :sick:

Han prøvde også å føre en samtale med meg, men jeg orka ikke. Har ingenting å prate med han om. Dessuten så blir jeg kvalm, bare tanken på at jeg har bodd sammen med han. Nå skal det også sies, at jeg var "jente A" i det forholdet, med tanke på utroskap :!:

 

Fuck henne! Tenk på nydama di. Tror ikke hun hadde likt det.

Det kan jo være at hun gir totalt faen og vil være venn med berta? :p

Lenke til kommentar

samme her... ble slutt med damen for 3mnd siden og vi har ikke hatt noe serlig kontakt :S Men no nylig har vi fått ganske god kontakt snakker på tlf kver dag og hon sier hon savner det vi hadde osv vi har rotet og mye rart :p kan noen fortelle meg ka hon vil med dette? tror dere det lusker en second chance i buskene her?

Lenke til kommentar
Jævla flott å vite at exen som man fortsatt er veldig glad i er på vei til å bli sammen med en kompis av deg...

Lenge siden dere var sammen og vet kompisen din at du fortsatt er glad i henne?

 

I dag hadde det ikke brydd meg en cm ei venninne hadde blitt sammen med en eks av meg.

Hadde jeg ikke kommet over han, så hadde det stilt seg litt annerledes.

Jeg hadde ei venninne som alltid la seg etter de jeg likte eller hadde likt. Dette på mine yngre dager.. Skulle nesten ha slått henne rett ned :p

Endret av Turtlis
Lenke til kommentar

Ble slutt i sommer da jeg trodde mine følelser var borte. Så flyttet jeg og fant ut at jeg fortsatt hadde følelser og jeg merker det i alle fall nå som dette har skjedd.

I tillegg snakket jeg med begge i sommmer hvor de sa begge to hver for seg at det ikke kom til å bli noe mellom dem og at de bare var venner.

 

Har høstferie neste uke og brukt en grei sum penger på flytur ned og opp igjen herfra og en av de største grunnene var for å møte hun. Jævla flott å få vite dette nå. Jeg er både forbannet og greit lei meg.

Lenke til kommentar

Har ikke sagt det heller, men jeg trodde ikke det skulle skje så fort og ikke med en kompis av meg. Men jeg trodde følelsene var borte, noe de ikke var og det svir nå.

 

Hater at jeg alltid gjør noe feil i forhold. Nå bor jeg i en by hvor det bor færre enn i Asker. Forskjellen er at rundt Asker er det mange andre store steder og alle muligheter. Her er det bare byen og that's it.

 

Så det blir vel 3 år uten noe som helst av forhold og det suger for en som foretrekker å være i forhold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...