Gå til innhold

Hvor mye betyr det at noen har samme klesplagg?


Anbefalte innlegg

jeg har merket at mange ikke liker at andre går i samme genseren. Altså om en kar kjøper seg samme genser som en i klassen blir han sett på som en som bare hermer etter andre og er liksom den idioten, faktisk!

 

Dette har hendt meg to ganger på kort tid nå. Først kjøpte jeg meg et par sko, som selfølgelig en annen i klassen hadde kjøpt, og jeg fikk høre det. (Får ennå høre det, for det var verdens undergang)

 

Så i går kjøpte jeg meg en genser på Carlings, og selfølgelig kom en annen i klassen med samme genseren, og jeg fikk høre det igjen. Men ikke av de selv. Det er en drittsekk som har tatt på seg oppgaven for å gjøre slikt.

 

Men det er rart at dte ikke skjer når det er snakk om samme WESC t-skjorten, eller lindeberggenseren, da er det liksom bare kult å ha det samme.

 

Vi var i Praha i høst, og jeg kjøpte meg en peak genser, og da kom han karen (som rakket ned på meg for å ha kjøpt samme sko og genser som noen andre, noe jeg faktisk ikke viste de hadde kjøpt) med samme genser som jeg hadde kjøpt, og sa at han visste at jeg hadde den, men han kunen bare ikke dy seg.

 

Enkelte er drittsekker rett gjennom.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv liker jeg ikke hvis jeg har like ting som andre på skolen, men jeg bryr meg ikke. Bare husk at det første du gjør etter du har kjøpt en ting er å gå på skolen med det så fort som mulig, for da ser folk at du har kjøpt det først, så ikke du selv blir hermeren

Lenke til kommentar

Sånt skjedde nettopp på skolen min òg. Først kjøpte medelev A ei bukse, så kjøpte medelev B den samme buksa, så kjøpte jeg den samme, men jeg kan forsikre dere om at jeg ikke visste noe av dette. Jeg er ikke personen som husker hva folk går i. Buksa var den tøffeste i butikken, så jeg tok den.

 

Men her er det ikke noe "erging". Går heller slik: "Dæven, så tøff bukse du har!"

Lenke til kommentar

Jeg syns man må kunne kjøpe de klærne man har lyst på. Hvis noen har lyst på noe helt eget som ingen andre har, så får man snakke med en designer, eller sy noe selv. I de fleste butikker med en rimelig pris vil det være flere eksemplarer av samme genser eller bukse. Sjansen for at flere personer liker samme genser eller bukse er ganske stor, og antrekket avgjøres ikke av en genser som tidligere nevnt.

Kjør på og kjøp de klærne du liker :thumbup:

Lenke til kommentar

Aldri morsomt å plutselig møte på noen som går i det samme antrekket som deg.

Jeg vil likevel si at det er litt forskjell på hvilken type antrekk det gjelder.

 

Blir litt forskjell på om to personer har en slik bukse:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
rebeljean.gif

- og om to personer har en slik bukse:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
honolullu_men_1.gif

 

Den sistnevnte vil antageligvis bli lagt mer merke til, og folk vil lettere legge merke til at du og en annen går i samme antrekk.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke overbegeistret over å gå i samme genser som andre, men det går stortsett bra. Det kommer egentlig litt an på hvem som har genseren. Dersom det er en medelev går det greit, men kan ikke si jeg liker å gå i samme genser som f.eks. en lærer.

Synes ikke det gjør noe å ha lik bukse eller sko som andre.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er helt greit med like modeller av f.eks. mørke jeans, conversesko eller lignende basisplagg som alle har uansett. Synes det er morsomt når folk kommer dit jeg jobber med like gensere eller jakker though. Pleier å spørre om de er med i en klubb eller noe..:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...