radisson Skrevet 11. juni 2007 Del Skrevet 11. juni 2007 Hei, jeg var på et kurs for en stund tilbake på et Quality hotel, og de hadde i lunsjen en dessert, vet ikke helt om jeg kalle det for kake. Den hadde en ganske perfekt rektangulær form og bestod av hmm, tror det var tre lag av ting. Tror det var hvit, brun og mørkebrun eller noe. Ikke noe fromasj eller pudding. Saken var at denne var ganske myk, smooth og creamy, altså det var ikke noe som helst tendens til at den var basert på en røre i stekeovnen, men rett og slett bare tre fire lag med sjokoladekremer stablet oppå hverandre. Konsistensen var en krem som var tyngre og tettere, enn vanlig fløtekrem. Er det noen som veit hva denne "kaken" / desserten kalles, og jeg vil gjeeeeeeerne ha oppskriften til den også Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 11. juni 2007 Del Skrevet 11. juni 2007 Figaro fromage popper opp i hodet på meg. Litt usikker, men kan høres ut som det... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå