Gå til innhold

Trenger hjelp med SKO


Anbefalte innlegg

Hei folkens.

Jeg har mange helt hvite sko bla. puma osv.

Men problemet er at de blir skitne osv og blirr litt svarte,jeg hørte at det fins en vaske middel elr noe sånt som gjør at skone blir helt hvite igjen etter at du har vasket de med det middelet.

 

Vet noen her hva det er og hvor man får tak i det=?

 

Takk på forhånd.... :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jepp jepp=) har masse hvite sko selv, så her har du de produktene jeg bruker for å holde de white and shiny 24/7: Har en rensekrem du smører på med en fuktig klut som heter Leather Cream (Boston). Den er kjempebra til å få vekk dritten du kommer hjem med etter å ha vært ute. Så har jeg en slags voks jeg smører på skoene for å tilføre mer hvitfarge ettersom den blir slitt osv. Denne heter Bianco Colour Cream (hvit). Leather Cream kjøpte jeg på Eurosko, og Colour Cream kjøpte jeg på Bianco:) (Begge produktene kan jeg bruke på de hvite veskene mine også:p) :thumbup:

Lenke til kommentar

Tro det eller ei, men jeg bruker faktisk bilprodukter på skoene... Felgrens for å få vekk møkk, og Leather Care/Vinyl Care for å vedlikeholde... Funker utrolig bra. Bruker tilogmed dette på sko av dårlig kvalitet, og de holder seg lenge.

 

Og tilslutt en spray med Odor Eliminator, for å dempe lukten:P

Endret av Rs125
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...