Gå til innhold

Er brød pupper eller penis?


AllanPallan

Anbefalte innlegg

På skolen min har jeg ofte hørt noen si, "Hu har deilige brød", osv. Noe jeg synes høres helt feil ut. Brød er jo penis! Dere har vel hørt ordet "morgenbrød"?

 

Jeg husker en gang hvor jeg diskuterte med en i klassen om dette, og det endte opp med at jeg satt og argumenterte med hele klassen imot meg, så jeg måtte gi meg til slutt. :blush:

 

Hva mener dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Støtter early_end fullt ut her. Har så langt kun hørt brød brukt om den mannlige stolthet, men morgenbrød er ukjent i min omgangskrets, og jeg vet derfor ikke om det er et positivt eller negativt begrep. Om de kvinnelige attributter har man hørt mye rart, som f.eks. mugger, men altså aldri brød. Skal de først omtales som bakverk, ville jeg vel valgt rundstykker framfor brød.

Lenke til kommentar

Brød = pupper.

Morgenbrød = Ståpikk om morgenen.

 

Edit:

Men det betyr ikke at du ikke kan si brød om penis, men jeg tror nok folk begynner å lure om du snakker om brødet ditt. Du må nok godta at folk rundt deg tolker brød som pupper og morgenbrød som stå om morgenen. Når du har hele klassen i mot deg spiller det ingen rolle hva som er mest logisk. Det vil bli tolket sånn.

Endret av Lord-Myrrah
Lenke til kommentar
Språket er angivelig i stadig utvikling, og det er derfor godt mulig at skolebarn bruker brød om pupper. Men vi som har vært voksne en stund, bruker det altså om mannens kjønnsorgan. Hvilket bekreftes av boka Typisk norsk.

8860586[/snapback]

 

 

må nokk si meg enig i deg

Lenke til kommentar

Jeg lurer på hvilke brød de som kaller pupper for brød spiser. Jeg har i alle fall aldri sett pupper som likner på brød, slappe vannballonger ja, meloner, mandariner, sitroner, boller, mugger og kokosnøtter kan jeg være med på. Brød er og vil alltid være en beskrivelse av penis. Det kommer ganske enkelt av formen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
Jeg har i alle fall aldri sett pupper som likner på brød (...)

8866823[/snapback]

Du må nok bevege deg til det litt eldre segmentet før dette fenomenet oppstår.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...