Gå til innhold

Diskuter K850i her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei..

 

Har lest litt her nå og har tenkt til å kjøpe den grønne (Luminous Green)

 

Er det noen steder som selger den i norge nå, eller er det bare å vente? Gidder ikke bestille enda for jeg vet at nettbutikkene bare utsetter og utsetter hele tiden =]

Tenker på å kjøpe den grønne jeg også. Satser på at nettbutikkene har den rundt 5.februar. (som MPX lover :p)

http://alcaimport.com/shop/index.php?act=v...;productId=1530 er den eneste som har den på lager nå. Men den er uten norsk.

Endret av Panic
Lenke til kommentar
Stememr det at K850ien ikke har skjembeskytter slik at man kan se tapte anrop og meldinger i standby modus? Det er jo litt håpløst å måtte trykke på telefonen hele tiden for å se om det er meldinger eller anrop, er det ikke?

 

Finnes ikke noe program man kan laste ned for å fikse dette? Anybody know?

 

ved å trykke på lyd/zoom tasten kan ein se status når skjermbeskytter på.

Ikke sånn status, tenkte mer på at man kan se ubesvarte anrop og meldinger, samt skjermsparerklokke når telefonen er i dvalemodus. Er jo helt mongo at d ehar kutta dette ut på telefonen.

 

 

Beskyttelsesglasset over kameraet er også mongo. Man trenger ikke et helt koøye til å beskytte kameraet?? Det hadde vært bedre om de laget et deksel foran kameraet, som på enkelte andre modeller. Det er dumt at noen modeller har beskyttelse, mens andre ikke har det.

 

Man finner jo alle varianter fra utstikkende kamera, til kameraglass i plan med deksel, til litt nedsenket, til nedsenket, til beskyttelsesdeksel. Dette gjelder selvsagt ikke bare SE-telefoner.

 

Uansett, dersom glasset får riper, reduseres gleden av kameraet deretter. Dersom kunden er uheldig å ripe glasset, må telefonen eventuelt inn til reparasjon. Dette går ikke på garantien, og dermed tjener produsenten og verkstedet penger på det.

 

Ekstra ripebestandig plast er forlengs oppfunnet, så hvorfor i helvete benyttes ikke dette i større grad? Vet det er på Noka 6510 Xpress Music, mens SE sin T650 har glass. Men det er bare to av maaaaange telefonmodeller. Hva med kameraglasset? Noen produsenter som har ekstra ripebestandig materiale der?

Lenke til kommentar
Ah. Endelig tilbake fra Selskapsreise. Møtte Sony Ericsson Representanten og ble røpet 2 nye Cybershot modeller :) Får nesten håpe på en litt mer robust utgave av K850i.

 

Fikk i alle fall titte på den ene modellen som skal lanseres på 3GSM messa. Utrolig stilig telefon. Var støv og fuktsikker, hadde 3,2MP kamera med xenon blitz, 3G og var som en forbedret versjon av K530i med gummibelagte sider osv. Gode taster hadde den også. Fikk dessverre ikke mer info om denne og selvfølgelig ikke tatt noen bilder da denne ikke eksisterer enda :p

 

Men det kommer en til i alle fall som jeg ikke hørte noe mer til så blir spennende.

Var det denne? :)http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_kxxx...ld-news-412.php

post-53511-1200941054_thumb.jpg

post-53511-1200941061_thumb.jpg

Lenke til kommentar

-Treg i mediaspiller (sirup)

-Volumknapper "forsvinner", må restarte telefon

-Flashsynkronisering er fortsatt lotto, mange bilder blir altfor mørke da blitzen ikke fyrer av nok.

-Dårlig patent på beskyttelsen forran objektivet, må pusse glasset for smuss/fettmerker hver gang. Slapp dette på K750i

-HGE-100 virker vel ikke til K850i (ikke prøvd selv, men har lyst på om den hadde virket...)

-Motionsensor funker sånn delvis bra, men når du legger tlf ned slik at du tror at du får plass til mere tekst, så viser skjermen like mange bokstaver som stående.(i mediaspilleren).

 

 

 

++ Bra batteritid!

++ Bra lyd

++ Gode bilder i dagslys!

 

Litt negativ her nå men mye kan fikses i en firmware. Men snart må de få fingern ut! har hatt denne siden Novemeber og begynner å bli lei av å slå tlf av og på bare for å endre lydnivået!

Lenke til kommentar

Ser ut som om mange slakter et gitt produkt på bakgrunn av deres subjektive opplevelse. Vel, min subjektive opplevelse med denne telefonen er helt knall. Ikke hatt én eneste av bugsene som er nevnt, har helt greit batterilevetid, musikk lastes fort, jeg kan gjøre flere ting samtidig, osv, osv..

 

Så etter min erfaring er jo dette en av tidenes absolutt beste telefoner! Uff, kjedelig at man må pusse linsedekselete før bruk. Det må man jo ALDRI på vanlige kamera..

Lenke til kommentar

"Uff, kjedelig at man må pusse linsedekselete før bruk. Det må man jo ALDRI på vanlige kamera.."

 

Da lurer jeg på... vilket "vanlig" kamera har du? Jeg har kompaktkamera, speilrefleks og eldre kameratelefoner slik som K750i (som jeg mener må ha vært en av de bedre telefoner til SonyEricsson!). Og ingen av de må jeg stå og pusse linsedekslet før bruk... Ikke at dette alene betyr allverden, men sammen med andre negativ brukeropplevelser så er det litt irriterende.

Og heldig er du som ikke har opplevd noe negativt med telefonen din :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...