Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå er jeg bare dobbelt så forvirra som før.

Har tidligere pult litt i fylla, så treffes vi endelig edru hjemme hos meg og ser en random film, ingenting skjer. Litt småkosing, ikke antydning til kyssing eller seksuelle berøringer. Hva skjer? Har han bare ikke lyst på meg når han ikke er full?><

Endret av Capria
Lenke til kommentar

Alkohol får kroppen til å gjøre de merkeligste ting.. Og du blir modigere. Jeg har gjort mye sykt som jeg aldri i verden kunne gjort i edru tilstand :p

Han vil jo se film med deg, og det er jo et godt tegn. Tipper han er litt sjenert. Kan ikke DU snu deg og gi han et kyss da? Dere har jo allerede ligget sammen. Hva har du å tape hvis du virkelig liker han :)

Lenke til kommentar
Hva har du å tape hvis du virkelig liker han :)

 

Den jævla stoltheten min? :p

 

Neppe det, han tør vel ikke prøve seg, kanskje han syns det var flaut dagen derpå å ha "utnyttet deg" i fylla ellernoe.

 

Det var jeg som tok intiativ sist gang vi pulte, så jeg tviler på at det er der det ligger :dontgetit:

Endret av Capria
Lenke til kommentar
Hva har du å tape hvis du virkelig liker han :)

Den jævla stoltheten min? :p

Så bli litt fjortis da. Etter han har dratt så sender du han en sms "buhu, jeg fikk ikke noe hadetkos". Og da skriver han sikkert noe koslig tilbake :p Den funker.

Haha, samma hvor teit det er, det funker :p Alternativet til å ikke ta noe initiativ er å ende opp med absolutt ingenting. Prøver du har du hvertfall muligheten til noe. Tviler sterkt på han har noe i mot å kysse litt på deg når dere allerede har pult litt.

Lenke til kommentar

Aaah, jeg dør! Det har gått cirka en uke siden jeg spurte ei jeg liker om hun ville finne på noe (hun svarte "ja, men jeg tør ikke" som nevnt tidligere i denne tråden), så nevnte jeg igår at det var bare å si ifra når hun hadde lyst til å gjøre det, og så svarte hun "jaja^^ det skal jeg gjøre". Er det bare jeg som synes svaret virket veldig... tja, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det virket ikke så veldig positivt på en måte. I de siste dagene har hun begynt å skrive "^^" istedetfor ": )"-smilefjes (jeg vet, tragisk at det spiller en så stor rolle, men når sånn cirka all kommunikasjon foregår skriftlig (igjen, jeg vet det er en smule patetisk), så legger jeg svært godt merke til slike ting).

 

Små ting kanskje, men helvete så nedtrykt, usikker og forvirret jeg blir av det. Jeg går nesten på veggene her av å tenke så mye på det. Hadde vært så mye enklere om jeg bare kunne spurt hva hun følte og fått et fullstendig ærlig svar, men det er jo ikke så populært. Dessuten har jeg jo egentlig prøvd det, og resultatene ble ikke akkurat flotte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...