Gå til innhold

Age of Conan - Release LAN i Stavanger?!?


Anbefalte innlegg

Jeg satt og tenkte en dag, at det hadde vært kult med et lan/party-ting i sammenheng med releasen til AoC.. og siden jeg bor i stavanger er det det logiske stedet for meg å arrangere ting.. så jeg har snakket med endel mennesker som viser seg å være intressert i å få noe slikt til å skje..

 

Men jeg mangler litt folk som har lyst til å komme og feire releasen.. jeg ser for meg at det blir den 2.-3. november, da kræsjer det ikke med en eventuell oslo-release.. og det blir lagt til en helg.. håper på 100-500 deltagere (2-250 hadde vært ypperlig..) og lurte på om det var noen som kunne tenke seg å være med (enten å komme som bare spiller eller å være med å organisere..)

 

Ta gjerne kontakt på: [email protected]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987123897

Skulle gjerne ha kome, men eg tykkjer det blir litt langt å reise for meg. Eg får heller kose meg i stova heime med prosjektor. Lykke til uansett! Eg håpar det blir eit bra arrangement.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

På grunn av tips har vi nå gjordt om vårt "release-party/lan" til et "post-release-party/lan" noe som vil være bedre med tanke på nettopp de punktene du tar opp..

Vi har også inngått et samarbeid med folk som arrangerer lan, noe som gjør at jeg slipper å sette ting opp.. (som igjen sikkert er bare siden jeg ikke har så god peiling på akkurat det å sette opp lan..)

 

Håper at noen hos dere også kunne tenke dere å komme til stavanger og bli med..!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da var dato og lokale i boks!

Den 09.11.07 - 11.11.07 vil jeg herved innvitere dere alle sammen til FunCon!

Webside og forum er på vei, og jeg håper på tilbakemelding vidre.

 

Lokasjonen for arrangementet vil være i Stavanger Turnhall med plass til ca 300 (mulighet for å utvide dette finnes, men vi må se litt på påmeldinger og sånn og se hvor mange som vil komme, men jeg er fortalt at det skal kunne utvides til nærmere 600..)

 

følg med for oppdateringer

Lenke til kommentar

ja.. vi har som dere sikkert forstår valgt å utsette release partyet.. et "post-release-party" blir nok kjekkt, men et "pre-release-party" har jo heller lite for seg..

 

Men da får vi bedre tid til planlegging og sånn og så får vi et helt ferdig produkt.. det er jo bra.. jeg er selv veldig glad for at ikke funcom blei pressa til å gi ut et uferdig produkt..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...