Gå til innhold

Er du avhengi av WoW ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei aldri vært det egentlig.

Bare at jeg måtta spille når jeg var "raider status" i guilden.

Men ellers så klarer jeg å skru av uten problemer:).

8870754[/snapback]

 

Klarer også å gå ifra maskinen uten problem..

Men klokka går fort til helvette.. ;p

Lenke til kommentar

Var avhengig tror jeg, enten det eller så var jeg bare ganske fasinert av spillet. Et par av vennene mine spilte spillet, så det ble mye snakking angående spillet. Med en gang jeg kom hjem så dro jeg for å spille, og jeg kunne lett spille fram til jeg skulle legge meg, det var et ganske stilig spill.

 

Jeg er ikke sikker om jeg ble avhengig, fordi når jeg finner et spill så pleier jeg å leve meg ganske inn i det, og bare spill et spill om gangen. Prøvde ikke å slutte fordi jeg ikke trengte det, men det gikk fint å slutte når raidingen ble så forbanna kjedelig.

Lenke til kommentar

Spilte nok litt for mye en god stund ja, men om jeg var avhengig, det tror jeg ikke :whistle:

Tror at jeg hadde greid å rive meg løs fra det, men der og da så jeg egentlig ikke noen grunn til det, så jeg fortsatte å spille.

 

Men når du er borte fra det er det godt å se tilbake på de bossene du knerta o.l. Det var "bra" lag arbeid, men det tok aldri slutt, så det er også litt godt å tenke at en slipper å gjøre samme tingen om og om igjen. Skulle ha vært mer som, drep bossen en gang, så ferdig med han, så du kan komme mer mot en "slutt" en det som er nå.

Lenke til kommentar

hvis dere vil slutte, gå over til guild wars det skal jeg nå er det SLUTT på WOW tar for MYE tid . og jeg vil heller være sammen med venner og damer enn å raide det sier seg selv ass hvis folk er ueinge har dere et problem ass. jeg har prøvd å slutte mange ganger med det blir ensten som å for binde WoW som rusmidel. MEN NÅ ER DET SLUTT PÅ DET FORBANNA SPILLE :evil:

 

jeg skal gi dere en enkle liste hvordan man slutter

1. du ringer venner og damer å finner på ting

2. gå å tren, pump it :p

3. hvis dere må ha et rollespill å spille gå over til det og lag grener hvor mye dere skal spille hvis det blir nødvendig ha en ringeklokke som ringer du har spillt 1 time eller 2. gå over bare til guild wars greit nok.

4. dere har fått live tilbake :tease: nei da skal ikke plage med dere.

 

P.S ikke lag flere tråder om WoW slutting eller avhengig, virker sånn at de som sier de skal slutte i trådene gjør det ikke.

Lenke til kommentar

Er vel avhenging, har prøvet å slutte men grunnet mange venner gamer og jeg rett å slett ikke har annet å gjøre eller orker å gjøre annet en å sette meg ned med pcen etter jobb å spille fikk meg til å starte igjen.

 

Men er ikke like avhenging som før, før var det droppe alt for raids, nå er det droppet raids for det meste ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...