Gå til innhold

Spill/brett du har sitti fast/plagest mest med?


Anbefalte innlegg

Det er vel Jedi Academy, hvor jeg kommer til det "lageret" med det store monsteret som blir sluppet løs. For å si det sånn, jeg har enda ikke funnet ut hvordan man skal kvitte seg med det :realmad::angry:

8872788[/snapback]

 

Der satt jeg og fast, og man skal visst ikke drepe det, men finne en eller annen utgang. Fant den ikke jeg heller... :hrm:

8873741[/snapback]

 

Hehe må si at jeg aldri har stresset med det monsteret. Rundet JKA for en liten stund siden. Du skal bare løpe til enden av brettet (er ganske "rett frem-spill" dette her)

 

Da finner du en bryter, og en film viser hvordan monsteret kryper inn i en gang. Bryteren du trykket på aktiverer en boks på et bånd. Boksen går mot monsteret, og skviser det inn mot veggen. Ganske tam film :p

 

Spillet blir forresten veldig gøy på slutten. Masse sverd-slossing :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er vel litt flaut men var på Legacy of Kane: Defiance (tror eg, et av kane spilla i alle fall)

Var litt ute i spillet som eg kom til ett rundt gravkammer med flere utganger på sidene og noen planter som eg kunne klatre i, på veggene og i taket. Så skulle eg finne en utgang videre som var nesten KLIN umulig å se på grunn av kameravinkelen.

 

Tror eg sprang rundt i det jævla forp*lte rommet i 5-6 timer før eg ga opp og slengte kontrollen i bordet og lot være å spille det på et par måneder. (det var egentlig bare å klatre litt opp i veggen på det ene side rommet og hoppe over til en ny vegg)

 

Kom ikke langt før eg fant nye plasser eg ikke hadde peil på hvor eg skulle. Har alltid vært dårlig på puzzle / labyrint spill.

 

og Thief 1 har eg ikke klart brett 2 engang før eg ga opp.

Lenke til kommentar
"racer" bretter på H&D1, der man blir jaget av tanks og folk med anti tank våpen, der er helt random om du greier det eller ikke

8873928[/snapback]

Festlig brett gitt som aldri i verden har fungert ved å bare race igjennom. Må bare stoppe opp og jobbe deg sakte men sikkert igjennom. Utrolig nervepirrende om man spiller på coop :D

 

Ellers må jeg si spillet har en del sabla vanskelige brett om man spiller coop (uten saves):

Norge - Brettet hvor man skal snike seg inn i ubåtbasen og skaffe uniformer.

Tyskland - Sistebrettet var helt umulig på 1.0 -> 1.3 pga hakking. Derimot på Deluxe-utgaven er bugs og hakkinga fiksa = Lett brett

Tsjekkia - Ikke fullført noen av dem på coop

Lenke til kommentar

Jeg klarte aldri siste mission i GTA: San Andreas og det plager meg veldig. Brukte ufattelig mange timer på å "bryne meg på" det spillet innimellom oppdragene, og følte at jeg fortjente å greie det siste oppdraget.

 

Har faktisk blitt såpass bitter pga det der at jeg ikke har rørt spillet siden... :hmm:

 

Jeg slet også med en bane i Oddworld: Abe's Oddysee, som jeg faktisk tror det er menneskelig umulig å mestre. Det er vanskelig å forklare, men dreier seg kort fortalt om at man blir skutt av vaktene eller løpt ihjel av et "løpedyr" mens man "jommer" (mediterer) for å komme til neste brett.

 

...jeg ser nå at det muligens virker som om jeg går på syre, men de som har spilt spillet kjenner seg muligens igjen i den noe "fjerne" forklaringen.

 

:w00t:

Lenke til kommentar

I Company of Heroes er det et brett hvor du skal forsvare en liten fjelltopp. Jeg blir alltid eid på det brettet. Har prøvd å minelegge, bygge stridsvognbarrikader, piggtråd og stable sandsekker uten hell. Har derfor gitt opp å spille videre på kampanjen i singelplayer. :(

Lenke til kommentar

Snes spillet Battletoads. tror det er 2. brett (!) man kjører motorsykler / snøskuter eller noe. Helt klin umulig. Det værste er at jeg og venner sikkert har brukt 100 timer på driten! -Er det noen som har klart denne delen av spillet?

 

Ellers brukte jeg en del timer på å komme til siste brettet, samt klare labyrinten siste brett Mario1. Når man er 7-9 år er man ikke så opptatt av å løse ting systematisk, så jeg lærte aldri helt hvilke vei som var rett der. Jeg løp liksom bare til jeg endelig kom fram til Koopa (tror vi kalte han det). Likte mye bedre 3'ern.

 

Og en ting som irriterte meg veldig. Larry. Der klikket spillet når jeg ga vin til uteliggeren utenfor butikken. Uansett hva jeg gjorde. Så spilte vi det hos en kompis, og da fikk vi en kniv. Hos kompisen min klikket spillet alltid i heisen på hotellet. Der skjønte vi hvordan vi skulle bruke kniven, men problemet var enten kom vi oss ikke til sengen, eller hadde vi ikke kniv. En løsning hadde vært å lagre en save hos kompisen min så ta den på en disket og få den inn på min pc.

Kom iallefall aldri gjennom Larry.

 

Monkey Island klikket også alltid når jeg hadde klart å samle mannskap til båten. "Typisk"...

 

Det finnes mange andre spill jeg har brukt alt for mye tid på. Spill med overraskende lett sisteboss er GoldenEye, WC3 og, eh, sikkert mange her.. :)

Lenke til kommentar

Zero - Snes spill med et lite bad ass ekkorn som kasta ninjastjerner. Når jeg endelig kom til siste lvl (som ikke alltid gikk siden det var bugga rett før en kom dit) så gikk det ikke ann å skade bossen what so ever. Jeg ga bare opp til slutt :(

 

Merlyn - Også et snes spill. Kom til en verden rett etter en vannverden der jeg skulle løse et lite puslespill for å komme videre. Dette klarte jeg først et par år senere etter at jeg googla en guide til spillet :roll:

 

Etter snes generasjonen har jeg stort sett vært oppegående nok til å google hvis det er noe som tar for lang tid.

Lenke til kommentar

I gode gamle Full Throttle er det et punkt i spillet hvor du må krysse et minefelt.

 

Måten du gjør dette på er ved å sende ut en haug med lekekaniner ut på feltet som spilte "Valkyrien" i full mundur mens de hoppet avgårde og eksploderte.

 

 

 

 

Problemet mitt var at selv etter rundt en UKE med hoppende kaniner og Valkyrien på full guffe så var det aldri nok kaniner til å få krysset minefeltet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette var helt frem til jeg fant ut at man kunne bruke mer enn en pakke kaniner av gangen. 5-6 pakker og 5 minutter senere så var jeg over. :nei:

Lenke til kommentar

Vanskelig å si det er så mye jeg har spilt, nå i det siste er det vel siste brett i første akt i AoE3, ikke fordi å gjøre mission var så veldig vanskelig, men fordi jeg også ville ødelegge basen til motstanderen som var en virkelig festning. Å gå sjøveien var håpløst med hva skip jeg kunne bygge så det ble veien rundt med landstyrker.

 

Ellers av gamle spill husker jeg Dune 2 på de siste brettene var utrolig hardt der en gjerne hadde dobbel rad med rakettårn bare for at basen skulle overleve. Heldigvis var ikke motstanden like tøff da jeg angrep.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...